- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Униформа ;х
представи си ако вали и се свие пуловераПървоначално написано от krokkrok
![]()
ние сме с унифроми![]()
![]()
в понеделник трябва да хода да видя кви са,кой знае ква шитня ще ни измислят тази година...
Усмихни се,живота е кофти
хахахПървоначално написано от Tempest
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
ш стои мн sexyПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
На мене въобще не ми се почва...Колкото до дрехите-зависи от времето тогава.
ние сме задължени да сме в черно и бяло и с знака на училището. Аз ще съм с бяла риза и отгоре една стахотна черна рокля. Може да звучи смешно, но стои страхотно!![]()
еми.
дрехии... не знам.
любима блузка,прилепнали дънки < 3,черните ми кецове.
нищо особено.
като всеки ден ..какво толкова ще се контиш.:Д
ще си изправя косата и ще си хвана бретона хах.
нищо особено бе хора.;д
фдт,спирала,червен лак.<3,гланц?
пфт хаха.;д
We've got a real live кифлЪПървоначално написано от chanelbarbie
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
чакай малко.Първоначално написано от krokkrok
не всеки ден съм с фдт и не се изправям всеки ден.
освен това не ме сравнявай,ако обичаш,с кифлите.
едно момиче,което се поддържа,не е задължително да е кифла. ;]
леко.
и да ти кажа много съм над тяхното интелектуално ниво.
за мен кифли са тези,които копират чалгарките,държат се селско,правят снимки в огледалата,кенефите,нямат себеуважение и се обличат като к*рви. ;]
Не знам, не съм решилаВероятно ще избера нещо в последния момент, както става обикновено
btw няма да ходя на моден конкурс или на интервю за работа та толкова да умувам какви ще са ми дрехите
![]()
Има още месец живот, те тема пуснали...ами как - с униформата, много ясно![]()
Бутам касичката в джоба и патувам до стара загора мол , да гледам Заразно Зло ... пък вече ако нещо харесам там. Не се психирайте толко за 15.
П.С. Един съвет за зайките: не мислете по 12 часа на ден кво ще облечете... а отивайте в фитнеса , защото първо ще ви гледат гъзъ :/
... кой пръст да ти покажа ?
Хах, вие луди ли сте?! Все пак т'ва е 8 клас (хм, за мен) - ново даскало, нови хора... Аз мисля да съм с рокля, но не съм решила още с коя. Имам една много готина, по-официална. А за обувки - не знам още. Едва ли ще се изтупам с кецове, все пак т'ва е 15ти.
и като е 15ти да не е края на света?! Ден като ден.. Между другото ако искаш да си оригинална - рокля+кецове е добра идеяПървоначално написано от bastiFan
![]()
Както всяка година преди училище,така и тази, ще си направя двуседмичен шопинг из модните столици- Лондон, Париж, Милано и ако не намеря това, което търся, ще удостоя и Токио с честта лично моя милост да вилнее из най-скъпите бутици на Луиз Вютон, Кристиан Лоботин и Марк Джейкъбс.![]()
по пате ще отида
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
aми риза с дънки ...
нищо особено.. О.о
тва да не е абитюрентски бал или сборище на кифли.. -.-
ще се придържам към късите панталонки, любима тениска и кецове.. : ))
а относно грим.. малко коректор и спирала.. : ))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Ехх.. Тъпи униформи. Много ми е кофти..
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ама разбира се,че ще си правя планове как ще съм облечена след 3 седмици.![]()
офф във Скапаната Варна не мога да намеря 1 място кадето да си харесам тениска :@
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!