- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спасителя на плажа
Здравейте!
Искам да ви споделя моята история и да ви помоля за съвет.
И така, преди 1 седмица се завърнах от морето, всичко там беше чудесно, спасителите бяха много готини. Единия от тях очевидно ме харесваше, аз също го харесвах. Зарибявахме се няколко дена и наистина прехвърчаха искри между нас. И така дойде деня в който ние си тръгнахме, а даже с него не успяхме да си разменим поне телефонните номера. Но когато се върнах в моя град го намерих във фейсбук, поисках му приятелство, той го прие и сега се чудя дали изобщо да му пиша, дали ме помни или… Проблема е, че съм доста влюбчива и мисля, че се влюбих в него, постоянно той ми е в ума, постоянно го сънувам. А само да кажа аз съм 93 набор, а той 88. Моля ви, дайте ми съвет да си губя ли времето в мисли за него и да му пиша ли?
Благодаря ви предварително!![]()
Според ме Не трябваАко е наистина толкова готин, кой знае колко още момичета са му хвърлили око
Не, съветвам те да НЕ му пишеш, не си заслужава
![]()
Благодаря ти за бързия отговор. Честно да ти кажа не е някакъв супер красавец, но не красотата в него ме привлече.Първоначално написано от D0tty
Можеш да му пишеш, що не. Макар че малко филмово ми иде и нещо повече от свалка за 4-5 дни едва ли ще ти предложи. Всичко опира до това ти какво искаш![]()
Не знам, слудурке, сега както е разгара на летния сезон.. не, неПредстави си, че не те помни, колко глупаво би се почувствала
![]()
Еми ще се запознаем пак или знам лиа пък ако ме помни
![]()
![]()
И какво ще направите по интернет? Връзките от разстояние са мит..
то да стане работата, а пък аз пак ще отида на морето![]()
![]()
аха, а през зимата?![]()
Всъщност, на колко си?
93 набор съм. Е зимата, той ще идва в моя град![]()
тц, мечти![]()
Не ми се струва добра идея, но ако искаш му пиши, после разказвай какво е станало![]()
направо ми разбиваш мечтитеами ще му пиша и после ще кажа развръзката
дано да е положителна, ако ли пък не, здраве да е
![]()
пиши бе нищо не губиш
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1 Пробвай и пиши после да кажеш дали те е запомнилПървоначално написано от TheGirlNextDoor
:P
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Според мен недей,младите сласители са на морето,за да забият някоя мацка за единия път. . . лятото живея на морето и познавам много спасители и много са ми го казвали така,че не си вкарвай празни надежди по-добре си намери друг![]()
мани са с тоя па ти..![]()
88 с 93.... Неговият коз е, че си малка и наивна, ща наeбе и шси тръгне. Твоят коз е, че си 93 и можеш да го осъдиш.
Temet Nosce
벨야카
Как се казва тоя типаж, между другото? Защото познавам доста от спасителите (ако са от Варна, разбира се), а между тях има един Борко, а си мисля, че е набор 88, голям пичага![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Я дай да го видимПървоначално написано от notlike
![]()
колко си наивна обаче..
+1 за него си просто поредната летна свалка ;дПървоначално написано от miminka__94
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не е от Варна, от Царево е.
Ами наивна съм, какво да направя, винаги съм била такава![]()
зарибявали сте се няколко дни и кво,да не мислиш,че ще си му единственната,пък и като гледам,не сте и от един и същ град,няма смисъл
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И според мене е само напразна надежда не се излагай и не му пиши той ако те помни ще ти пише сам![]()
най-щастливата :PpP