.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Съвет =)

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Не ме карай да се чувствам виновна Грешно си ме разбрала
    извинявай неисках да те убидя разбрах те не се чувствай виновна заради мен {}

Цитирай Първоначално написано от theexplorer
    Съгласна съм със Slynchiicee .. А искам да попитам вие на колко сте години и той девствен ли е,че е чак толкова срамежлив..да не си му първата "занимавка"??
    и тука имам фенове ms ms
    и за да не се чувстваш виновна

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

качи си я и си я сложи на фон на телефона остави го някъде между вас и го попитай разсеяно колко е часа ...

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End

Страшни сте бе, хора! :P

Може и да пробвам т'ва с телефона

Страшни сте бе, хора! :P

Може и да пробвам т'ва с телефона

ама колко съм умна само нали

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End

btw, утре заминавам при него :P да видим какво ще става

ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ !!

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    хехе Мерси, сладка

Град
    Слънчева система,Земя,Европа,Балкански п-ов,България,Варна
    Не е единственото момче, да, но ми се струва някак си по-различен от другите

Аа.. истината е, че не съм ЧАК влюбена.. т.е. да не мога да дишам без него и т.н. ... по-ското го харесвам доста и ме привлича..сексуално
    абе чесно да ти кажа всички в началото ти се виждат различни от другите .. ама засегнеш ли им мъжкото достойнство ставаат като останалитее .. но все пак ти си знаееш ..

по темата : даноо даа се получи нещо .. това с телефона ее добра идеяя .. успеех
    dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee

1.-каква е причината да те нарича мече?
    .. щом не те е срам.. теб .. и не те е страх от първия път намекни му лекичко .. целуваи го .. и през това време го докосвай ..там .. той сам ще се усети .. дори най-срамежливия го иска .. просто не си признава ако не ти направи проблем че го бараш значи няма никва пречка .. и по-късно може и да се случи нещо .. а защо не и веднага .. ако .. се отдръпне значи. или неиска .. или не е подходящ момента само не задавай и ти въпроса нормално ли е да му барам "мъжкия полов орган"

УСПЕХ !
    +1

еее, стига сега Естествено, че няма да задам подобен въпрос Мисълта ми донякъде е.. дали да не изчакам да ми предложи или нещо подобно
    Няма смисъл,ти сама каза че е срамежлив,най-много да си останеш с чакането.А и както съм казвал много пъти-съдбата обича смелите

мммм като е срамежлив....позабързай и хах прави като мъжете.
    Пиши му всеки ден,накарай го да ти се довери междувременно му разкривай части от себе си.
    С времето ще се влюби в теб и мноооого ще иска да make love with you следователно ти ще си получиш своето а навярно и ще ти хареса и може някоя по сериозна връзка...
    леле навярно звуча ужасно
    ноо аз все си харесвам сраежливковци и приятеля ми беше в началото но в продължение на месец си писахме всеки ден и се сближихме много...вече 7 месеца сме заедно и това е най-хубавия секс в живота ми.Честно надявам се и с теб так да се получи-ще бъдеш много щастлива

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    мммм като е срамежлив....позабързай и хах прави като мъжете.
    Пиши му всеки ден,накарай го да ти се довери междувременно му разкривай части от себе си.
    С времето ще се влюби в теб и мноооого ще иска да make love with you следователно ти ще си получиш своето а навярно и ще ти хареса и може някоя по сериозна връзка...
    леле навярно звуча ужасно
    ноо аз все си харесвам сраежливковци и приятеля ми беше в началото но в продължение на месец си писахме всеки ден и се сближихме много...вече 7 месеца сме заедно и това е най-хубавия секс в живота ми.Честно надявам се и с теб так да се получи-ще бъдеш много щастлива
    хах направо описа подхода на един мъж към една жена която хaресва

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    После да разправяш какво е станало, че ми пробуди интереса.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    После да разправяш какво е станало, че ми пробуди интереса.
    Взимам хонорар за разказване

Той подавалити се или ти на него и щи кажа кво ще стани

П.П. Ако не ма разбираш.. Ти ли правиш крачка към него или той към теби . И още нещо нема да успееш без първо да му одариш една хубава лига препорачително

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    аа.. абе не е точно ама да кежем, че аз към него

Ае кво ти давам съвети и аз.. На момиче кат му са прай секс го прай е
    Бъзик бе.. Еми в тоя случей ш му са види малко нагорнище ако му е за първи път но нема как Трябва да останете някак замалко насаме. нз как измисли нещо.. Почваш с една хубава целувчица после едно такова погледче влубено и отам се опраяй както по филмите . И ако успееш за което стискам палци бъди нежна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си