.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Ужасно е !

Ужасно е !

Здравейте. Пиша за да си излея душата .. повече от 1 месецц си пиша с едно момче, което е мой съсед .. Бавно и бавно започвах отново да вярвам, че истински момчета съществуват .. Започнахме много често да си пишем, излизахме, целувахме и с нетърпение чакахме следващия ден в който ще се видим .. Влюбвах се .. Когато го виждах сърцето ми играеше лудо .. а погледа му ме омагьосваше .. представях се с него .. мислех, че вече срещнах подходящия човек .. но уви тази вечер все едно ми заби нож в гърба .. още от началото ми биеше на женкар .. но не исках да остана с това впечатление и се опознахме .. пишеше на всички възможни момичета в фейсбука и като гледаше по разголени снимки (по бански или нещо др) и веднага им пишеше някакви коментарии .. флиртаджийскии .. не че нещо .. казах му дали има някакви др момичета .. смисъл дали си харесва .. и той каза " кои " ии аз там изредих някои, които направо си ги сваляше и той " мм даа няма как да не ми хванат окото, не са лоши, момче съм " .. но явно той не изпитва нищо към мен щом така го каза .. колко съм наивна просто ! ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Всички момчета са еднакви,миличка.Дори и в началото да не си покажат рогата,след време се случва.По-добре,че знаеш какъв е в началото за да не таиш големи надежи за напред. Умната!

Много тъпо е отговорил... Само да те питам - значи ти го харесваш, а той харесва ли те?

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Всички момчета са еднакви,миличка.Дори и в началото да не си покажат рогата,след време се случва.По-добре,че знаеш какъв е в началото за да не таиш големи надежи за напред. Умната!
    +1

Аз само не разбрах защо след като си видяла що за стока е в началото си продължила да се надяваш на нещо, но както и да е.. Намери си друг, все още има свястни момчета, малко са, но ги има! Ако само се отчайваш и самосъжаляваш до никъде няма да стигнеш
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

Голям фен
    Град
    софия
    ДАааааааааааам ние сме виновни за всичко и за глобалното затопляне(каквото всъщност няма) също , но вие сте безгрешни..

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    ДАааааааааааам ние сме виновни за всичко и за глобалното затопляне(каквото всъщност няма) също , но вие сте безгрешни..
    Мисля, че в случая постъпката на момчето е доста грозна.

Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Много тъпо е отговорил... Само да те питам - значи ти го харесваш, а той харесва ли те?
    Казва, че ме харесва .. Но как да му вярвам след като прави такива неща ..

толкова ли не можете да контролирате себе си като си видяла какъв е защо просто не си се одръпнала ..дори и сега да сте заедно постоянно ще го ревнуваш,ще си под напрежения с коя какво пише и коя "му хващала окото" тоя на какъв се прави много пък момичета му хващали окото ОМГ БОКЛУЦИ ми опитай се да поговорите ако толкова много му хвашат окото а за теб той си е единствен и яма да промени това в себе си пътяя

Мега фен
    Град
    <3
    Всички момчета са еднакви,миличка.
    ей теЗ изказвания са изключително глупави.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

случвало ми се е...нещо подобно...
    как се справих ли? -спрях да идеализирам образа!разбрах,че съм обичала измислена личност,която всъшност не съществува и го приех такъв,какъвто е,или какъвто иска да бъде,и така го забравих!!!
    сега като го срещна не чувствам нищо.
    колкото и да се опитва да се държи добре и да ме върне,за мен е минало!
    съветвам те да направиш същото-олеква ти голям товар на плещите.
    но...моята история е пак казвам "подобна" с мн мн мн голяма предистория....обаче пак се справих нали....така че и ти можеш...

а колкото до изказването му - просто се прави на много вървежен и готин и иска да те накара да поревнуваш,несъзнателно или съзнателно,но е факт!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Казва, че ме харесва
    М, даааааа, и аз мога да ти кажа, че те харесвам, а успоредно да чукам някоя и друга, нали се сещаш?

Не мисля, че има смисъл да се тормозиш за тоя келеш Ако искаше да е с теб, щеше просто да е.

Абе тоя те върти, сега като се замислям, самочувствието му е колкото за трима - защо пък ти да си му виновна и ти да му се обаждаш да се извиняваш? Дори наистина да те харесва и да тръгнете по-нататък пак ще имаш проблеми с неговото самочувствие и това, че е женкар...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всички момчета са еднакви,миличка.
    ей теЗ изказвания са изключително глупави.
    не е вярно baby ! моята история е подобна .. на всичко,що види голо му пише .. ама неистина - момче е .. какво да прави завалията

живее му се на човека млад си е, флиртува си тва кво ти пречи?
    смисъл от едни коментари,думи много не бива да се тревожиш
    вече ако действа спрямо жените
    е тогава няма смисъл да се занимаваш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Изказвания от рода на "всички мъже са еднакви" са лишени от всакакъв смисъл.Не може да казваш така при положение,че 1-2-3 са се държали грубо с теб.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Всички момчета са еднакви,миличка.Дори и в началото да не си покажат рогата,след време се случва.По-добре,че знаеш какъв е в началото за да не таиш големи надежи за напред. Умната
    Мани я тая,и чеп за зеле не става от нея...та постъпката на момчето е била глупава...има глупаци които са флиртаджий,има и които си държат на думата .... живеем в такъв свят че колкото и да си искрен спрямо другите,колкото и да се стараеш...правилна и коректна оценка не получаваш,защото не си направила нещо което те са пожелали...така че явно той не е бил правилния избор,стискай зъби,горе главата и само на пред !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Колко ограничени хора има в този форум....

Няма еднакви хора ...Преживяли вече едно-две любовни разочарования и хукнали да обвиняват мъжете...Сигурно сме виновни и за глобалното затопляне,глада в Сомалия,дупката в озоновия слой,изчезването на динозаврите....

Към авторката : Гаджета ли сте? Някога говорили ли сте си какво искате от вашата връзка (ако изобщо я има)? Казвал ли ти е ,че иска нещо сериозно ,а не просто авантюра?
    Има много наивни момичета ,каквато явно си и ти ,които са толкова изгубени в мечтите си и в очакванията към даден ,човек ,че след като той не ги оправдае сякаш светът е свършил...
    Може би момчето е женкар/сваляч/плейбой ,но какво от това? Не казвам ,че е редно ,но всеки избира как да си живее живота.Има много момичета,които използват мъжете и ги сменят през ден...Това не означава ,че всички момичета са такива нали? Отворете си очите и престанете да използвате общия знаменател ...

Другото ,което искам да кажа е ,че е естествено и нормално мъжете да се заглеждат по красиви жени(както жените се заглеждат по красиви мъже... : ) ) ,но това да загледаш и това да изневериш са две много различни неща.

Аз те съветвам да не прибързваш със заключенията и да проведеш един сериозен разговор с него

П.П. На колко си? 14-15?

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Казва, че ме харесва .. Но как да му вярвам след като прави такива неща ..
    еми, да, харесва те. по същия начин харесва още 15 момичета. остави го, не се занимавай, няма смисъл, защото очевидно си много по- увлечена по него, отколкото той по теб.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен
    Град
    плд
    Жалко, че си си го представяла за свестен в самото начало ;// Много станаха такива вече. Ужасно е, на повечето взеха да си падат по леките с извинение.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Колко ограничени хора има в този форум....

Няма еднакви хора ...Преживяли вече едно-две любовни разочарования и хукнали да обвиняват мъжете...Сигурно сме виновни и за глобалното затопляне,глада в Сомалия,дупката в озоновия слой,изчезването на динозаврите....

Към авторката : Гаджета ли сте? Някога говорили ли сте си какво искате от вашата връзка (ако изобщо я има)? Казвал ли ти е ,че иска нещо сериозно ,а не просто авантюра?
    Има много наивни момичета ,каквато явно си и ти ,които са толкова изгубени в мечтите си и в очакванията към даден ,човек ,че след като той не ги оправдае сякаш светът е свършил...
    Може би момчето е женкар/сваляч/плейбой ,но какво от това? Не казвам ,че е редно ,но всеки избира как да си живее живота.Има много момичета,които използват мъжете и ги сменят през ден...Това не означава ,че всички момичета са такива нали? Отворете си очите и престанете да използвате общия знаменател ...

Другото ,което искам да кажа е ,че е естествено и нормално мъжете да се заглеждат по красиви жени(както жените се заглеждат по красиви мъже... : ) ) ,но това да загледаш и това да изневериш са две много различни неща.

Аз те съветвам да не прибързваш със заключенията и да проведеш един сериозен разговор с него

П.П. На колко си? 14-15?
    Еми не сме гаджета, казвал ми е, че иска а е с мене и че го привличам адски много, че му действам позитивно.Скоро навършвам 16, а той е на 18 .

Супер фен
    Град
    София
    Най-добре си намери някой по-подходящ за теб, остави го тоя тъпанар! Щом не те харесва, а само се „забавлява“ да сваля момичета и да си „играе“ с техните чувства - игнорирай го!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Не го търси ти. Той ако има някакъв интерес, сам ще те потърси.. но ако е голям женкар не си струва, само ще те нарани

Цитирай Първоначално написано от SaveMeFromMyself
    Не го търси ти. Той ако има някакъв интерес, сам ще те потърси.. но ако е голям женкар не си струва, само ще те нарани
    Съгласна .. Покажи на един човек,че можеш без него и той сам ще те потърси !

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Всички момчета са еднакви,миличка...
    Ми...НЕ! Много трябва да си задръстена за да сложиш всички под общ знаменател. Кифла.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си