- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
+1Първоначално написано от male91
![]()
Ако е топло мисля да съм с някаква рокля, ако не е ще си купя нови дрехи. Все пак е ново училище...![]()
Кой е казал че ще се изтърсиш като селянин? Казах само че остава месец и половина не вярвам че в новото ти даскало ще знаят дали тази дреха е стара или нова. Аз също ще си купувам нещо но не специално за този ден. Още повече 5 август сме какво бързате? Има време имам чувството че ще се наконтите като за някакъв бал. Не се престаравайте най-много да ви помислят за някои кифли...Нищо лично...![]()
Аз няма да ходя на 15ти.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ами некаПървоначално написано от angel4eto100
важното е да се наконтя,все пак съм в ново даскало.
![]()
хайде сяя очаквам нападкиитее![]()
Ами няма да те разочаровам тогава. Като си в ново даскало и момчетата не ти видят формите на 1-вия ден нищо страшно няма да стане.Първоначално написано от danibebi
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
че то кой иска да идва съксавия 15ти септември! Ще си се облека нормално както си излизам по принцип. Кое му е специалното на 15ти?Първоначално написано от xxKiFlA
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
по принцип тези които са в ново училище искат да дойде 15-тиПървоначално написано от dimi93
като мен например
но не бързам..първо да си изкарам лятото до край и тогава
![]()
Рано е и то много.Какво като си в ново училище? Вие впечатление с дрехите ли ще правите? Много ясно,че няма да отидеш облечен като селянка,но не е нужно да го мислиш още от сега...И аз миналата година бях в ново училище и повярвай ми...никой не гледа и на никой не му пука как са облечени другитеПървоначално написано от danibebi
И кво? Тва,че аз не мисля от сега как да се облека след 1 месец,не означава,че ще отида като селянка...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Всеки има мнение и е напълно свободен да го изказва, демокрация ...Първоначално написано от Biskfitka
Според мен си прави впечатление, особено на по-големите ;]]]
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Май с униформа трябва да бъдем.
Първоначално написано от stelSs21
Добре де, какво се тревожиш, дори и да не я облечеш не ми се вярва някой да те накаже, че си без нея .. И в моето даскало ще сме с униформи, но не ме интересува дали трябва да ги слагаме, 1-во няма какво да ми кажат и 2-ро още не сме ги поръчали![]()
И в моето ново училище има униформи,но ще започнем да ги носим декември месец някъде..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Рано ми е да си мисля тоалета отсега.![]()
You are broken, I can fix you...
ахахха бих се облякла за погребение :Д
хх нищо особено
дънки тип цигара
тениска/потник
кецове
ако е студ някое якенце отгоре и толкова![]()
Разбира се, че няма да съм с анцунг но няма да бъда и прекалено елегантна... дънки +т ениска...искам жече да е 15![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
е*ахти тъпия ден..каквото хвана с това ще съм..мразя го и нямам намерение да се правя за него..не е завършване все пак![]()
аз трябва да ида още на 14.09 за да си видя класа и класната и такива работи. Но не смятам да се контя, а да съм както всеки ден
There is a princess in every girl
По нощница![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Дънки + някаква блузка.. обувки незнам.. токове или маратонки - зависи .
ла-ла-ла
Аз пък не :PПървоначално написано от Claymore