.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Страшно нередовен цикъл

Здравейте. Имам страшно нередовен цикъл. На 14 съм и ми идва когато си поиска. Понякога е точен, друг път прескача 2-3 месеца. Сега съм от 2-3 месеца в цикъл. Спира ми за 2-3 дни макс като под спиране имам в предвид едва забележимо течение, не напълно. Притеснявам се да отида на лекар, защотооо малко ме е срам. Сега обаче прочетох тук, че не е хубаво да се правят маточни промивки повреме на цикъл, а на мен откакто ми идва винаги съм правила. Така че май утре ще ходя на лекар.

ПП: А в както точно се състои прегледа при гинеколог?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Мила ако ти е дошло тая година е напълно нормално. Първата година нямаш представа кога ще ти дойде. В случай, че това е от повече време и да отидеш на генеколог ще ти каже, че така ще си е.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    от 2-3 месеца си в цикъл!!?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

И аз бях така... ходих да преглед при гинеколког( прегледът се състои от гледане с видеозон) и се оказа че неродовният ми цикъл се дължи на пролем с някъв хормон.Изписаха ми хапчета и след кам месец се оправих напълно..

Само не разбрах от 2-3 месеца си в цикъл без да ти спре или вече имаш цикъл от 2 - 3 месеца ?

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Дойде ми за първи път преди 2 години. От 2-3 месеца съм в цикъл почти постоянно (спира за по 4-5 дни най-много).

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от taddictedx
    Дойде ми за първи път преди 2 години. От 2-3 месеца съм в цикъл почти постоянно (спира за по 4-5 дни най-много).
    Това вече е плашешто. И на мен в началото ми беше адски нередовен и много прескачаше ама такова нещо не ми се е случвало и не е на добре.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Град
    София
    Тук не можем да ти помогнем. Ходи на гинеколог.
    В случай, че не искаш единственото, което ние можем да ти кажа или поне аз е, че имаш някаква супер огромна яйцеклетка, която расте докато се пука
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

А възможно ли е да е някаква рана .. понеже се бях ударила там преди. А и не винаги когато съм се изцапала през вечерта примерно и на сутринта е покафеняло.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Тук не можем да ти помогнем. Ходи на гинеколог.
    В случай, че не искаш единственото, което ние можем да ти кажа или поне аз е, че имаш някаква супер огромна яйцеклетка, която расте докато се пука
    Ако беше огромна яйцеклетка, след спукването си щеше да се превърне в жълто тяло, което пък на свой ред да произвежда прогестерон, да функционира до 14-ти ден след овулацията и след този 14-ти ден от овулацията да прекрати дейността си, след което да настъпи менструация. Так че теорията ти, считай, че се е пропукала по шевовете.

Моме, иди на гинеколог. Даже се чудя защо си се държала 3 месеца.

П. С. До всички пишещи- крайно време е да се научите да различавате понятията цикъл и менструация!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Лелее...направо ми скри топката. Как може човек да разбере какво искат да кажат хората при употребата на "цикъл". Вече почти никой не го използва като название на периода между менструацията.
    -M.B.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако ти е дошло от година или 2 няма защо да се притесняваш. На някои момичета не им идва по 6 месеца...Направи си сметка!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ама какво ще те е срам!Веднага иди на лекар,това се отнася за здравето ти все пак!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Ако ти е дошло от година или 2 няма защо да се притесняваш. На някои момичета не им идва по 6 месеца...Направи си сметка!
    Това не е много нормално,може да има проблем,не губиш нищо,ако посетиш геникологичният кабинет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си