- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми и Сестра ми
искам да попитам на вас дали ще ви е кофти ... постоянно се караме с майка за всичко и сега, особенно много се дразня с майка , щото на майка ми най добрата приятелка е по голямята ми сестра и ми е много тъпо. сестра ми е по голяма от мен с 6 години и на мен не ми сподля нищо, когато я питам тя не ми казва , а майка ми всичко знае. а когато са в нас двете никой не ме слуша , никакво внимание!! Много гадно ми стана , когато сестра ми беше на море и беше с компания , обаче те си тръгнали по-рано и се обадила на майка ми и и казала за два дена да отиде при нея . Майка ми предложила мен и сестра ми казала, че не ме искала , щото съм била ината . майка ми непропусна да ми го каже тва . много ми е кофти , нормолно ли е или преовеличавам
Лелее колко познато.. при нас разликата е 7 год и аз ест. съм по-малката
![]()
Бе нормално е![]()
Ние с майка ми всеки ден се караме , а за това за морето - също е нормално.Кое момиче ще иска малката си сестра даа и виси постоянно, вместо да се забалвяя с приятелите![]()
![]()
Тйче спокоо.
И моята сестра не споделя мн мн с мен .. ама все пак тяя вече си има собствен живот ..та пак споко
а и .. майка ти не го е казала с лошо чувство това, че сестра ти не те ще
по-скоро мисля, че го е казала, за да се замислиш върху държанието си или ддз![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
не е чак тъй постоянно си говорят по телефона нон стоп , постояяно се защитават, доримайка ми ходила до пловдив където живеее имам чувството , че я обича повече подтоянно сестра ми туй сестра ми онуй, а за мен остават караниците, имам чувството, че се настройвам против тях и без даискам
какво да правя нарочно се дразня с нея а неискамнеискам и да се настройвам против тях
И на мен проблема ми е същия - Ивета се казвам .. сестрами е по малка с три години тоест аз съм на 13 тя на 10 ии![]()
![]()
майка ми я обича адски много просто са неразделни квото и да стане по мен се вика .. аз съм виновна![]()
и много ги мразя само тате ми е душичка и си ми угажда
![]()
и незнам вече к`во да праа в нас е някъв АД те са си заедно убиждат ме .. говрят зад гърба миУжасно е понякога ми се иска да избягам ама уви
това не е решение
абе я бягайте при тати..![]()
и при мен е така ама ми е през оная работа ко си говорят или че не ма искат с тях.![]()
Гадно..ами виж мила..не им обръщай внимание..не им говори или просто се дръж студено с тях за няколко дни и може би тогава майка ти ще се усети,че ти е гадно и може би ще ти обръща повече внимание
!Айде горе главата и успех
![]()
Така си мислиш, но не е такаПървоначално написано от iveta_bebeto
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Брат ми е на 11, аз на 15. С него много се караме и някак си все аз излизам виновната. Ще свикнеш, споко, винаги единият е на далавера. Иначе е нормално сестра ти да не те ще, и аз моят не го искам на кино с приятелки примерно.
И не, майка ти не я обича повече от теб, нищо че понякога не ти изглежда така.
И аз на брат ми не му споделям, защото е голяма клюкарка и освен това е малък и не може да разбере. Сестра ти вероятно те чувства по същия начин.
![]()