Цитирай Първоначално написано от WrongLife
Цитирай Първоначално написано от dedodekster
Не съм сигурен дали търся съвет, защото толкова много съм мислил по въпроса(ще го спомена след малко) и съм достигнал до някакво решение, но не знам дали е най-добрия вариант...

Малко предистория: Както можете да се досетите става въпрос за любов или по-скоро липса на такава. Какво имам предвид - с едно момиче бяхме заедно почти две години, в едно даскало, в един клас от един и същи квартал - накратко постоянно заедно. Смея да твърдя, че се изградихме като личности заедно, защото бяхме заедно точно в тези 2-3 години, в които "ставаш човек". В крайна сметка завършихме гимназия и тя замина за Англия, което доведе до края на връзката ни. Това беше повода, а не причината. Имаше доста неща, които куцаха, но с взаимни компромиси решавахме проблемите... до един момент. От този момент нататък компромиси правех основно аз и влагах всичко от себе си за да запазя кораба цял, но - уви - не успях.

Същинската част е следната: Мина вече година и нещо откакто не сме заедно, но когато си дойде в България се виждаме почти всеки ден. Забравих да спомена, че тя си има гадже в момента и тенденцията е да стане доста сериозна връзка. Лошото е, че аз все още имам чувства и не мога да преодолея тази раздяла. Когато се виждаме съм себе си, през останалото време не личи, но аз си знам, че това е само фасада за пред околните - вътрешно всичко е празно, пусто... Другия кофти момент е, че не разсеях впечатлението й , че все още съм най-добрия приятел, човека пред когото може да си каже всичко... и тя го прави, а това се сещате, че не е много приятно за мен самия. Да добавя още нещо след един месец и аз заминавам за Англия, така че ще бъда още по-близо до нея.

ЗНАМ, че не мога да оставя нещата по този начин и според мен има два варианта:

1 - да се опитам да я спечеля отново;
2 - да прекъсна всякакъв контакт с нея;

Първия вариант е най-добрия за мен, но знам, че тя е щастлива в момента
Вторият вариант е този на който съм се спрял като крайно решение на проблема

Ако все пак сте изчели фермана - приемам всякакви коментари, ще се постарая да извлека полза от вашите отговори

Благодаря за отделеното време
Мога ли да ти дам да ми напишеш дипломната работа по литератула..супер богат речник, браво!
По въпроса : bratignat е прав, паднал си ставай и не поглеждай към нещото заради което си паднал.
Благодаря за хубавите думи по повод речника ми. Не съм сигурен доколко е богат, но се старая да се изразя така че да не се получават двусмислици На каква тема е дипломната работа?

По въпроса: това и ще направя, но ще се наложи да изтрая още един месец, после шапка на тояга

justonegirlwithonehope, бил съм и с други момичета след това, но не се получаваше и вината за това е в мен

miskaprizZ, точно това смятам да направя

Благодаря ви за отделеното време и мненията, респективно за помощта