.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 320
    Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от male91
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Biskfitka съгласна съм...толкова ли е важно как ще си облечен на този скапан ден??? Още е лято все пак...
    Че кое му е раното и кое му е нередното ?
    В ново училище ще ходя няма да се изтърся кат селянин ...
    +1
    Ако е топло мисля да съм с някаква рокля, ако не е ще си купя нови дрехи. Все пак е ново училище...

Кой е казал че ще се изтърсиш като селянин? Казах само че остава месец и половина не вярвам че в новото ти даскало ще знаят дали тази дреха е стара или нова. Аз също ще си купувам нещо но не специално за този ден. Още повече 5 август сме какво бързате? Има време имам чувството че ще се наконтите като за някакъв бал. Не се престаравайте най-много да ви помислят за някои кифли...Нищо лично...

аз сега мисля да съм с дънки тип цигара и няква блуза ;д

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз няма да ходя на 15ти.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Кой е казал че ще се изтърсиш като селянин? Казах само че остава месец и половина не вярвам че в новото ти даскало ще знаят дали тази дреха е стара или нова. Аз също ще си купувам нещо но не специално за този ден. Още повече 5 август сме какво бързате? Има време имам чувството че ще се наконтите като за някакъв бал. Не се престаравайте най-много да ви помислят за някои кифли...Нищо лично...
    ами нека важното е да се наконтя,все пак съм в ново даскало.
    хайде сяя очаквам нападкиитее

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    ами нека важното е да се наконтя,все пак съм в ново даскало.
    хайде сяя очаквам нападкиитее
    Ами няма да те разочаровам тогава. Като си в ново даскало и момчетата не ти видят формите на 1-вия ден нищо страшно няма да стане.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ох, мале... нищо специално няма да си купувам.. не искам да идва тъпия 15-ти
    ++++
    един пьт да сьм сьгласна с теб
    че то кой иска да идва съксавия 15ти септември! Ще си се облека нормално както си излизам по принцип. Кое му е специалното на 15ти?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Аз за сега съм си избрала едн тясна рокля,но с времето може да реша и нещо друго.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ох, мале... нищо специално няма да си купувам.. не искам да идва тъпия 15-ти
    ++++
    един пьт да сьм сьгласна с теб
    че то кой иска да идва съксавия 15ти септември! Ще си се облека нормално както си излизам по принцип. Кое му е специалното на 15ти?
    по принцип тези които са в ново училище искат да дойде 15-ти като мен например но не бързам..първо да си изкарам лятото до край и тогава

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Biskfitka съгласна съм...толкова ли е важно как ще си облечен на този скапан ден??? Още е лято все пак...
    Съгласна съм. И аз ще си се наглася,все пак съм в ново училище.Колкото до униформите,на 15.09 ние няма да сме с тях,ще започнеме да ги носиме някъде октомври или ноември чак.Предполагам,че и с другите училища (с униформи) ще е така. :P
    Рано е и то много.Какво като си в ново училище? Вие впечатление с дрехите ли ще правите? Много ясно,че няма да отидеш облечен като селянка,но не е нужно да го мислиш още от сега...И аз миналата година бях в ново училище и повярвай ми...никой не гледа и на никой не му пука как са облечени другите
    И кво? Тва,че аз не мисля от сега как да се облека след 1 месец,не означава,че ще отида като селянка...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Съгласна съм. И аз ще си се наглася,все пак съм в ново училище.Колкото до униформите,на 15.09 ние няма да сме с тях,ще започнеме да ги носиме някъде октомври или ноември чак.Предполагам,че и с другите училища (с униформи) ще е така. :P
    Рано е и то много.Какво като си в ново училище? Вие впечатление с дрехите ли ще правите? Много ясно,че няма да отидеш облечен като селянка,но не е нужно да го мислиш още от сега...И аз миналата година бях в ново училище и повярвай ми...никой не гледа и на никой не му пука как са облечени другите
    И кво? Тва,че аз не мисля от сега как да се облека след 1 месец,не означава,че ще отида като селянка...
    Всеки има мнение и е напълно свободен да го изказва, демокрация ...
    Според мен си прави впечатление, особено на по-големите ;]]]
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Голям фен
    Град
    Varna
    Май с униформа трябва да бъдем.

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Май с униформа трябва да бъдем.

Добре де, какво се тревожиш, дори и да не я облечеш не ми се вярва някой да те накаже, че си без нея .. И в моето даскало ще сме с униформи, но не ме интересува дали трябва да ги слагаме, 1-во няма какво да ми кажат и 2-ро още не сме ги поръчали

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И в моето ново училище има униформи,но ще започнем да ги носим декември месец някъде..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Рано ми е да си мисля тоалета отсега.
    You are broken, I can fix you...

Град
    BurgasS
    ахахха бих се облякла за погребение :Д

хх нищо особено
    дънки тип цигара
    тениска/потник
    кецове
    ако е студ някое якенце отгоре и толкова

Супер фен
    Колкото и да го мисля ... нямам избор и от няколко месеца знам с какво ще съм - бяла риза, черна пола и черни обувки ... за жалост не е по мое желание, но се налага, понеже съм асистентка на знаменосеца
    Обичам те <3 !!!

Нищо особенно макар че ще съм в ново дск сиг ще ни задължат да сме с униформи ,но ако не мисля да съм с няква готина ризка и панталонче

Разбира се, че няма да съм с анцунг но няма да бъда и прекалено елегантна... дънки +т ениска...искам жече да е 15
    КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    е*ахти тъпия ден..каквото хвана с това ще съм..мразя го и нямам намерение да се правя за него..не е завършване все пак

аз трябва да ида още на 14.09 за да си видя класа и класната и такива работи. Но не смятам да се контя, а да съм както всеки ден
    There is a princess in every girl

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    По нощница
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Дънки + някаква блузка.. обувки незнам.. токове или маратонки - зависи .
    ла-ла-ла

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Аз пък не :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си