- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога излизат филмите от кината в замунда ?
Интересува ме за ''Генезис'' и знаете ли също така кога пак ще качат ''Принцът на Персия'' ?
Когато Бойко Борисов каже. Всичко става с неговото позволение.
Grumpy old madman
Тру, тру...Първоначално написано от Canis_Dirus
Между другото, Генезис е качен. Но не знам с какво качество е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според договора на Замунда с Холивуд всеки филм бива качен в рамките на 2 седмици след официалното му излизане. В някой случай двете страни се договарят филмът да излезе първо в Замунда.
Ако искаш мога да отида до джиБа и да ти снимам договора.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Еми когато излезе в кината някой индивид отива и незаканно снима - така излиза лошото качество . . . 1-2 месеца по-късно излиза DVD рипа
Като говорим за кино и филми...
С една приятелка отиваме да гледаме програмата на киното в мола и пише че ще излиза един филм. И аз й казах, че сигурно ще е тъп. А тя: "Много е як! Има го в замунда!!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: Или е с нелегално снимане, или с договор, но второто малко ме съмнява, не знам защо. ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
^Хаха с договор вика![]()
Ако беше с договор щеше да е платено със сигурност.![]()
Арената повече от година вече умира бавно.
Audio ergo sum
Много западна. Малко хора влизат вече...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Grumpy old madman
Качват се в замунда с качество , което става за гледане след няколко месеца , когато излезе официалното DVD. Може да ги свалиш и по-рано , ама снимани с видеокамера от киносалона , което тотално ти убива кефа.
И аз щях да чакам Генезис да го качат , ама нещо ми се струва че тоя филм ще е по-як на големия екран с ефектите и озвучението , и ще прежаля някой лев да ходя да го гледам.
^Определено по-добре го гледай на кино.Филма е много хубав,заслужава си.![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ами 'Затъмнение' Търся го къде ли неНякой може ли да каже
![]()
ot kade da sko4a