- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момче/момиче много по голямо от вас
не казвай голяма дума ...Първоначално написано от silvencety
А по темата ... аз съм на 16 ... бих ходил с жена до 40 години... дори да е маика ... а ако е рускиня и е с руса коса получава 10 бонус точки ...
Аз дори имах една позната която беше..6ти клас мисля,а приятеля и беше на 28Очудвашто беше че се задържаха наистина доста време..и как няма ; такъв издънил да чука 6токласничка
![]()
По темата,аз съм на 16 и съм с една мома на 18 и ми е мн айляк,разбираме се чудесно![]()
Can It All Be So Simple ?
Тоя е бил голем загубеняк!!!Първоначално написано от babity
![]()
Не разбирам някой момичета които казват, че не биха тръгнали с много по голямо момче от тях и кво само някои кифли ли могат да си хваштат гаджета по големи от тях и да се изч***т и да ги зарежат ако я има химията и двамата се разбират не разбирам каква пречка може да е разликата в годините ...![]()
П.С..Аз съм на 14години а гаджето ми е на 20 вече 3-4месеца сме заедно и сме си щастливи![]()
Твоето гадже също е голям смотаняк!Първоначално написано от LoVe3e
на 20 да не можеш да си намериш приятелка на твойте години или 1/2 год по-малка е направо трагично!!!
според мен трябва да има разлика във възрастта , защото е хубаво да има един от връзката , на когото мисленето е като на по възрасен човек.Защото иначе по скоро се случват едни детски работи за които после цял живот може да си спомняш и да си блъскаш главата . Така че според мен нека има разлика няма значение колко голяма или малка е тя .![]()
На моята възраст годините имат значение,но после 6-7 години не са чак толкова много...И сега бих го направила ако с този човек ми е приятно...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Бих, ако с въпросният човек сме на сравнително едно интелектуално ниво, имаме общи интереси, теми за разговор и обичам да общувам с него. Да ме привлича, разбира се, също. 6-7-8 години звучат (уж) фрапиращо, но се имам за по-зряла за възрастта си от повечето, така че нещата се уравновесяват.
Невинаги голямата разлика е просто заради единия секс![]()
Може би не ..до сега не ми се е случвало...най-много с 2 години по-голям от мене ... но е приемливо до 2-3 години![]()
+1 Напълно съм съгласна \Първоначално написано от PinkPan7her
/ Немога да разбера някои какво толкова трагично и лошо намират в това ако единия е по-голям с еди си колко години и приятелката/приятеля му/й не е с до 2години макс. разлика.Защо никои няма напредвид факта, че има доста индивиди които се развиват супер бавно и на 20 все още мислят като 15 годишни лапартии
![]()
Разбира се! Ако съм щастлив с този човек, ако се разбираме и се обичаме, възрастта не е граница! Разбира се не говоря за разлика от 20 - 30 години... :Д
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Цялата история с годините по-скоро е за пред хората.Ако си влюбен в човека, очевидно ти допада мисленето му и очевидно намирате общи теми на разговор.По-скоро (или поне аз така си го обеснявам) се притеснявате какво ще кажат останалите за вас,за приятеля ви и да не ви лепнат етикет.Мен лично не ме притеснява разликата в годините, ако по интелект сме +/- на едно ниво.По-скоро ме тревожи факта какво биха казали родителите ми.За това и всъщност избягвам да коментирам темата години..като ги знам веднага ще си изкажат "компетентното" мнение.А и от предишни връзки съм стигнала до извода, че ще запозная нашите с някое гадже ЕДИНСТВЕНО ако се омъжвам за този човек.Намесиш ли роднини в една връзка става лошо..започват да ти дават съвети, които дори не си искал и ти се месят в живота.![]()
9 месеца с 6 години по-голям ,, невероятна любовв беше ноо ,, наште не гоо харесвахаа , ии ззаа тфа сяя ,, не смее заедноо ,![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
daammm...![]()
Мм разбира се![]()
най-много с 4 години по-голям съм била
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ми се е случвало все още .. най - голямата ми разлика е била (и все още е) 3 години ..![]()
За себе си допускам най - много разлика от 5 години ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от много неща .. пък и любовта не пита![]()
да, така си е ... и все пак с много по- голям не бих тръгнала ...Първоначално написано от SisinkaS
Аз ще кажа само "хвани си кака да та отрака"![]()
Естествено говорим за разлика 2 години макс (аз попринцип предпочитам приятелката да ми е +- 2 години от моите) щото иначе става странно.Говоря примерно момче на 16 или 17 да излиза с 20-21 е не че е лошоама се пак ще е странно да караш гаджето ти да те земе с клата примерно или да те води на дискотеки
![]()
>>DjBelev<<
че то е задължително да е по-голям поне 4 години![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Hilary_
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ах тук момчета не пишат значи рядко са късметлиите с какичка![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek