Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
Аз наистина не знам какво чувстваш или по-точно колко силно е то, но мислиш ли, че ще успееш да спазиш точка 2 ? Това не е толкова лесно, да кажеш "няма да ям едиси какво вече", смисъл това е решение за което се иска наистина твърдост. Не знам дали чувствата в теб няма да напират и да те накарат да "прибягнеш" към точка 1, независимо от последиците от нея
Доста силни са чувствата ми, но вече месец и нещо успявам да се сдържа и да не "прибягна" до точка 1. И да знам, че се иска твърдост. Ще дам може би не много подходящ пример, но за да тествам волята си спрях цигарите, казах на всеки един от приятелите ми(приятелите са млако, познатите - много) каквото съм мислел в настоящия момент за тях, какво ми е направило впчеатление като правилно, грешно и т.н. Мисля, че ще имам твърдостта да седна да си поговоря с нея и да сложа край на отношенията ни.

Цитирай Първоначално написано от bratignat
Точка - 2. Паднал си. Отупай малко панталоните и ставай. Да пълзиш след нея, няма да ти донесе нищо добро. Това, че си паднал сега ти е донесло опит. А именно, че капитан без моряци е като юнга на руля (казано на твоя моряшки език).
Да, знам, че съм паднал и точно заради това се опитвам да извлека максимално опит и знание, за да избягвам грешките в бъдеще