.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91

Тема: Last.fm

Я си признайте - untrue listeners има ли?
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на December
    Какво имаш впредвид "untrue listeners" В буквалният превод,нищо не ми говори...

А...да питам нещо ArrowsOfDeath(междодругото звучи много метълско за електронен изпълнител ) плаща ли се нещо като се добавя нов изпълнител?За това питам - http://www.last.fm/music/Arrows+Of+Death
    Просто от любопитство питам...
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от December
    Какво имаш впредвид "untrue listeners" В буквалният превод,нищо не ми говори...

А...да питам нещо ArrowsOfDeath(междодругото звучи много метълско за електронен изпълнител ) плаща ли се нещо като се добавя нов изпълнител?За това питам - http://www.last.fm/music/Arrows+Of+Death
    Просто от любопитство питам...
    не се плаща...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Anfield Road
    Имаше някъв пич, дето слуша "песен" , която е отрязал, че да е 5 секунди и така беше направил 10 000 слушания на Парамор.

Ако ми разбрахте обяснението.

Град
    Anfield Road
    Не казвам, че буквално са били по 5 секунди, но не са били по-дълги от 1 минута.

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    ^ а аз защо знам, че ласт.фм засича само песни, които са над 30 сек?
    Не е така май , защото аз самата съм слушала неща под 30 секунди(нещо като интро) и ги засича - поне долу ми изписва, че има такава песен.
    Иначе при самите настройки на програмата има да си избереш след какъв интервал от песента да я scrobblе-ва ама предполагам, че знаеш де...

Мне...сега си проверих - интрото ми е било 48 секунди, а не под 30 и ето какво пише в един сайт: When the track is shorter than 30 seconds (31 seconds in iTunes) or the track lacks metadata (ID3, CDDB, etc.), the track is not submitted
    съжелявам за грешката

December, нищо не струва. Ако слушаш нещо, което досега не е записано в сайта, за него се създава страница, която можеш да редактираш. Иначе и други хора са ми казвали, че ника ми става за метъл банда
    А относно untrue listeners - това са хора, които не слушат музиката, а само пускат плеъра и остават да се записва в профила им. Или пък и такива, които режат песните до 30сек и ги въртят постоянно.
    Audio ergo sum

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Мен пък ми е интересно дали е възможно да си слушаш радио, което да ти отчита песните, които слушаш. Не че е толкова важно де...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    наскоро си направих
    http://www.last.fm/user/MrBlonde_
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan

На мен затова не ми засича част от PV/grind изцепките...

ПП. Аз слушам музика на media monkey и за нея използвам скрипт, а не самата програма...
    Да нямаш музика .ape формат?
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    абе аз преди около месец си направих и в момента не виждам никакъв смисъл от него и се чудя защо си го направих. Може би само ще си търся сходни групички и това е
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на starburst
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    December, нищо не струва. Ако слушаш нещо, което досега не е записано в сайта, за него се създава страница, която можеш да редактираш. Иначе и други хора са ми казвали, че ника ми става за метъл банда
    А относно untrue listeners - това са хора, които не слушат музиката, а само пускат плеъра и остават да се записва в профила им. Или пък и такива, които режат песните до 30сек и ги въртят постоянно.
    аз бях видял един с около 14500 plays само с 1 изпълнител в билбиотеката

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Аз питах дали се дават при защото нали слушах тая българската версия на Stromae - Alors on danse дето направили стреч ли как се казваше оня Та не ми ги изписа...
    А за untrue listeners видях,че чак група имало Ама нещо пак не мога да схвана смисъла.Тея примерно 100 000 слушания не ти носят нищо...пък има и друпа за true listeners
    А тва за изрязването на песни звучи много сложно о_0 Аз едни субтитри не мога да се науча да си слагам,пък тва
    Наскоро видях един профил на който пишеше,че слуша около 1500 трака на ден.Уау ;д
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Lyon
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

http://www.last.fm/user/o101101
    от два дена xD.
    Fullmetal Alchemist.

Лятото на 2007 станах веднъж Top Listener на ATB
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    http://www.last.fm/user/O_Harley

с много малко хора, писали в темата, съм на super compatibility(

Не мога да разбера тоя сайт как отчита кога слушаш дадена песен?
    Като си я пускаш от компютъра и сайта отчита или трябва да си я намериш и пуснеш от сайта? Защото гледам не всички песни имат бутонче "play"

Повечето имат 30-секундно превю, някои могат и целите да се чуят, а други даже да се изтеглят.
    Иначе се отчита какво слушаш чрез плейъра ти. Песните имат тагове, в които са написани името на артиста и песента, също и албума. Няма как иначе да разбере какво слушаш - от името на файла не става. Много е кофти като си дръпна албум или даже цяла дискография, която не е тагната, и да трябва всичко на ръка да го пиша
    Audio ergo sum

О и на мойта дискография на The Smiths й има нещо.Сигурно не е тагната или както се казва там.И не ми ги изписва песните като ги слушам
    На Остава последния албум пише примерно трак 1,трак 2 и нищо не излиза... И какво трябва да им редактирам имената на песните ли?

моят е в описанието

\/
    \/
    \/
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Цитирай Първоначално написано от psych0
    http://www.last.fm/user/dr0p__dead
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    http://www.last.fm/user/h8_isNOT_enough
    lol само с вас двете musical compatibility ми е Super със сичко друго повече от Low няма
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Цитирай Първоначално написано от December
    О и на мойта дискография на The Smiths й има нещо.Сигурно не е тагната или както се казва там.И не ми ги изписва песните като ги слушам
    На Остава последния албум пише примерно трак 1,трак 2 и нищо не излиза... И какво трябва да им редактирам имената на песните ли?
    В уинампа даваш върху песента на "View file info" и попълваш там.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си