- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чакам отговори
Еволюционното значение на повечето подаръците е никакво....но ми хареса, че толкова наивно се опитваш да разглеждаш нещата.Първоначално написано от silvencety
Ами с тва обичам те... незнам мн ми е лигаво примерно някакъв готин надпис или нещо символично за нея примерно аз бих се радвала да е гравирано Bon Jovi ама тва съм си аз нея не я познавам.Като цяло готин подарък е.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
значи последно да е с нейните инициали така ли?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
На брат ми, няква беше му подарила такава запалка, със снимката и на нея.Тарикатски подарък, само че трябваше да я хвърли, защото по това време си имаше приятелка.
супер, и непушачка да беше, пак ще се зарадва![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, по-добре да е с твоите, нали целта е запалката да и напомня за теб. Иначе подаръка е хубав.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Мамо дай ми я на мене еаз мн ш и са радвам
еми според мен така ще е по-добреПървоначално написано от tuzaro
тя така или иначе ще си спомня за него,като вижда запалкатаПървоначално написано от stelSs21
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не мога да разбера защо толкова настояваш да чуеш тия думи от нея. Както бях написал в миналата заключена вече тема, ако я клатиш редовно и отношенията между двама ви ти харесват такива каквито са, то какво толкова екзистенциално значение имат две думи, които дори казани няма гаранция, че са правдоподобни? Ако, пък не сте се шибкали още, те тогава пък още по-безсмислено става това твое желание.
Идеята е добра, но ако имаш свобода да гравираш навсякъде... аз бих го направил така. Щом и на двамата инициалите са В, тогава пишеш от едната страна на запалката твоето име, на другата нейното, а по-средата на запалката едно "И" или "&" или пък "and" написано вертикално. "И"-то да е от страната на палеца http://www.walyou.com/img/usb-lighte...c-gadget-3.jpg , а не от задната страна.
edit: Лично аз предпочитам да е без "обичам те", защото първо, че е банално, лигаво и при положение, че не си го чул от нея.... неуместно. Така, като напишеш двете имена от страните на запалката символизираш едно равенство, което трябва да бъде основата на всяка една пълноценна връзка.
Деебъ, скоро не бех писъл нешо смислено.![]()
Temet Nosce
벨야카
тоз пък тузар изгоре. не си тузар мейна вече щом си се влюбил![]()
чесно казано незнам що искам да ги чуя тея думиДо сега никой не ми ги е казвал мейна, пък си мисля че е време да ги чуя вече.
Начи викате обичам те е лигава работа, ма те нали така обичат момичетата или не
![]()
абе зависи си и от момичето,ти си я познаваш,горкичкия до ся не си ги чувал,може би,щото се занимаваш само с курви?!пожелавам ти да ги чуеш в най-скоро време,тия две думи и после кажи кво е станалоПървоначално написано от tuzaro
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ся ми дойде друга идея майна, да има гравирано едно големо сърце и долу инициали![]()
Сърцето е доста тъпа идея. Ако ще е в тоя дух, пиши "Обичам те", задължително на български. Относно инициалите... или наистина пишеш, както каза умри, имената и на двамата, или можеш да си останеш с В-то, щом сте с една и съща буква. По тоя начин се получава с един куршум два заека. Преди няколко седмици подарих гравирана флашка и човекът си хареса подаръка. Ако се сетиш за няк'ва нейна любима фраза, мото, нещо от сорта можеш да направиш подаръка още по - личен. Ако ли не, по - добре си остави с първоначалната идея.
Прекалено много енергия хвърляш в тази посока, това се усеща и ако не сега, то след време ще играе срещу теб. Така обичали момичетата... прави каквото искаш, аз ти казах моето мнение за подарък и като цяло какво е. Колкото повече енергия хвърляш за нея, толкова по неоценявана ще става с времето. Постъпи както сметнеш за добре, но винаги знай, че абсолютно всичко зависи от теб, винаги.Първоначално написано от tuzaro
Temet Nosce
벨야카
пуснах поръчката, ше е с мойте инициали. Евентуално до края на седмицата или началото на другата ще е в мен и ше кажа кво е станало.
Хипотетично, ко приказваш?Първоначално написано от tuzaro
![]()