.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от silvencety
    Всеки жест от сърце би ме зарадвал.Подаръка не се измерва в големина или колорит,а в неговото значение и послание.. ;р
    Еволюционното значение на повечето подаръците е никакво....но ми хареса, че толкова наивно се опитваш да разглеждаш нещата.

Град
    in my world!
    Ами с тва обичам те... незнам мн ми е лигаво примерно някакъв готин надпис или нещо символично за нея примерно аз бих се радвала да е гравирано Bon Jovi ама тва съм си аз нея не я познавам.Като цяло готин подарък е.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    значи последно да е с нейните инициали така ли?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    На брат ми, няква беше му подарила такава запалка, със снимката и на нея.Тарикатски подарък, само че трябваше да я хвърли, защото по това време си имаше приятелка.

Мега фен Аватара на mynichka
    супер, и непушачка да беше, пак ще се зарадва
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Не, по-добре да е с твоите, нали целта е запалката да и напомня за теб. Иначе подаръка е хубав.

Мамо дай ми я на мене е аз мн ш и са радвам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми според мен така ще е по-добре

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Не, по-добре да е с твоите, нали целта е запалката да и напомня за теб. Иначе подаръка е хубав.
    тя така или иначе ще си спомня за него,като вижда запалката
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не мога да разбера защо толкова настояваш да чуеш тия думи от нея. Както бях написал в миналата заключена вече тема, ако я клатиш редовно и отношенията между двама ви ти харесват такива каквито са, то какво толкова екзистенциално значение имат две думи, които дори казани няма гаранция, че са правдоподобни? Ако, пък не сте се шибкали още, те тогава пък още по-безсмислено става това твое желание.

Идеята е добра, но ако имаш свобода да гравираш навсякъде... аз бих го направил така. Щом и на двамата инициалите са В, тогава пишеш от едната страна на запалката твоето име, на другата нейното, а по-средата на запалката едно "И" или "&" или пък "and" написано вертикално. "И"-то да е от страната на палеца http://www.walyou.com/img/usb-lighte...c-gadget-3.jpg , а не от задната страна.

edit: Лично аз предпочитам да е без "обичам те", защото първо, че е банално, лигаво и при положение, че не си го чул от нея.... неуместно. Така, като напишеш двете имена от страните на запалката символизираш едно равенство, което трябва да бъде основата на всяка една пълноценна връзка.

Деебъ, скоро не бех писъл нешо смислено.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    тоз пък тузар изгоре. не си тузар мейна вече щом си се влюбил

Град
    hate city plovdiv, майна
    чесно казано незнам що искам да ги чуя тея думи До сега никой не ми ги е казвал мейна, пък си мисля че е време да ги чуя вече. Начи викате обичам те е лигава работа, ма те нали така обичат момичетата или не

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    чесно казано незнам що искам да ги чуя тея думи До сега никой не ми ги е казвал мейна, пък си мисля че е време да ги чуя вече. Начи викате обичам те е лигава работа, ма те нали така обичат момичетата или не
    абе зависи си и от момичето,ти си я познаваш,горкичкия до ся не си ги чувал,може би,щото се занимаваш само с курви?!пожелавам ти да ги чуеш в най-скоро време,тия две думи и после кажи кво е станало
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    hate city plovdiv, майна
    ся ми дойде друга идея майна, да има гравирано едно големо сърце и долу инициали

Мега фен Аватара на babity
    Сърцето е доста тъпа идея. Ако ще е в тоя дух, пиши "Обичам те", задължително на български. Относно инициалите... или наистина пишеш, както каза умри, имената и на двамата, или можеш да си останеш с В-то, щом сте с една и съща буква. По тоя начин се получава с един куршум два заека. Преди няколко седмици подарих гравирана флашка и човекът си хареса подаръка. Ако се сетиш за няк'ва нейна любима фраза, мото, нещо от сорта можеш да направиш подаръка още по - личен. Ако ли не, по - добре си остави с първоначалната идея.

Град
    В мислите ти..
    Втора вечер ли се чудиш бе..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Прекалено много енергия хвърляш в тази посока, това се усеща и ако не сега, то след време ще играе срещу теб. Така обичали момичетата... прави каквото искаш, аз ти казах моето мнение за подарък и като цяло какво е. Колкото повече енергия хвърляш за нея, толкова по неоценявана ще става с времето. Постъпи както сметнеш за добре, но винаги знай, че абсолютно всичко зависи от теб, винаги.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    hate city plovdiv, майна
    пуснах поръчката, ше е с мойте инициали. Евентуално до края на седмицата или началото на другата ще е в мен и ше кажа кво е станало.

Град
    Rousse

Re: Чакам отговори

Хипотетично да развием една история.
    Момчето да го кръстим тузаро а момичето В., те са гажета от почти 3 месеца. Да кажем че хипотетично тузаро обича В. и иска да и подари запалка на която е гравирано Обичам те. и в долния ъгъл инициалите на момичето. Момичето В. е пушачка.
    Та хипотетично искам да ви запитам, момичетата, дали ще се радвате на такъв подарък?
    Хипотетично, ко приказваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си