- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момче/момиче много по голямо от вас
До сега четох обратната тема и ми стана интересно дали има и такива от вас които ходят с доста по големи от тях да кажем 5-6-7 години... :P
С много по-голям не бих. С 2-3 години по-голям мисля,че няма проблем като се има впредвит на каква възраст съм.Ако бях на 20+ по-голям с 5-6 години не ми звучи като проблем..
Никъв случай. Изключено ми е даже с повече от година..![]()
На 19 съм и бих тръгнал с по-голяма от мен да кажем да е на 25 , ехааа нека ми е зле![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
за 1-2-3 години няма проблем....но 5-6-7 за сгеа не..Първоначално написано от iveetyy
сиг да като навърша 20+ ще си променя мнението...все пак разликата на родителите ми е 8 години![]()
![]()
така че сиг няма проблем..
но за сега не!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Че то 6-7 год разлика ли са?![]()
Аз винаги съм харесвала доста по-възрастни мъже от мен, отговорът ми е ясен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
5-6 години не е фрапираща разлика, така че, да, бих, ако преценя, че човека си заслужава.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мечтата на всеки мъжПървоначално написано от Valento
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бих тръгнал с някоя какичка няма проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не..
2-3 години или най-много 4 години може да е по-голям от мен..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз и викам "како ше те ям" тя вика "малък си",аз и отвръщам малак на години,у леглото голем като великан !Първоначално написано от tuzaro
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първоначално написано от Valento
![]()
![]()
Бих го направил, да.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Да попринцим аз винаги съм си харесвала с 4-5 години по-големи дори един двама с 6 и да бих тръгнала с някой по-голям от мен с 4-5 години![]()
![]()
![]()
До 5год. разлика да![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Разликата ни с приятеля ми е 11г. Аз съм на 19, а той на 30Ама си го обичам и той мене и всичко е 6
.. Честно казано не съм очаквала да се разбираме толкова добре
П.П. Бия рекорда тука май![]()
![]()
М, че аз съм имала вземане-даване с 36-годишен и то докато бях на 14. Даже днес докато си пиех кафето се сетих и се чудех как съм успявала да намирам общи теми при тази разлика. Всъщност аз досега съм харесвала само двама мои набори, всички други са били с поне 4 години по - големи от мен. Айляк ми е, не ми пречи.
Ами приемливо е до 4-5 години по-голямИначе повече ми се струва вече малко странно :/
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
ти си била на 14, а той на 36 ? напрайх си извода вече хахах
^Баси и аз като съм била на 14 съм ходила с 21 годишен,ама 36 е вече грубо.. ;о
Иначе относно темата,с по-малък не съм била и няма да бъда.. ;]
Ако съм на 20 бих тръгнала с някой примерно на 26-27,но сега като съм на 16 и да тръгна с някой на примерно 23-24...ммм НЕ!
Те момиченцата на по 14-15 почнаха да излизат с набори на бащите си ти още си в неведение...
Who's next!