- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя..?
Здравейте! Запознах се с едно момче пишем си в скайпа излязохме един път аз го харесвам изглежда,че и той мен!Обаче не прави нищокакво да направя да му предложа ли аз да сме повече от приятели или да чакам той да ми предложи?
Попитай майка си!Ако ще се унижиш да предложиш на момче да сте повече от приятели,изчакай го него да ти предложи...ако не ти е унизително попитай го какви са му симпатийките към теб ...но не по скайп,тея неща се говорат на живо !!!Първоначално написано от 6okolad4ety95
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
не му казвай ... а му показвай!
прегърни го ,хвани го за ръка,целуни го!
щом тоя е шматка и неможе се усети помогни му малко с акъла
щом искаш-му предложи.
иначе е наистина тЪпо момиче да предлага на момче да са нещо "повече от приятели".
абети си знаеш най-добре
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Защо просто не го попита какво изпитва към нея и как иска да се развият нещата м/у тях двамата ?
Лично на мен въпрос от сорта на "Искаш ли да станем гаджета","Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели" ми звучи тъпо ,но в никакъв случай не е унизително да направиш първата крачка.Не знам кой е решил ,че момчетата винаги трябва да правят първата крачка,но има някой момчета,които са по-затворени/срамежливи,а тогава се налага момичето да действа![]()
Успех![]()
--------------------------------------------------------
Какво искаш да направи?Ако срещата е била по негова инициатива,той е направил първата крачка сега ти си наред.Може би не е сигурен в чувствата ти...действай няма смисъл да чакашПървоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
начи на мене ако ми направи така, ще реша че иска да я употребя майна.Първоначално написано от Milen0v
Кво лошо има да му предложи с думи??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кажи му по скайпа,че искаш да се ожените
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!