Имам си приятел от 7 месеца и нещо. Той има брат. Възрастта и на трима ни е така - аз съм 92, приятелят ми е 90, а изтърсакът е 93. Проблемът е, че тоя келеш ме мрази без причина !! Ама наистина БЕЗ !!! Никога нищо лошо не съм му правила, нито съм го заговаряла, нито зад гърба му съм говорила, НИЩО НИЩИЧКО !!! Малко след като се върнах от морето, 1-2 дни, признавам си - грях си е, скайпа на малкия беше пуснат и прегледах 1 хронология, знаейки, че нещо е говорил за мен. Защото знам, че не ме понася, ей така, без причина. Прегледах въпросната хронология и се оказах напълно права - тъпачето е говорило зад гърба ми с някаква кифла, олювал ме е много грубо, както и тя. Ден-два след това брат му /моя/ му вдигна скандал, меко казано. Е, разбира се, келешчето едва не наака гащите. Думичка не каза, само обикновените оправдания. От тогава уж каза, че повече няма да ме обсъжда с този и онзи, но ето, че днес много добра приятелка ми показа нова хронология - на въпросния келеш и някаква друга женска. Седмица-две по-късно след първата. ПОБЕСНЯХ !! Пак ме е хранил с тая новата, въпреки предупрежденията и т.н. Сега моя приятел не знае за втората хронология, но ако разбере - ще му се стори тесен светът. Не мисля за сега да му казвам, защото и без друго си имат проблеми, много по-сериозни от това.
Просто исках да споделя ... Вече почвам сериозно да се чудя какво да правя с тоя малък кретен, за да спре да ме плюе зад гърба ми ... :@ :хх