.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91

Тема: Last.fm

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от December
    Ей, бързо напредвам ще знаете! Вече се изморих да адвам групи...
    Защо си добавяш групи които не слушаш Много е тъпо...Всмисъл то ти като си пуснеш някоя песен на групата която слушаш то ти го изписва в библиотеката.Няма смисъл да добавяш разни си неща ейтака...
    В библиотеката си имам само групи и изпълнители, които слушам. А аз иначе от last-а мразя да слушам музика. А да... също така преди не ми отваряше playlist-а, както и сега... Така че..
    Аха...
    Ама...
    Това не мога да го разбера,как се слуша в ласта?Всмисъл аз не съм видяла да има такава функция отиваш на изпълнител-песен и така.Само на някои съм видяла,че има линк към сваляне.
    Аз всичко си го тегля от замунда,topinweb.com или от pirate bay(където намирам всичко (: ) и то винаги ми ги изписва На вас защо не ви ги изписва?
    А друг е въпросът,че аз съм си голям мързел и доста от нещата които слушам не си ги тегля.Слушам полувината от нещата в youtube.Особенно габбата.
    Пък и закво да хабя пространство,за всякакви песни ;д Имам само към 30 гб(от които сигурно 10 са бритнита и емовски работи които трябва да се наканя да изтрия най-накрая )

А иначе и на мене не ми отваря нещата които съм теглела преди от датата и други подобни.Затова сега не си тегля оттам.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Вие за какви екстри ползвате сайта ;д Аз всеки ден влизам,пък не мога да посоча някаква голяма причина
    За да си намирам аватари и за да намирам нови изпълнители...май само това.Не за да създавам примерно "нови връзки"...Гледам някои най-накрая имат едни дълги странички в които си пишат за концерти и албуми
    Вие за какво го ползвате?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Вие за какви екстри ползвате сайта ;д Аз всеки ден влизам,пък не мога да посоча някаква голяма причина
    За да си намирам аватари и за да намирам нови изпълнители...май само това.Не за да създавам примерно "нови връзки"...Гледам някои най-накрая имат едни дълги странички в които си пишат за концерти и албуми
    Еми примерно нали имаш 'recommended' изпълнители, групи, концерти и т.н. Затова основно - за да се задълбочиш примерно в някой стил, да намериш хора, които слушат същата музика...такива работи : )

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Защо си добавяш групи които не слушаш Много е тъпо...Всмисъл то ти като си пуснеш някоя песен на групата която слушаш то ти го изписва в библиотеката.Няма смисъл да добавяш разни си неща ейтака...
    В библиотеката си имам само групи и изпълнители, които слушам. А аз иначе от last-а мразя да слушам музика. А да... също така преди не ми отваряше playlist-а, както и сега... Така че..
    Аха...
    Ама...
    Това не мога да го разбера,как се слуша в ласта?Всмисъл аз не съм видяла да има такава функция отиваш на изпълнител-песен и така.Само на някои съм видяла,че има линк към сваляне.
    Аз всичко си го тегля от замунда,topinweb.com или от pirate bay(където намирам всичко (: ) и то винаги ми ги изписва На вас защо не ви ги изписва?
    А друг е въпросът,че аз съм си голям мързел и доста от нещата които слушам не си ги тегля.Слушам полувината от нещата в youtube.Особенно габбата.
    Пък и закво да хабя пространство,за всякакви песни ;д Имам само към 30 гб(от които сигурно 10 са бритнита и емовски работи които трябва да се наканя да изтрия най-накрая )

А иначе и на мене не ми отваря нещата които съм теглела преди от датата и други подобни.Затова сега не си тегля оттам.
    Карай... аз така го обясних....
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на starburst
    Аха...
    Ама...

Можеш да слушаш от самия сайт, има радио обаче трябва да си абонат тоест да плащаш всеки месец. Ако си нов/а в началото ти дават 30 безплатни слушания и ти го спират после.
    Иначе аз често ползват сайта да разглеждам shoutbox-овете на артистите и да обяснявам на троловете колко са тъпи всъщност. Ето например отиди на страницата на Slipknot и ще видиш бол хейтъри

Точно сега си слушам слипкнот ;д
    Хах,да И аз съм чела малко,но не ми се занимава, колкото и да се обеснявам,няма да им променя мнението.Те са си втълпили,че слипкнот са "не метъл гей банда" и толкова .Само нерви на вятъра.

А по въпроса с корн.
    Да знаете Korn ( http://www.last.fm/music/Korn ) имат повече слушатели от KoЯn ( http://www.last.fm/music/+noredirect/Ko%D0%AFn )

А иначе аз съм в няколко групички,ама съм писала само 2-3 поста Просто смятам,че форумът там е много гадно оформен(и в замунда също).В тийна е най-добре
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Точно сега си слушам слипкнот ;д
    Хах,да И аз съм чела малко,но не ми се занимава, колкото и да се обеснявам,няма да им променя мнението.Те са си втълпили,че слипкнот са "не метъл гей банда" и толкова .Само нерви на вятъра.

А по въпроса с корн.
    Да знаете Korn ( http://www.last.fm/music/Korn ) имат повече слушатели от KoЯn ( http://www.last.fm/music/+noredirect/Ko%D0%AFn )

А иначе аз съм в няколко групички,ама съм писала само 2-3 поста Просто смятам,че форумът там е много гадно оформен(и в замунда също).В тийна е най-добре
    смениха им таговете...явно вече се приема като Korn. KoЯn сигурно няма да го ползват повече

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    ^^ адски смисленото занимание...

аз използвам last.fm-а, за да откривам банди, както и да намирам информация за разни изпълнители, концерти, фестове и т.н. - все пак е важно човек в какви групи се присъединява и доколко е качествена дискусията там.

Също ми е любопитно да си преглеждам собствените статистики, а и съм си вързал ласт-а с myspace и fb, и така се държа максимално информиран за нови албуми, турнета, концерти и т.н. на групите, които ме интересуват.
    Същото правя и аз.

Град
    Чирпан
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Нещо не ви се кефя особено

цАк
    I ain't afraid to die.
    I ain't no fortunate one
    But I'm proud of what I've done.
    Hardships, I've seen some
    I ain't a coward I don't turn and run
    I don't turn and run!!!

Цитирай Първоначално написано от JohnnyQuid

цАк
    Ми ние с тебе сме "VERY HIGH"
    Леле,как ти завиждам ще ходиш на Пласибо на 13
    Е,дано поне да си изкараш супер и после да напишеш един журнал

damn тва spirit of bourgas бих отишъл само заради the prodigy...ама мноо далеч и ме мързи

Цитирай Първоначално написано от JohnnyQuid

цАк
    На супер сме.

http://last.fm/user/art_addict
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Досега само с 2-ма човека съм на 'Супер' , с другите най-високото е 'Medium'

Ммм, добра новина, която научих от ласта - Chicane има нов албум. Глътка нова електронна музика ще ми дойде добре.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Съвсем съм го зарязала ласт.фм-а.
    http://www.last.fm/user/helvete_
    You are broken, I can fix you...

Повече от 3 години редовно ми се записва там какво слушам и не мисля, че мога да го зарежа.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на psych0
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://www.last.fm/user/dr0p__dead
    в някаква тема беше писала,че си 11 клас,сега си на 14 години
    Иначе хубави неща слушаш (:
    И с тебе съм супер.

Ама да ви питам...

Тея зелените звездички за какво са

Когато ти е грешно написана песента, Last.fm я поправя автоматично с правилното име.

И ти слагат звездичка като госпожите от училище

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://www.last.fm/user/dr0p__dead
    в някаква тема беше писала,че си 11 клас,сега си на 14 години
    Иначе хубави неща слушаш (:
    И с тебе съм супер.

Ама да ви питам...

Тея зелените звездички за какво са
    На мен ми е на косъм да стане напълно Супер! Иначе в темата съм на Super с 3ма човека вече.. и с 1 на Very High ... Другите Medium и Low..

ПП:
    NEW! Some tracks in this list have been auto-corrected. If you'd like to leave the original spelling intact, you can disable spelling correction in your settings.

Това е за корекция на имената на песните. В смисъл... ако има такава зелена звездичка името на песента е коригирано... Сеш` ли се?

със dr0p__dead ли ?
    На Neighbours ти показва хора с които си супер.
    Гледай само Цялото е пълно ;д

Тоя не знам какъв е и откъде е,ама го намерих в Neighbours.Слушаме едни и същи неща.

Иначе схванах

Веднъж бях видял профилите на мъж и жена, които си бяха сложили отстрани скрийншот на съвместимостта на вкусовете им и беше повече от SUPER. Обаче не помня какво точно беше, но едва ли не слушаха абсолютно една и съща музика.
    Audio ergo sum

Град
    Galapagar
    със dr0p__dead ли ?
    На Neighbours ти показва хора с които си супер.
    Гледай само Цялото е пълно ;д

Тоя не знам какъв е и откъде е,ама го намерих в Neighbours.Слушаме едни и същи неща.

Иначе схванах
    Аз с теб съм супер :P Иначе съседите... не съм ги разглеждала тея ... Ся ще хвърля един поглед..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си