- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спасителя на плажа
Ами...ако нямаш,какво да правиш му пиши,но недей да се надяваш на нещо сериозно...
Абе може да му пишеш нещо, за да има някакъв лаф, но нищо повече. Не се надявай да излезе нещо, защото специално спасителчетата наистина гледат да забърсват за през лятото. Имали сте някво увлечение за няколко дни и това е![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Спасителите лятото на плажа само мислят как да забият някоя, наебат я и я оставят. Недей си дава празни надежди.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Въъх там колкото искаш хубави момченца..Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
Особено в едната дискотека..и бармана и DJ.. отделно танцувахме с още поне 11-12 момчета от самата дискотека.. Ахх как искам пак..
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Като прочетох заглавието се сетих за един репортаж по новините ... За някакъв български спасител,който спал с около 8000 жени,които зарибявал по време на работа,а после им записвал имената в тефтерТова лято се лепнал за няк'ва рускиня и в последствие се оказало,че вече бил спал с нея и оная му играла няколко шамара като разбрала,че той не я помни
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хаха, защо да не му пишеш и едва ли за 2 дни ще е забравил коя си.Вярно, може би е било просто флирт, че дори и много вероятно, но не мисля, че дори няма да помни коя си.
Да не свършиш като известните в Америка "тийн майки" ? Седи си на дупето и си хвани некой на твоята възраст .
Леле, знаеш ли колко мацки зарибява на плажа.Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
![]()
А ако не сте от един град нямате шанс ...
^Подкрепям,с точно такъв типаж момчета не се занимавай.
хубавите думички ги отнася всяка втора ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Хаха като стана дума за спасители се сетих за един репортаж, който скоро гледах по телевизиятаНа бургаските спасители официално им били забранили да "зарибяват" летовничките
Те, момчетата уж не прекрачвали забраната, но туристките упорито им се натискали
Някаква рускиня даже се престорила, че се дави и когато един от спасителите тръгнал към нея, тя му казала, че не иска той да я спасява, а колегата му със забрадката
![]()
По темата - пиши му ;pp Както казват останалите - нищо не губиш ;]]
Първоначално написано от umri
Изби всичката риба в моретода го съди
![]()
![]()
Пиши му, кво губиш?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
аз пък ще те посъветвам да му пишеш нищо няма да загубишакоо и той те харесва колкото ти него то нещата вече са перфектни ,по добре не си измъчвай щом имаш възможност не я пропускай
![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Ти вече си решила за себе си,че ще му пишеш,така че-пиши,но не се надявай на нищо повече,защото както казаха преди мен -няма да си единствената![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...