.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Ужасно е !

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Всички момчета са еднакви,миличка...
    Ми...НЕ! Много трябва да си задръстена за да сложиш всички под общ знаменател. Кифла.
    ми еднакви са - сички имат к*р. шегувам се, хората са различни...
    момичетата си избират еднакви момчета и после казват, че всички са еднакви... ако разбрахте нещо от написаното, малко съм уморена и мисълта не тече както трябва...

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Всички момчета са еднакви,миличка.
    ей теЗ изказвания са изключително глупави.
    не е вярно baby ! моята история е подобна .. на всичко,що види голо му пише .. ама неистина - момче е .. какво да прави завалията
    Ъм,ако знае че ще подразни момчите,което го харесва ще се стърпи,ще гледа без да пипа(в случая да пише коментари,с които да се прави на оборотен).Авторке не си случила на момче или поне той не те оценява по начина,който на теб ти се иска.Зарежи го.

Това са просто коментари. Може просто да се забавлява като пише подобни коментари без да е сериозен и без да харесва момичетата. Ако смяташ, че е искрен като ти казва, че те харесва, не се ядосвай. Важни за действията на човек. Ако не ти е показал с нищо, че може да те нарани, ако е искрен с теб, не виждам защо може да се съмняваш в него. Дано всичко се оправи.
    Успех!

Тва мъжете не са като хората... Да не ти дреме продалжаай напред и първа ти ми буй шута

Цитирай Първоначално написано от inatche
    Тва мъжете не са като хората... Да не ти дреме продалжаай напред и първа ти ми буй шута
    Май беше обратното А? какво ще кажеш ?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от inatche
    Май беше обратното А? какво ще кажеш ?
    защо сте толкова ограничени бе,ХОРА ?

ПТ- говори с него и се изяснете,после го зарежи ако не ти направи добро впечатление казаното !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си