.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Цитирай Първоначално написано от silvencety
    ^Баси и аз като съм била на 14 съм ходила с 21 годишен,ама 36 е вече грубо.. ;о
    Иначе относно темата,с по-малък не съм била и няма да бъда.. ;]
    не казвай голяма дума ...

А по темата ... аз съм на 16 ... бих ходил с жена до 40 години... дори да е маика ... а ако е рускиня и е с руса коса получава 10 бонус точки ...

Голям фен Аватара на xinfamous
    Аз дори имах една позната която беше..6ти клас мисля,а приятеля и беше на 28 Очудвашто беше че се задържаха наистина доста време..и как няма ; такъв издънил да чука 6токласничка

По темата,аз съм на 16 и съм с една мома на 18 и ми е мн айляк,разбираме се чудесно
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от babity
    М, че аз съм имала вземане-даване с 36-годишен и то докато бях на 14. Даже днес докато си пиех кафето се сетих и се чудех как съм успявала да намирам общи теми при тази разлика. Всъщност аз досега съм харесвала само двама мои набори, всички други са били с поне 4 години по - големи от мен. Айляк ми е, не ми пречи.
    Тоя е бил голем загубеняк!!!

Не разбирам някой момичета които казват, че не биха тръгнали с много по голямо момче от тях и кво само някои кифли ли могат да си хваштат гаджета по големи от тях и да се изч***т и да ги зарежат ако я има химията и двамата се разбират не разбирам каква пречка може да е разликата в годините ...

П.С..Аз съм на 14години а гаджето ми е на 20 вече 3-4месеца сме заедно и сме си щастливи

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Ами на мен и приятеля ми разликата ни е 4 години и половина, така че до 5 години разлика няма проблем, но при по-голяма (6, 7, 8...+) вече много ще си проличи...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Не разбирам някой момичета които казват, че не биха тръгнали с много по голямо момче от тях и кво само някои кифли ли могат да си хваштат гаджета по големи от тях и да се изч***т и да ги зарежат ако я има химията и двамата се разбират не разбирам каква пречка може да е разликата в годините ...

П.С..Аз съм на 14години а гаджето ми е на 20 вече 3-4месеца сме заедно и сме си щастливи
    Твоето гадже също е голям смотаняк!

на 20 да не можеш да си намериш приятелка на твойте години или 1/2 год по-малка е направо трагично!!!

според мен трябва да има разлика във възрастта , защото е хубаво да има един от връзката , на когото мисленето е като на по възрасен човек.Защото иначе по скоро се случват едни детски работи за които после цял живот може да си спомняш и да си блъскаш главата . Така че според мен нека има разлика няма значение колко голяма или малка е тя .

Град
    In the middle of Nowhere
    На моята възраст годините имат значение,но после 6-7 години не са чак толкова много...И сега бих го направила ако с този човек ми е приятно...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

anonymous708973
    Guest
    Бих, ако с въпросният човек сме на сравнително едно интелектуално ниво, имаме общи интереси, теми за разговор и обичам да общувам с него. Да ме привлича, разбира се, също. 6-7-8 години звучат (уж) фрапиращо, но се имам за по-зряла за възрастта си от повечето, така че нещата се уравновесяват.
    Невинаги голямата разлика е просто заради единия секс

Град
    Пловдив
    Може би не ..до сега не ми се е случвало...най-много с 2 години по-голям от мене ... но е приемливо до 2-3 години

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Бих, ако с въпросният човек сме на сравнително едно интелектуално ниво, имаме общи интереси, теми за разговор и обичам да общувам с него. Да ме привлича, разбира се, също. 6-7-8 години звучат (уж) фрапиращо, но се имам за по-зряла за възрастта си от повечето, така че нещата се уравновесяват.
    +1 Напълно съм съгласна \/ Немога да разбера някои какво толкова трагично и лошо намират в това ако единия е по-голям с еди си колко години и приятелката/приятеля му/й не е с до 2години макс. разлика.Защо никои няма напредвид факта, че има доста индивиди които се развиват супер бавно и на 20 все още мислят като 15 годишни лапартии

Голям фен Аватара на dimi93
    Разбира се! Ако съм щастлив с този човек, ако се разбираме и се обичаме, възрастта не е граница! Разбира се не говоря за разлика от 20 - 30 години... :Д
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цялата история с годините по-скоро е за пред хората.Ако си влюбен в човека, очевидно ти допада мисленето му и очевидно намирате общи теми на разговор.По-скоро (или поне аз така си го обеснявам) се притеснявате какво ще кажат останалите за вас,за приятеля ви и да не ви лепнат етикет.Мен лично не ме притеснява разликата в годините, ако по интелект сме +/- на едно ниво.По-скоро ме тревожи факта какво биха казали родителите ми.За това и всъщност избягвам да коментирам темата години..като ги знам веднага ще си изкажат "компетентното" мнение.А и от предишни връзки съм стигнала до извода, че ще запозная нашите с някое гадже ЕДИНСТВЕНО ако се омъжвам за този човек.Намесиш ли роднини в една връзка става лошо..започват да ти дават съвети, които дори не си искал и ти се месят в живота.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    до 5-6 години разлика е поносима

9 месеца с 6 години по-голям ,, невероятна любовв беше ноо ,, наште не гоо харесвахаа , ии ззаа тфа сяя ,, не смее заедноо ,

Мм разбира се

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    най-много с 4 години по-голям съм била
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ми се е случвало все още .. най - голямата ми разлика е била (и все още е) 3 години ..
    За себе си допускам най - много разлика от 5 години ..

Зависи от много неща .. пък и любовта не пита

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от SisinkaS
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    +1 Напълно съм съгласна \/ Немога да разбера някои какво толкова трагично и лошо намират в това ако единия е по-голям с еди си колко години и приятелката/приятеля му/й не е с до 2години макс. разлика.Защо никои няма напредвид факта, че има доста индивиди които се развиват супер бавно и на 20 все още мислят като 15 годишни лапартии
    да, така си е ... и все пак с много по- голям не бих тръгнала ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз ще кажа само "хвани си кака да та отрака"

Естествено говорим за разлика 2 години макс (аз попринцип предпочитам приятелката да ми е +- 2 години от моите) щото иначе става странно.Говоря примерно момче на 16 или 17 да излиза с 20-21 е не че е лошо ама се пак ще е странно да караш гаджето ти да те земе с клата примерно или да те води на дискотеки
    >>DjBelev<<

Град
    Wonderland
    че то е задължително да е по-голям поне 4 години

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не ми се е случвало все още .. най - голямата ми разлика е била (и все още е) 3 години ..
    За себе си допускам най - много разлика от 5 години ..
    И аз съм така
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ах тук момчета не пишат значи рядко са късметлиите с какичка
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си