- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не искам да казвам, че имам гадже.
Така,карам по същество.Имам си гадже и нашите не знаят за нас,но майка ми постоянно ме тормози на такива теми.Все ми казва да не си хващам гадже,че сега трябвало да мисля за училището и тн.Суепр много се дразня,а не искам да й казвам.Кой знае как ще реагира а и честно казано не обичам да споделям с нашите.Много ме дразни и искам да я накарам да спре по някакъв начин,но не искам да й казвам че съм обвързан.Да имате идеи?
Слагай една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka
Усмихни се,живота е кофти
Ам..можеш да й кажеш,че вече си голям и да не ти се бърка в личния живот!Поговори с нея обясни й спокойно,че не ти е приятноНа колко си..?
14
Например, ако често си замислен (за това момиче), опитай се да се държиш в нормално състояние пред вашите - да не виждат, че си отплеснат. Когато почнат да ти говорят по такива теми, казвай само - знам, спокойно, нямам си. Колкото по-кратки са дискусиите и отговорите ти - толкова по-добре, така няма нужда да навлизаш в подробности, защото случайно можеш да "изплюеш камъчето".
мерси,но тя доста ме закача пред тях и майка ми започна да се усеща...Първоначално написано от Unendlich
За твоята приятелка ли става въпрос ? - Ако да, просто я помоли да се държи нормално, кажи 'и за създалата се ситуация (няма от какво да се срамуваш) и най-вече избягвай такива срещи между теб с приятелката ти и семейството ти![]()
Все пак ти е гадже, можеш да и кажеш как да се държи с теб пред вашите. Най-добре избягвай такива срещи.
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Баба ми като ме пита дали си имам гадже аз винаги отричам. Обаче веднъж ми каза: "Спокойно, не ги ли гледаш по 'кой е по-по-най' хлапета на на по 5-6 години си имат, пък ти тука ми мълчиш"Кажи, че по-малките си имат и си достатъчно голям и ти да имаш. А и ако успеха ти не се променя, няма причина да ти мърмори.
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Май основния ми проблем е разсеяността,ама тя си ми е и вродена,така че няма оправия.Мерси много за съветите
Бъди спокоен и мойта беше същата..постоянно когато излизах,питаше с кой съм се уговорила,къде ще ходя..и като кажех някое момиче напр. Гергана/защото тя знае имената само на 2-3 приятелки/ ии тя веднага "Да не е Георги? " и ми се хили насреща,а аз просто й обръщам гръб и си излизам..или пък прибирам се към 10-11/или от купон и тя как е гаджето,как си изкарахте...и аз добре си изкарах и и казвах остави ме да се преоблека и едва ли не я гонех от стаята..Постоянно ме разпитваше :х Накрая ми кипна наскоро и й казах "Нямам си приятел/наистина нямам/,но дори и да имах с това твоето държание,не заслужаваш да ти кажа,ако имам...остави ме намира,това е моя личен живот,имай го напредвид,нямам желание да го обсъждам с тебе"..Гадно й стана,после даже се замислих дали не трябваше да бъда по-мека,но съм много импулсивна ии кипне ли ми бягайОттогава не ме е питала,нищо такова...
![]()
П.П. На 15 съм аз пак г/д като тебе![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]