- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво чуствате мъжете докато ни пускате езиче там .. долу
Айде зачатихте се. Да смятам ли темата за изчерпана?
ааа не сигорен съм че има още какво да се каже по тематаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
наистина има да се казват много неща по тая тема ..![]()
Awesomness ако си пич пред вас![]()
Сори ама съм пич-каПървоначално написано от Slynchiicee
![]()
![]()
А още по темата, какво по хубаво от това да докажеш на любимата си девойка колко много я обичаш, да и докараш 2-3 оргазма само с езичеДа имаше една какичка да ми даде цял ден бих си я близкала и ще искам още
![]()
![]()
Първоначално написано от Awesomness
.. е ама тая какичка требва да върне услугата![]()
![]()
![]()
И АЗ ТАТАПървоначално написано от Awesomness
![]()
ai 0neboy идвай у нас :P :P :PПървоначално написано от OneBoy
Първоначално написано от Sh@d0w
чакаме те айде вземи и малко водка,уиски,мента квото искаш избери си ..
![]()
![]()
оо теб щях да те забравя заповядай от теб цигарите :Д .. аз съм най-добре и ще ме лижат и ще пия и ще пуша айлякПървоначално написано от teen14
![]()
![]()
![]()
[/quote]
еехаа кой е като тебб ..![]()
![]()
![]()
![]()
Ти така и не каза, от къде си, къде жиееш?Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
Олеле .. аз съм извратена ..... песента от клипчето ми влезе в главата .. о.О .....![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Нз какво испитват наистина момчетата, понеже съм момиче, но моя един път като ме лижеше така ме беше възбудил, че просто щях да откача. После като тръгнахме да правим секс свърши буквално на 3тото вкарване, а принципно е адски издръжлив, което ме довежда до мисълта, че по-възбуждащо е това, да видят, как доставят удоволствие на момичето и се справят добре.![]()
flooders
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮