- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу
Много ми е интересно Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу :Д яко ли ви е..![]()
![]()
![]()
На мен ми харесва :PПървоначално написано от teen14
И мен ме кефи. Вкусът е просто като солена вода, нищо фрапиращо или неприятно, а самото усещане е доста готино. Според мен лошо е за тези чиито гаджета не си мият путетата и те са станали като пещерата на баба Яга.. което уви май не е толкова малък процент защото наскоро погледнах една статистика според която притеснително голяма част от момичетата си вкарвали големи количества фекални бактерии там щото като си бършели дупарите си прокарвали шита по пичето![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
особено ако не се е измила е "много приятно" ...
мен мнооу ме кефи![]()
![]()
![]()
Приятното усещане идва от това да виждаш какво удоволствие изпитва момичето.
Извинявай къде си го чел това, защото трябва да си голяма идиотка за да си избършеш гъза от страната на вагината. Първо, че трябва да си претеглиш цялата за да го направиш. По-удобно е в обратната посока.Първоначално написано от gandalfepi4
Awesomness ако приятелката ти има толкова неприятна миризма защо просто не я помолиш от елементарна култура да си мие тялото всеки ден.
аз обичам да се навирам в мъжките теми ..
на мен ми е готино като ме лижат и бившият ми преди го правеше всеки ден толкова ми беше готино че ..направо полудявах от кефф.. .. дори по няколко пъти ;] но вече не сме заедно и съм си самичко разминавам се с това![]()
Момиче съм !
![]()
![]()
Ся намекваш че ти се ще някой да те олиже ли :PПървоначално написано от Slynchiicee
хах предлагаш ли сеПървоначално написано от OneBoy
![]()
че кое момиче не иска,и аз съм свободна ,желаещиПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от OneBoy
![]()
И аз все още не съм Усещала ама има времеПървоначално написано от teen14
:P
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Ми да дойда аз да ви оближа по 1 път, а ?Обожавам да го правя това на някоя мацка. Потичащите сокчета.... Изпълващата се с кръв вагина.... Става все по-гореща, по-сочна и лекичко като си вкараш пръстчето да усещаш тупкащото сърчице на момата. Момче не съм, ама да облизвам сочни момета обичам
![]()
ОФ СТИГА БЕ СЯ НАИШ КАК МИ СЕ ЩЕ И АЗ ДА ОЛИЖА НЯКОЯ СЛИВЧИЦА :P НАПРАО ДА И ИЗСМУЧА ЖИЗНЕНИТЕ СОКЧЕТА СЪС СЛАМКАПървоначално написано от Awesomness
![]()
пред вас съм слез да ми отворишПървоначално написано от OneBoy
Аха .. еп понякога ми спада при по продължителен секс говорим околу 2/3 часа и е доста забавно... когато започна да пускам езици отдолу ..напрао се вдървявам от кеф така да се каже ...и по тази тема когато стимулирам клитора с език имам чуството,че е като лимон не ,че е толкова голям -ми е толкова кисел ... (ако мойта прочете този коментар съм на сухо ..)
Дано да не лъжете..![]()
Еха.. ама Awesomness чак и за сърцето каза.. брей.
за таквиз екстри не знам..![]()
Хораа недей те така че като .. чета коментарите.. направо откачам ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
Само не разбрах, пред OneBoy ли си или пред нас ?Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
OneBoy аз сламка не ползвам, а ползвам устниЕдните устни се допират до другите устни и езичето леко погалва клиторчето... Ехаа, ако това не е живот то кое тогава е ?
![]()
![]()
![]()
Пред нас я няма слезнах да проверяПървоначално написано от Awesomness
може пред вас да чака
![]()
пред вас съм слез да ми отвориш:P[/quote]
Само не разбрах, пред OneBoy ли си или пред нас ?![]()
![]()
OneBoy аз сламка не ползвам, а ползвам устниЕдните устни се допират до другите устни и езичето леко погалва клиторчето... Ехаа, ако това не е живот то кое тогава е ?
![]()
![]()
[/quote]
......... :P :P :P :P :P :P Е те тфа е много доброо (ммммммммм)