- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сайт подобен на polyvore, но за обзавеждане
някой знае ли някъкъв сайт за обзавеждане виртуално на къщи и такива работи..
П.С Съжалявам много, знам, че мястото не е много тук, но не знаех къде точно..
Не разбрах въпроса ти. Този сайт не знам за какво е. Какво точно искаш, сама да обзаведеш някое помещение или искаш сайт на студио, което прави такива услуги?
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Тя иска сайт, в който виртуално да обзавежда къщи и т.н., подобен на polyvore!
По темата: незнам такъв сайт!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ми нз и аз.В stardoll.com има да си направиш апартамент и да си го обзаведеш.
NoOneElse Да, искам някакъв сайт където мога да обзаведа жилище/стая , а не такъв от които мога да си поръчам обзавеждане
ох абе не мога да обяснявам ама те другите са ме разбралиблагодаря
![]()
И аз искам такъв сайт![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
me2Първоначално написано от EsteticLoff
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
да само дето за някакви си виртуални фотьойли трябва да си плашташ със истински ... париПървоначално написано от xxYOxx
![]()
Много гаден сайт.Там можеш и дрехи да си копуваш,стаи да обзавеждаш,ама тъпото е,че трябва да се плашта.И тея неща дето седят за какво ти са?Пари на вятъра![]()
И аз по едно време се бях "пристрастила",но вече не праштам есемеси за да получавам виртуални банкноти с коитно да си копувам измислени дрехи![]()
Обаче много ме е яд.Сидурно съм похарчела към 30 лева в тоя сайт.Можех да си купя някоя реална рокля с тия пари.
Иначе и аз не знам такъв сайт ;д
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
мммм и аз ще те посъветвам за sims щот игричката е яка пък и на мене като ми омръзне само си обзавеждам къща или си правя хора![]()
![]()
![]()
иМАШЕ ЕДНА ПРОГРАМА,В КОЯТО СИ ПРАВИШ КЪЩА И Я ОБЗАВЕЖДАШ,НО ЗАБРАВИХ КАК СЕ КАЗВА
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Първоначално написано от RedJeans
ее .. Помисли си малко и ако се сетиш казвай![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
SIMS
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
^ тоя 3D home нещо сии..съм си го сваляла
и е по-скоро за правене на къща (стени, прозорци)
мебелите не са нищо особено само г/д да сложиш какво къде ще седи
Аз на компютъра имам 3D Home и още 1-2 програмки, ама на лаптопа нямам нищо за обзавеждане!Та по въпрос за програмите - едната е да си правиш сградите така, че скоро да стане нещо като град и т.н., а 3D Homе е по-скоро за обзавеждане вътре в сградата!
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
...П.П. - само да питам - откъде да си изтегля Симс, защото до колкото знам Замунда я спират!![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
http://www.p2pbg.com/index.php?page=...ory=0&active=1
от този сайт съм сваляла някога си![]()
ехееее хора благодаря ви за помощта![]()
А за симс имам 2та и съм я превъртяла отвсякъде къщи, хора, вс., но за 3та нямам място в компа..
Не предполагах,че има и други заинтересовани от това![]()
Modo, 3ds max, Maya, 4D Cinema, Rhino 3D, Blender, Google SketchUp, SolidWorks, Lightwave всички са за 3D визуализации, но са сложни. Ако си намерите отнякъде библиотеки с готови мебели, можете да си ги вкарвате в сцените и сами да си обзавеждате къщи/помещения, но все пак си остава трудно, при положение, че не сте запознати с програмите. Можеш да отидеш в някоя мебелна къща, да дадеш размерите на стаята си, да кажеш какви предпочитания имаш (цветове, дали да има маса, стол...) и те ще ти измислят някакво интериорно решение. Първо се увери, че услугата е безплатна, защото на някои места ест се плаща. За такъв сайт, какъвто търсиш, не мога да ти помогна.Първоначално написано от RedJeans
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!