- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не усещам вагината й
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията...![]()
zavisi kvo imash predvid pod "nishto" ili e super shiroka ili problema e v tebe![]()
Ако бодеш с презерватив е нормално... особено, ако са от тия евтините. Пробвай лилавите на Спортекс, аз с тех кова честичко. Като копая с некой евтин кондомец все едно си го вея в хола, пък ми е сравнително голям. Неа се плашиш копеле. А, да и малко лубрикант неа ти навреди...
Temet Nosce
벨야카
Ами буфкай я у газоПървоначално написано от choban
![]()
Всичко живо скача на младите яренца, това е модерно.Ти къде си се фанал с някви живели по тодор-живково време..
Малка пишка или широка п*ткаШибай в дупето, ако дава
![]()
Радва ме как мислиш!Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
+1Първоначално написано от OneBoy
![]()
:P
Изключваш варианта да е просто мекПървоначално написано от FunkyBoy
АХАХАХАХ адските отговори.Предполагам че ако бях магаре,щях да я усещам,но тъй като съм малък калибър(15,15,5),реших да питам според вас заради моите размери ли така се получава или нещо свързано с чуствителността.
ми нормално,ако цял живот са е чукала като разпрана и 2 ма няма да и стигат.Давай анално може и да не е толкова пръснатаПървоначално написано от choban
![]()
sleda ot lubovta
Princeso, противно на схващанията повечето секс не отпуска, а стяга тазовите мускули.
така си мислиш само ..Сякаш не виждам каква е разликата след брутален секс .Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
sleda ot lubovta
А ТАКА ОБЯСНИ ИМ НЯКОИ РАБОТИ НА РАЗБИРАЧИТЕПървоначално написано от Princessani
![]()
За това ли тия дето се чукат от 14 годишни и кат станат на по 24 25 години путките им мязат на войнишки кепетаПървоначално написано от miminko
![]()
къде пак го чети това ,следващия път като правиш секс земи едно огледало и виж да ли твойта се е стегнала .Първоначално написано от miminko
![]()
sleda ot lubovta
не всичко ,което е доказано е вярно.Сегашните 14 годинишни като ги видиш нищо чудно да ги сбъркаш с 18 .Първоначално написано от miminko
![]()
sleda ot lubovta
То и докато сереш, гъзО ти се е отворил ама не си остава тъй цял живот, нали?Първоначално написано от Princessani
Първоначално написано от FunkyBoy
Говнааааааааааа
аналните мускили са различни от вагиналните.Пф толкова ли не сте забелязали след секс каква е разлика.Пак и дори и анала се разширява малко или много след всекидневен секс,.Първоначално написано от FeelMyPain
sleda ot lubovta
Ама защо трябва да го забелязваме след секс...Дай да го забележим след 1 седмица.Или при тебе и тогава пак ти е отворена шундрата?
Ай стига тапотии моля ви се всяко момче което е имало партьорка за 2 3 години може да каже че за този период от време широчината на вагината на приятелката му се оголемила (макар и малко)Първоначално написано от FeelMyPain
Колко от вас, са имали няколко сексуални връзки, които са продължили 2-3 години, че да мога да им повярвам?Или ти мислиш, че от 1 връзка можеш да докажеш нещо?Първоначално написано от OneBoy
Аз ти казвам, че имам приятелка, която прави от нз колко години секс(на 23 е), най-голямата мръсница, която познавам е, и все пак е по-тясна от гъза ти..Тъй че тЪпотиите ги пишеш ти, щото си праил 2 пъти секс през живота си и изказваш мнение.Не ми пиши повече, че само си изтривам копчетата на клавиатурата да пиша на утайки като тебе.![]()
Ей боклук мръсен найш кви отайки ще ти да изобщо не ми се прави на интересн че много разбираш за секс и така натак и относно приятелката ти тя е няква долна курва която просто е решила ся да си фане гадже и естествено е избрала калвач като теб щот няма кой друг да я земе и другия път си мери приказките щото не сам ти някой сополанко с който можеш да се ебаваш..... даеба и отворени лапенца много отворени сте в къщи при мама и при татиПървоначално написано от FeelMyPain
![]()