- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Last.fm
Аха...Първоначално написано от elito0o0o0
Ама...
Това не мога да го разбера,как се слуша в ласта?Всмисъл аз не съм видяла да има такава функция отиваш на изпълнител-песен и така.Само на някои съм видяла,че има линк към сваляне.
Аз всичко си го тегля от замунда,topinweb.com или от pirate bay(където намирам всичко (: ) и то винаги ми ги изписваНа вас защо не ви ги изписва?
А друг е въпросът,че аз съм си голям мързел и доста от нещата които слушам не си ги тегля.Слушам полувината от нещата в youtube.Особенно габбата.
Пък и закво да хабя пространство,за всякакви песни ;д Имам само към 30 гб(от които сигурно 10 са бритнита и емовски работи които трябва да се наканя да изтрия най-накрая)
А иначе и на мене не ми отваря нещата които съм теглела преди от датата и други подобни.Затова сега не си тегля оттам.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Вие за какви екстри ползвате сайта ;д Аз всеки ден влизам,пък не мога да посоча някаква голяма причина![]()
За да си намирам аватари и за да намирам нови изпълнители...май само това.Не за да създавам примерно "нови връзки"...Гледам някои най-накрая имат едни дълги странички в които си пишат за концерти и албуми![]()
Вие за какво го ползвате?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Еми примерно нали имаш 'recommended' изпълнители, групи, концерти и т.н. Затова основно - за да се задълбочиш примерно в някой стил, да намериш хора, които слушат същата музика...такива работи : )Първоначално написано от December
Карай... аз така го обясних....Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Можеш да слушаш от самия сайт, има радио обаче трябва да си абонат тоест да плащаш всеки месец. Ако си нов/а в началото ти дават 30 безплатни слушания и ти го спират после.Първоначално написано от December
Иначе аз често ползват сайта да разглеждам shoutbox-овете на артистите и да обяснявам на троловете колко са тъпи всъщност. Ето например отиди на страницата на Slipknot и ще видиш бол хейтъри![]()
Точно сега си слушам слипкнот ;д
Хах,даИ аз съм чела малко,но не ми се занимава, колкото и да се обеснявам,няма да им променя мнението.Те са си втълпили,че слипкнот са "не метъл гей банда" и толкова
.Само нерви на вятъра.
А по въпроса с корн.
Да знаете Korn ( http://www.last.fm/music/Korn ) имат повече слушатели от KoЯn ( http://www.last.fm/music/+noredirect/Ko%D0%AFn )
А иначе аз съм в няколко групички,ама съм писала само 2-3 постаПросто смятам,че форумът там е много гадно оформен(и в замунда също).В тийна е най-добре
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
смениха им таговете...явно вече се приема като Korn. KoЯn сигурно няма да го ползват повечеПървоначално написано от December
Същото правя и аз.Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Нещо не ви се кефя особено![]()
цАк
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Ми ние с тебе сме "VERY HIGH"Първоначално написано от JohnnyQuid
![]()
Леле,как ти завиждам ще ходиш на Пласибо на 13![]()
Е,дано поне да си изкараш супер и после да напишеш един журнал![]()
damn тва spirit of bourgas бих отишъл само заради the prodigy...ама мноо далеч и ме мързи
На супер сме.Първоначално написано от JohnnyQuid
http://last.fm/user/art_addict
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Досега само с 2-ма човека съм на 'Супер' , с другите най-високото е 'Medium'![]()
Ммм, добра новина, която научих от ласта - Chicane има нов албум. Глътка нова електронна музика ще ми дойде добре.
Audio ergo sum
Съвсем съм го зарязала ласт.фм-а.![]()
http://www.last.fm/user/helvete_
You are broken, I can fix you...
Повече от 3 години редовно ми се записва там какво слушам и не мисля, че мога да го зарежа.
Audio ergo sum
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
в някаква тема беше писала,че си 11 клас,сега си на 14 годиниПървоначално написано от psych0
![]()
Иначе хубави неща слушаш (:
И с тебе съм супер.
Ама да ви питам...
Тея зелените звездички за какво са![]()
Когато ти е грешно написана песента, Last.fm я поправя автоматично с правилното име.
И ти слагат звездичкакато госпожите от училище
![]()
Първоначално написано от December
![]()
На мен ми е на косъм да стане напълно Супер!
![]()
Иначе в темата съм на Super с 3ма човека вече.. и с 1 на Very High
... Другите Medium и Low..
ПП:
NEW! Some tracks in this list have been auto-corrected. If you'd like to leave the original spelling intact, you can disable spelling correction in your settings.
Това е за корекция на имената на песните. В смисъл... ако има такава зелена звездичка името на песента е коригирано... Сеш` ли се?![]()
![]()
със dr0p__dead ли?
На Neighbours ти показва хора с които си супер.
Гледай самоЦялото е пълно ;д
Тоя не знам какъв е и откъде е,ама го намерих в Neighbours.Слушаме едни и същи неща.
Иначе схванах![]()
Веднъж бях видял профилите на мъж и жена, които си бяха сложили отстрани скрийншот на съвместимостта на вкусовете им и беше повече от SUPER. Обаче не помня какво точно беше, но едва ли не слушаха абсолютно една и съща музика.
Audio ergo sum
Аз с теб съм супер :PПървоначално написано от December
Иначе съседите... не съм ги разглеждала тея ...
Ся ще хвърля един поглед..
![]()