- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с момче/момиче много по голямо от вас
На 16 съм. Макс 3 години по-голям. Нагоре вече се появяват опасенията, че или ме има само за секса или е толкова тъп, че не може да си намери момиче на неговата възраст. Може да искам батко, ама не искам чичо.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Баща ми ти е навит и обещава, че много ще те обича.Първоначално написано от TheJin
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Забавна..![]()
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Има момче което е с 4 години по голям от мен .. иска да тръгнем но не и аз . .и по темата не,не мисля :P
+1 , аз съм на 16 и не смятам че 4- 5 години са кой знае какв проблемПървоначално написано от TheJin
и да аз бих тръгнала с момче на около 20- 21 (примерно) ....
![]()
Не съдя човек по годините. Ако се разбираме добре и взаимно си паснем, то тогава няма значение на по колко сме.
И спря да се върти за миг земята..
подкрепямПървоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Погледни пакПървоначално написано от awerw
то има поне 7-8 момчета писали бе
на 2 поста над тебе има един пичага
![]()
та
То тва ми е мототоПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
ммм аз лично не бихПоради простата причина, чеее този дето ще е по-голям от мен 5-6-7 години ще си мили за съвсем различни неща от мен , пък е добре с момчето да сте горе-долу на един акъл
![]()
Фалшиви думи ме омайваха, аз слушах. Илюзии ме гонеха. Мълчах. Миражи...тъй прекрасни и празни. Майната ви, само ме одраскахте!
Ходил съм с момиче по-голямо най-много една година от мен. Не знам, не съм мислил по този въпрос достатъчно.. Зависи от момичето.![]()
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
Memento mei, memini tui!
а SisinkaS един въпрос ако примерно сега беше на 15 отново ли би се съгласила да тръгнеш с приятеля ти ,нали който в момента е на 30 ?Първоначално написано от SisinkaS
А по темата и аз преди се възмущавах от такава разлика за кажем 6-10 години ,но просто като се влюбиш в по голям от теб толкова много и забравяш за години и всичко.. Така че според мен няма абсолютно никакви проблеми ако имате разлика 10 години примерно или примерно в този интервал.А пък и по голяма зависи ако с човека до теб си пасвате ,разбирате се и не е такъв който да ви използва за нещо или само за секса тоо годините няма да са важни.Както казвам важни са отношенията и това че се обичате !![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Абе някои, които казват че 2-3 години макс разлика, ще видят какво е то да се влюбиш в по-голям/а от теб. ;] За любовта няма граници и правила, РАЗБИРА СЕ, стига наистина да е любов, а не увлечение или само за секса. От 16 нагоре вече мисля, че разлика от 6-8 години не е чак такава пречка, но примерно видиш ли момиче на 13 тръгнало с някой на 23, да не говорим, че има още по-фрапиращи случаи, но както и да е.
Да съм казала, че отказвам се?!
Да бих.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Кво е тва 5-6 години? Аз си падам по дърти 80 годишни поне![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
Аз съм на 14 и приятеля ми е на 19. Не съм тръгнала с него , защото е голям и да се хваля с това. Просто той си е много точен човек и двамага много се харесахме , един вид. След като заедно решихме, че няма да е голяма пречка разликата в годините ни , се събрахме. Разбира се има някой пречки, но засега всичко си върви добре.
Защо трябва няколко годинки да са проблем?нямам нищо против...
Не, няма проблем. Стига да не е....хм, мноооого по-голям (7-8 години).
Била съм и вече не желая да бъда - само неприятности ми донесе....![]()
до 5 години бих. но сега съм на 15 ,а когато съм на 20 не би ми пречило толкова ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Нали уж в любовта нямало граници...Всичко си зависи от вижданията и разбиранията на тези двама човека.
Нямам представа дали бих тръгнала с някой много по-голям от мен...
(и все пак са ми странни хора като Мадона примерно ,да излизат с 20г. ;/)
ами зависи на колко си ..
ако си на 13 ще е кофти да излизаш с некъв на 20
но ако си на 18 / 19 не бърка чак толкова според мен
важно е да има любов ;dd[/i]