- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет =)
извинявай неисках да те убидя разбрах те не се чувствай виновна заради мен {}Първоначално написано от D0tty
и тука имам феновеПървоначално написано от theexplorer
![]()
ms ms
и за да не се чувстваш виновна
![]()
Страшни сте бе, хора! :P
Може и да пробвам т'ва с телефона![]()
Първоначално написано от D0tty
ама колко съм умна само нали![]()
![]()
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ !!
![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
+1Първоначално написано от Slynchiicee
Няма смисъл,ти сама каза че е срамежлив,най-много да си останеш с чакането.А и както съм казвал много пъти-съдбата обича смелитеПървоначално написано от D0tty
![]()
мммм като е срамежлив....позабързай и хах прави като мъжете.
Пиши му всеки ден,накарай го да ти се довери междувременно му разкривай части от себе си.
С времето ще се влюби в теб и мноооого ще иска да make love with you следователно ти ще си получиш своето а навярно и ще ти хареса и може някоя по сериозна връзка...
леле навярно звуча ужасно
ноо аз все си харесвам сраежливковци и приятеля ми беше в началото но в продължение на месец си писахме всеки ден и се сближихме много...вече 7 месеца сме заедно и това е най-хубавия секс в живота ми.Честно надявам се и с теб так да се получи-ще бъдеш много щастлива![]()
хах направо описа подхода на един мъж към една жена която хaресваПървоначално написано от smallbab
![]()
![]()
После да разправяш какво е станало, че ми пробуди интереса.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Взимам хонорар за разказванеПървоначално написано от DarknessAngel
![]()
Той подавалити се или ти на него и щи кажа кво ще стани
П.П. Ако не ма разбираш.. Ти ли правиш крачка към него или той към теби. И още нещо нема да успееш без първо да му одариш една хубава лига
препорачително
аа.. абе не е точно ама да кежем, че аз към него![]()
Ае кво ти давам съвети и аз.. На момиче кат му са прай секс го прай е![]()
Бъзик бе.. Еми в тоя случей ш му са види малко нагорнище ако му е за първи път но нема какТрябва да останете някак замалко насаме. нз как измисли нещо.. Почваш с една хубава целувчица после едно такова погледче влубено и отам се опраяй както по филмите . И ако успееш за което стискам палци бъди нежна
![]()