- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Eбал съм го и в деня...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
+1Първоначално написано от fenasf
![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Никога не съм си купувала дрехи,специално за 15 септември.Вижда ми се глупаво.Имам достатъчно дрехи и си купувам други ако се наложи.А 15 септември не е повод.![]()
ахх аз две години подред бях асистентка на знаменосеца и носех бяла риза и черна пола,но понеже тая година съм зайка ще тр да привлека вниманието с нещои за училищата с униформи мисля че 15 септември е един от малкото дни,в които униформата трябва да бъде цяла
![]()
ооооо мн ми е познато тва и аз 2 години бях барабан4ика( тоя дето дъни барабаните докато изкарват знамето) мн шибано!Първоначално написано от ejitta
------SiNO-------SLM--------
к'ви барабани бе душицоПървоначално написано от crazy2rumzy
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
you should die...Първоначално написано от danibebi
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
It's gonna be a massacreПървоначално написано от ElectricFuneral
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
да купувам специално за 15ти?Първоначално написано от danibebi
Бъзикаш се, нали?
Най-вероятно даже няма да ходя..
![]()
харесва ми как мислишПървоначално написано от krokkrok
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Няколко чифта дънки,кецове,блуци,анораци, раница,яке.. ае такива работи![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ами направо смятам да овършея всички магазини и тогава да осъзнавам какво съм си взела за 15
направо като се сетя и се отчайвам .......... трябва да бъде с сако поне 3 номера по голямо защото когато ми вземаха мерките нали там за още 5 год![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с бяла риза и втаровръзка и с черна официална пола и официални обувки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз мисля да облека някоии каси гащи, тениска ии кецовеНе мисля да се обличам официално
![]()
Ще си ида нормално,няма да се изхвърлям с яки дрехи,апри излишни няма да дам за 1 час в даскалото на 15-ти.Ако е хладно ще ида с дънки и блуза,ако е по топло нз....Иначе за учебната година дрехи няма да копувам,тъй като първо говори се,че може да имаме униформи и второ имам си здрави дънки,и нови блузи от тая пролет ще си карам с тях,само един спортен екип ще си купя да има да сменям дънките с нещо,и може би още едни дънки ще си купя,д ан еходя с едни и същи.После чак за зимата,едни нови ботуши и може би яке.
ше си пусна брада, йеа! После ше я подстрижа и баба ше ми ушие пуловер.. с тоя пуловер ше одя на 15ти![]()
панталонки - къси, светъл камофлаж - ако е топло, дълги, сиви - ако е хладно..
тениска - новата ми (тази ли е новата тии![]()
) с щампата dnb и нищо, независимо какъв бахър ше е
треа бъде ифьектьен..
допълнителни аксесоари - ония раздрънканите цаки, дето ми стоят на криво, сигурно ено дървено герданче.. такова стил "пънко нема умре"..
обобщение - НИЩО НОВО!
даите снимки на дрехите които сте носили или идеи за предстоящия 15-ти![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от krokkrok
иначе.. дънки, кецове, няква тениска...![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
С 3/4 дънки, една черна(Или бяла, не знам коя ще си взема xD) блузка, на която пише I Love Vampires ^^ и с кецовете или сандали ..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нямам пари, ще ходя гол![]()
![]()
![]()
![]()