- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно ревността..
Нормално ли е моя приятел да ме ревнува от собствените си приятели от детство,и защо?Принципно съм отпусната и говоря много,това повод ли е?
Къде е грешката в тях които постоянно ми пишат без да знае,или в мен която на майтап им дава някакви надежди..
Като излезна от банята ,да има поне 2 смислени отговора..![]()
Ти глей да не влезнеш пак в банята,по друг повод.Нормално е ,щом им хвърляш лъжлива стръв и те се ловят,той не е толкова тъп.В случая те познава добре и знае как се държиш.Та ,като цяло ти си за бой...
Аватара ти ме разсейва в този късен час![]()
![]()
Защо ги даваш тези напразни надежди?Обичаш да си играеш с хората?
Ако му даваш повод е нормално да те ревнува,но попринцип за мен ревността е глупаво нещо...
П.П. Грешката не може да е в приятелите му ,който постоянно ти пишат.Те го правят,защото ти им даваш надежда. Ако спреш да си играеш с тях и те ще спрат да ти пиша постоянно![]()
--------------------------------------------------------
в тебе е грешката.
с тоя аватар те помислих за момче мейна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами ако си му дала повод да те ревнува е нормално.
Що се отнася до писането ти с приятелите муь - грешката е в теб,защото им даваш поводи да си мислят,че могат да те зарибят,което е много просташко от твоя страна след като си имаш приятел ...
Да не говорим,че постъпката ти ми звучи като опит за скарване на приятели ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нее такаа ,просто да става майтап..Първоначално написано от 3oPuTy
Много добре знаят кого обичам,и че съм затворен страница за тях.
VinDiesel, по какъв повод да влезна ,че не разбрах.. ?![]()
както в тях, така и в тебПървоначално написано от silvencety
как ще се чувстваш, ако ти си на мястото на приятеля си
отговори си сама ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Щом обичаш приятеля ми и си затворена страница за другите - спри да пускаш тези явно неуместни базици и т.н. Виждаш, че не му е приятно ... като държиш на него,значи можеш и да се съобразиш поне мъничко. И аз си пиша постоянно с приятели на гаджето ми и излизам дори понякога с тях, но никога не съм си позволявала да пускам неуместни базици или да сезакачам с тях по този начин. Ако приятеля ти направи същото като теб .. дали ще ти е приятно?
има два варянта:да те обича или си мисли,че неговите фр не са за теб
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Грешката си е твоя. Каквото и да ти се говори, щом даваш някакви аванси на другите, това веднага светва една червена лампичка.
И никаква гаранция нямаш, че си затворена страница за тях. Днес обичаш един, утре ще си легнеш с друг, това е положението - това е начина на разсъждение. Щом обичаш приятеля си, спри да постъпваш к*рвенски.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И как точно от държанието ти към тях си личи,че обичаш твоя?!Първоначално написано от silvencety
И според мен не го приемат като майтап,а като най-обикновена зарибявка.
Интересно ще стане ако кажат на твоя ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абе знаят кого обичаш... Ти продължавай да се "майтапиш" с тях пък се надявай да осъзнават кого обичаш...Първоначално написано от silvencety
Просто спри да се държиш по този начин с тях и той ще спре да те ревнува - просто е. А и наистина от една страна излиза сякаш насаждаш интриги между тях...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Спри с авансите. Между майтап и зарибявка има разлика.![]()
Е много мразя такива хора-изпозвачи! За какво се „майтапиш“ с тях и им даваш напразни надежди!?И те са хора, и те душа носят! Я се постави замалко на тяхно място!
Как би се почувствала, ако и теб те използват по този начин?
Те не са ти играчки, нямаш право да използваш чувствата им за майтап
Я се осъзнай! Ти питаш в кой е грешката!
...Еми ниможеш ли да си отговориш сама на въпроса!?![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ти си си виновна...
не се оплаквай!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Грешката е в теб.Не може да подхвърляш някакви глупости на приятелите му, ей така . . да става майтапа.![]()
Аууу ,как ме нападнахте ,иначе мерси за отговорите,светнаха ми идеики в главичката.. ;д