- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Треса. Help (:
дайте си мнението за тази треса
http://www.krasiva-kosa.com/products.php?category_id=91![]()
според мен цената е мн. добра... всъщност нямам си и напонятие как седят нещата с тресите.. (нова съм в тая раота)![]()
и вярно ли е,че там където я закачиш косата може да оплешивееш![]()
![]()
Не е вярно...иначе аз не ползвам такива неща да ти кажа![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Цената не е лоша и това с оплешивяването не е вярно, но аз съм малко скиптично настроена към тези коси от сайтове.По-добре отиди при фризьорката ти и си поръчай.Ще е много по-качествена, е вярно малко по-солено ще ти излезе, но пък ще знаеш какво носиш.
Лично мое мнение разбира се.
За оплешивяване от треса не съм чувала,но са ми казвали,че ако си присадиш коса,твоята започва да пада в много от случаите.А така от сайт..не знам,аз не бих си поръчала,а и едва ли някой може да ти каже само от снимката дали е хубава.![]()
Офф, това за оплешивяването става само при екстеншъните, тия треси се слагат с щипчици и не се носят нон стоп - няма страшно. Аз лично не бих си взела от сайт, иначе цената не е хич висока
аз си поръчах от сайта bgunigue.com или нещо такова и съм мн доволна за сега![]()
не са ли малко 30 см![]()
45 см. е малко, а и имай предвид че това 45 см. е най-дулгата коса..има и по къси части...което още повече я скъсява..освен това в тези коси от сайтовете..между естествената коса слагат и някои изкъствени кичурии..освен това е рядка трябжа да си поръчаш поне 2 пъти по толкова![]()