- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Аз пък си имам едни дрехи за 15-ти септември и ходя с тях само тогава и са от 8-ми клас, ся ще съм 11 и смятам пак с тях да отида, щото още ми ставатПък и никой не забелязва ,че на всеки 15-ти сиптември съм с един и същи дрехи
но са много фешън и мно яки и ще ходя с тях до 12кл
![]()
![]()
За дрехите най - вероятно къси дънки и тениска ;д .. за обувките не съм сигурен , дали да съм с кецове или некви другиии![]()
((( House Music )))
Апфф .. определено няма да е нищо специално.. = DD
Аз ще съм с няква потресаваща тениска на MCR, къси панталонки и кецкии.. = DD
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
На 1ви Септември ще почваме ние, студент съм за 1ва година
ии мисля да се изтупам с костюм за първия учебен ден![]()
Няма да отида на даскало на 15ти,пък ако отида ще съм с някаква тениска и дънки..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще съм студент 1 курс започваме на 13.09. не съм мислил за облеклото :P :P :P
Първоначално написано от elito0o0o0
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
от сега не съм намислил ама дано да няма униформи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Както се обличам всеки нормален ден. Най много да се обръсна за 15-ти.![]()
Май нещо такова ще е. Аз да не съм на погребение, че да се обличам специалноКакто се обличам всеки нормален ден. Най много да се обръсна за 15-ти. Cool![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Някви дънки, кецове сигурно, риза и фишу / мини униформа
![]()
/
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
уфффф нямам си и идея...уж имаме няква униформа ама аз като си я поръчвах там ръкавите ми бяха някви супер широки апък къси и ми беше ризата като размер XXXXL ама с къси ръкави и изобщо нямам намерение да я слагам. Да не говорим, че сега ще съм в нов клас и не знам как ще ме възприемат другите...нооо има време до тогава...септември ще му мисля![]()
There is a princess in every girl
вече е късно...Първоначално написано от male91
![]()
There is a princess in every girl
По-добре късно от колкото никогаПървоначално написано от BebYlzZz
И аз скоро мисля да отида да си ушия един костюм, но за сега не ми е приоритет и без това имам достатъчно![]()
Аз от вчера до сега си промених вече мнениетомислех да съм с потник,поличка ии клин,но като се замисля,по-добре да е нещо което мога да си го нося и след това.Таа вече реших,че искам някаква риза,от тези готините ии дънкова пола. :P А токчетата като чели при мен са задължителни
ее до тогава мога още да си променям решението,де. :P
Някъв як панталон и няква яка риза с вратовръзка и някво яко якеНе много официално но не и неофициално
Така си мисля де ...
![]()
Всъщност аз се притеснявам за новото дск ,но все пак съм нетърпелива да започваме.Ми нямам избор ние трябва да сме с униформи доколкото разбрах![]()
Мамка му 5ти август е,а вие вече сте си избрали точно какви дрехи да носите![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Biskfitka съгласна съм...толкова ли е важно как ще си облечен на този скапан ден??? Още е лято все пак...
амии аз съм си харесала в един магазин бяла блузка с къс ръкав и вчера си купих едни мн сладки сиви дънки..ии така няма да е чак толкоз специално,ще си ходя с тия дрешки и през годината...![]()
![]()
![]()
Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
Че кое му е раното и кое му е нередното ?Първоначално написано от angel4eto100
В ново училище ще ходя няма да се изтърся кат селянин ...
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от male91
И аз ще си се наглася,все пак съм в ново училище.Колкото до униформите,на 15.09 ние няма да сме с тях,ще започнеме да ги носиме някъде октомври или ноември чак.Предполагам,че и с другите училища (с униформи) ще е така. :P