.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...ако нямаш,какво да правиш му пиши,но недей да се надяваш на нещо сериозно...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе може да му пишеш нещо, за да има някакъв лаф, но нищо повече. Не се надявай да излезе нещо, защото специално спасителчетата наистина гледат да забърсват за през лятото. Имали сте някво увлечение за няколко дни и това е
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на king95
    Спасителите лятото на плажа само мислят как да забият някоя, наебат я и я оставят. Недей си дава празни надежди.
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
    Не е от Варна, от Царево е.
    Ами наивна съм, какво да направя, винаги съм била такава
    Въъх там колкото искаш хубави момченца.. Особено в едната дискотека..и бармана и DJ.. отделно танцувахме с още поне 11-12 момчета от самата дискотека.. Ахх как искам пак..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като прочетох заглавието се сетих за един репортаж по новините ... За някакъв български спасител,който спал с около 8000 жени,които зарибявал по време на работа,а после им записвал имената в тефтер Това лято се лепнал за няк'ва рускиня и в последствие се оказало,че вече бил спал с нея и оная му играла няколко шамара като разбрала,че той не я помни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Хаха, защо да не му пишеш и едва ли за 2 дни ще е забравил коя си.Вярно, може би е било просто флирт, че дори и много вероятно, но не мисля, че дори няма да помни коя си.

Да не свършиш като известните в Америка "тийн майки" ? Седи си на дупето и си хвани некой на твоята възраст .

Повече от фен Аватара на SorrowEyes

Re: Спасителя на плажа

Цитирай Първоначално написано от SlAdYrAnA7a
    Здравейте!
    Искам да ви споделя моята история и да ви помоля за съвет.
    И така, преди 1 седмица се завърнах от морето, всичко там беше чудесно, спасителите бяха много готини. Единия от тях очевидно ме харесваше, аз също го харесвах. Зарибявахме се няколко дена и наистина прехвърчаха искри между нас. И така дойде деня в който ние си тръгнахме, а даже с него не успяхме да си разменим поне телефонните номера. Но когато се върнах в моя град го намерих във фейсбук, поисках му приятелство, той го прие и сега се чудя дали изобщо да му пиша, дали ме помни или… Проблема е, че съм доста влюбчива и мисля, че се влюбих в него, постоянно той ми е в ума, постоянно го сънувам. А само да кажа аз съм 93 набор, а той 88. Моля ви, дайте ми съвет да си губя ли времето в мисли за него и да му пиша ли?
    Благодаря ви предварително!
    Леле, знаеш ли колко мацки зарибява на плажа.
    А ако не сте от един град нямате шанс ...

Град
    В мислите ти..
    ^Подкрепям,с точно такъв типаж момчета не се занимавай.
    хубавите думички ги отнася всяка втора ..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Град
    Kazanluk
    Хаха като стана дума за спасители се сетих за един репортаж, който скоро гледах по телевизията На бургаските спасители официално им били забранили да "зарибяват" летовничките Те, момчетата уж не прекрачвали забраната, но туристките упорито им се натискали Някаква рускиня даже се престорила, че се дави и когато един от спасителите тръгнал към нея, тя му казала, че не иска той да я спасява, а колегата му със забрадката

По темата - пиши му ;pp Както казват останалите - нищо не губиш ;]]

Цитирай Първоначално написано от umri
    88 с 93.... Неговият коз е, че си малка и наивна, ща наeбе и шси тръгне. Твоят коз е, че си 93 и можеш да го осъдиш.

Изби всичката риба в морето да го съди

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Пиши му, кво губиш?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

аз пък ще те посъветвам да му пишеш нищо няма да загубиш акоо и той те харесва колкото ти него то нещата вече са перфектни ,по добре не си измъчвай щом имаш възможност не я пропускай
    Некаа ,нека Бъде лятоо ..
    Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
    Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ти вече си решила за себе си,че ще му пишеш,така че-пиши,но не се надявай на нищо повече,защото както казаха преди мен -няма да си единствената
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си