- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- --------
Подари му каска за колелото![]()
![]()
Първоначално написано от newman
Или наколенки + налакътници![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
1. Подарил ти е гривничката от чисто уважение - момичешко парти, кво можеш друго да подариш освен стандартното - някаква гривна, цвете, сувенир...
2. Спира да те заговаря, защото не е темерут и е любезен.
И тъй. Разбира се, може и момчето да си има някакви симпатии, но не бива и да се пренебрегва факта, че може просто да се филмираш.![]()
Знам, но сега просто искам да му подаря нещо.. е така, понеже ме кефи тоя човек, нещо, което да е всеки ден с него и да му напомня за мен.![]()
[hs]http://img704.imageshack.us/img704/2137/orangebicyclebydancretu.jpg[/hs]
I ♥ BIKES
Да бе, сещам се, ем знаеш ли ги ония кожените гривни на зона урбана, ако се кефи на такива, ше я носи.Или пък някъф колан от контрабандата или нещо такова, като за някъф смъкнат тип ддз![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Може да избереш личен подарък с който да покажеш отношение, но не знам той дали би разбрал намека.
Твоята буква![]()
![]()
подари му колан
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Момчето не те харесва.Нз как си се хванала на тея глупости.Нали се сещаш, че докато ЕВЕНТУАЛНО замине за София има над година?Това ли е ОСНОВАТЕЛНАТА причина да не сте заедно?Уау!
Това че заминава не е причина да не сте заедно. Но според мен не те харесва , просто си му приятна и от уважение те поздравява.... Мисля че ако нямаш някаква сериозна причина да му подариш подарък, даже мисля че не е удачно да му подаряваш....
Ако все пак искаш да му подариш нещо може да му подариш нещо сребърно , това е банално, но ако е гравирано с неговото име и година или нещо такова ... е много яко и паметно. Може да му подариш някоя интересна книга ... или наистина нещо свързано със неговите интереси.
Успех!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Измисли нещо оригинално.. Аз за рожденния ден на моя приетел му нарисувах картина с колелото му (нещото което обича най-много след мен) сложих я във рамка и също така му подарих една сребърна плочка на кожена връв мн добре седи!
А за картината остана без думи
ето я и рисунката http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1744785_n.jpg
Трябва да е нещо от тебУспех!
и ако не те харесва, го набий с него!Първоначално написано от crazymm
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по желание на автора.