- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля Ви за помощ-как да разбера дали тя ме харесва?
Мммм от къде да започна...![]()
![]()
Моят проблем е доста сложничък...Аз съм момче на 14 години от Пловдив...Още от детската градина има едно момиче...в последствие бяхме в един клас...Още от самото начало сме МНОГО МНОГО добри приятели.Споделя ме си всичко, може да си говорим за всичко...На всякъде сме заедно и всички ни спрягат за гаджета, но водейки се по нейната реакция се казваме, че не е така(макар на мен да ми се иска да е така)...Всички, включително родителите ни ни мислят за гаджета, както казах се с насмешка - пак повтарям водейки се по нейните реакции отричаме този факт ! Аз изпитвам много специялни чувства към нея...Тя е уникална...Както споменах можем да си говорим за всичко, да си споделяме всичко...Но нейната реакция при коментарите на другите не ми позволява да дейстам напред...Знаете..
![]()
![]()
Излизаме често, но винаги с общи приятели...На кино.....Плажчета и т.н...Което пак е пречка да останем на саме...Вече не знам какво да правя...Страх ме е да действам директно ( по скайп, телефон и някъде, където сме насаме), защото ако ме отреже и ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
израснали сме заедно, но имам ПО-СПЕЦИАЛНИ чувства и не знам дали тя изпитва същото...Моля Ви за помощ !!! Благодаря предварително !!!
![]()
![]()
[/b]
Хубавите неща искат време, прекрасните стават веднага!