.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 320
    Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз пък си имам едни дрехи за 15-ти септември и ходя с тях само тогава и са от 8-ми клас, ся ще съм 11 и смятам пак с тях да отида, щото още ми стават Пък и никой не забелязва ,че на всеки 15-ти сиптември съм с един и същи дрехи но са много фешън и мно яки и ще ходя с тях до 12кл

За дрехите най - вероятно къси дънки и тениска ;д .. за обувките не съм сигурен , дали да съм с кецове или некви другиии
    ((( House Music )))

Апфф .. определено няма да е нищо специално.. = DD

Аз ще съм с няква потресаваща тениска на MCR, къси панталонки и кецкии.. = DD

go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

На 1ви Септември ще почваме ние, студент съм за 1ва година
    ии мисля да се изтупам с костюм за първия учебен ден

Град
    In the middle of Nowhere
    Няма да отида на даскало на 15ти,пък ако отида ще съм с някаква тениска и дънки..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Ще съм студент 1 курс започваме на 13.09. не съм мислил за облеклото :P :P :P

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ох, мале... нищо специално няма да си купувам.. не искам да идва тъпия 15-ти
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Plovdiv
    от сега не съм намислил ама дано да няма униформи
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Повече от фен
    Както се обличам всеки нормален ден. Най много да се обръсна за 15-ти.

Голям фен Аватара на notlike
    Както се обличам всеки нормален ден. Най много да се обръсна за 15-ти. Cool
    Май нещо такова ще е. Аз да не съм на погребение, че да се обличам специално
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Някви дънки, кецове сигурно , риза и фишу / мини униформа /
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

уфффф нямам си и идея...уж имаме няква униформа ама аз като си я поръчвах там ръкавите ми бяха някви супер широки апък къси и ми беше ризата като размер XXXXL ама с къси ръкави и изобщо нямам намерение да я слагам. Да не говорим, че сега ще съм в нов клас и не знам как ще ме възприемат другите...нооо има време до тогава...септември ще му мисля
    There is a princess in every girl

Цитирай Първоначално написано от BebYlzZz
    уфффф нямам си и идея...уж имаме няква униформа ама аз като си я поръчвах там ръкавите ми бяха някви супер широки апък къси и ми беше ризата като размер XXXXL ама с къси ръкави и изобщо нямам намерение да я слагам. Да не говорим, че сега ще съм в нов клас и не знам как ще ме възприемат другите...нооо има време до тогава...септември ще му мисля
    Просто си я направи по поръчка

както и на миналия може би-дънки,блуза,суитшърт и кецове

Цитирай Първоначално написано от male91
    вече е късно...
    There is a princess in every girl

вече е късно...
    По-добре късно от колкото никога

И аз скоро мисля да отида да си ушия един костюм, но за сега не ми е приоритет и без това имам достатъчно

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз от вчера до сега си промених вече мнението мислех да съм с потник,поличка ии клин,но като се замисля,по-добре да е нещо което мога да си го нося и след това.Таа вече реших,че искам някаква риза,от тези готините ии дънкова пола. :P А токчетата като чели при мен са задължителни ее до тогава мога още да си променям решението,де. :P

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Някъв як панталон и няква яка риза с вратовръзка и някво яко яке Не много официално но не и неофициално Така си мисля де ...

Всъщност аз се притеснявам за новото дск ,но все пак съм нетърпелива да започваме.Ми нямам избор ние трябва да сме с униформи доколкото разбрах
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Мамка му 5ти август е,а вие вече сте си избрали точно какви дрехи да носите
    Шофирай разумно - стигни жив!

Biskfitka съгласна съм...толкова ли е важно как ще си облечен на този скапан ден??? Още е лято все пак...

амии аз съм си харесала в един магазин бяла блузка с къс ръкав и вчера си купих едни мн сладки сиви дънки..ии така няма да е чак толкоз специално,ще си ходя с тия дрешки и през годината...
    Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Biskfitka съгласна съм...толкова ли е важно как ще си облечен на този скапан ден??? Още е лято все пак...
    Че кое му е раното и кое му е нередното ?
    В ново училище ще ходя няма да се изтърся кат селянин ...
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Че кое му е раното и кое му е нередното ?
    В ново училище ще ходя няма да се изтърся кат селянин ...
    Съгласна съм. И аз ще си се наглася,все пак съм в ново училище.Колкото до униформите,на 15.09 ние няма да сме с тях,ще започнеме да ги носиме някъде октомври или ноември чак.Предполагам,че и с другите училища (с униформи) ще е така. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си