- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Като за 15-ти цялата в черно. Не че имам нещо против училище, но не искам лятото да свършваа
![]()
ми едва ли ще мисля отсега как да се облека след месец![]()
![]()
На кого му пука?Ще облека първото нещо, което хвана. Тва е супер тъп и безсмислен ден.
Първоначално написано от SemperFidelis
Недей,с брада е по-яко !![]()
Ако е топло - бели къси панталонки с .. не съм го измислила![]()
Ако е по-хладно - дънки до коляното и някаква тениска. Може и с един бял клин, пак до под коляното.
Ако е студено - с черни дълги дънки и за нагоре нз![]()
Ще съм с маратонки при всички случаи или с кецове, ако се сдобия с такива до тогава. Обувките ми правят адски пришки и няма да мога да се прибера послеСандали нямам, не обичам да нося.. всъщност имам едни, ама и те не са от най-удобните. Пф.. след всичките планове, които направих ще взема да се изтипосам с късите ми черни пантонки или направо с анцунга
Ау, страшно хубав си го взех
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами имам идейка да се облека цялата в черно, защото ще съм в траур , че даскалото започва ..![]()
![]()
![]()
Не, базикам се, ще си се облека с нещо нормално, без тва не обичам някви официални дрехи, а и не мисля да се харча, без това след 2 седмици никой няма да помни деня.![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Еми мисля с дълъг потник, ако вали случайно няк'ва къса риза, дънки и новите ми кецове, които още не съм си купила![]()
Лелелееее....виеее тва ли правите цяло лято - мислите какво ще облечете на 15 септември? Ужас![]()
![]()
![]()
Не знам какво ще облека...ще го измисля на 14 вечерта![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Сигурно ще ни карат да сме с Ониформи.![]()
![]()
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Едни нови дънки ,, нова тениска и новитее кецовее.!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
какви валежи бе? дават го жега до октомври..Първоначално написано от jo0zy
![]()
![]()
аз съм с униформа... ;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
o, боже
нищо особено няма да е, така не ми се почва, че няма да имам ник'во настроение..
em ... az o6te ne sam re6ila sigurno 6te go izmislq na 14 ...ima o6te dosta vreme do togava![]()
![]()
![]()
![]()
My beautiful demon is calling for you...
Дрехи след 15ти ще си купувам иначе ще бъда с рокля без презрамки,изчистена,по средата от горе до долу с цип съчетана с риза с къс ръкав
15ти е един най-обикновен ден и ще се облека както винаги.
Кецова ,широки дънки ,широка тениска или някой анурак ,кърпа и флекс.
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
сако версаЧ ?Първоначално написано от SemperFidelis
оле ти тъпа ли си
DG
wtf?
Ще бъда облечена с дънки кецове и тениска...
Тениска - AMERICAN APPAREL
Дънки - LEVI'S (ако е горещо Къси Дънки - DSQARED)
Горнище - G-STAR RAW (ако е горещо Без)
Боксерки - American Apparel
Кецове - Supra TK Society Tuf Blue Crackle (ако е горещо кецове на Vans Authentic сиви)
О4ила - RAY BAN
4асовник - Casio G-SHOCK или Nixon Newton Purple
Общо взето това еБлагодаря!
KEEP SMILING
Господи,нямам ни най-малка представа и не искам да мисля за това сега,а да се наслаждавам на лятото...15 септември-пфууууу.. изобщо да не идва по-добре.Сигурно ще реше 1-2 дена по-рано.То просто не е човешко да се готвите месец преди това О.о.