- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем !!!!
Здравейте , искам да попитам дали е възможно презерватива да изпусне когато е разпънат малко повече от необходимото . но е сложен правилно .![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от csk
![]()
бяла течност ли или прозрачна
![]()
Би трябвало тогава всичко да е ОК![]()
Всъщност, защо питаш?
Защото съм потърпевшПървоначално написано от D0tty
никога не можеш да си 100% сигурен![]()
Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
![]()
Ъъ..Според мен НЕ е възможно, но никога няма 100%-ва защита при презервативите
...
Ако навлезеш леекичко в малко повечко подробности, може би ще получиш повече отговори![]()
еми докато действахме просто опънах презерватива и той се разгъна малко повечко ,... и това е ! и искам да разбера дали е възможно дали той може да пропусне не от страната на резервоарчето , а от другата му страна![]()
Не,не може няма как . Дори да е бил пукнат със сигурност би се сцепил, но при теб е нямала такива филми така че споко.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
някой , който може да даде мнение по въпроса да го направи , МОЛЯ
"Средния българин не разбира от нищо, но има мнение по всички въпроси. "
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
това ще рече :Първоначално написано от K_O_L_E_V
?
Дори са презерватив не рискувай ... като усетиш че идва вади го ... нищо нама да ти стане ако го изжадиш 3 сек преди свърщване .. МАКАР ЧЕ СИ С ПРЕЗЕРВАТИВ !!
Аз го направих интерисуваме дали може да пусне нещо по време на действанетоПървоначално написано от addic7
![]()
Да Ако е пробит .. Ако е само разпънат няма как... Все едно да протече вода през найлон ...