- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Тепърва ще пазарувм за 15,така,че още не знам.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
начи си баси претенциозното съществоПървоначално написано от dimi93
![]()
да да даааа .. ще се изфукам с ... униформа![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хубавата ми темичка `замря`е 15-ти вече е близоо, решихте ли вече? Аз съм решила окончателно..ще съм с черни дънки,бяла риза,черно коланче (под гърдите дето е) и токчета.С чанта, разбира се.
За токчетата само не е сигурно,защото ако вали ще съм с равни обувки.
![]()
![]()
Дънки кецове любимата ми тениска и ежентуално некъв суитчер
I hate cold-blooded people !!!
Аз съм лесна - с пълна униформа. xD Няма какво да му мисля много. Всъщност избора е между пола или панталон, но сигурно ще сложа полата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тези дни чувам,че на 15 септември ще трябва
да сме с униформите..
.....пък аз все още не си ги поръчах![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и ние ще имаме униформи но още нищо не са ни казали и на 15 сеп можем да бъдем както искаме облечениаз със сигорност ще си купя нови дрешки.Мисля да се облеча със светли дънки,маратонки (наскоро си харесах едни на reebok) тениска и суичер.
Аз си купих нови дънки и суитчер за през годината, и ще си ходя с тях и една блузка с къс ръкав на 15 (:
дрехи,дрехи,писна ми с тия дрехи.Не може ли да ходим голи най-после
ле![]()
Като за първокурсник ще съм с риза,дънки и маратонки![]()
![]()
![]()
Аз бих се фукала с тениска на Барни от How I met your motherПървоначално написано от ecstazy
![]()
Искам да питам отиват ли си черни дънки със сива риза на раета-аз като се погледна ми стои много добре, но дали цветовете си пасват-чувал съм, че черните дънки вървят със всякви блузки или ризи-имам и черна риза на бели раета-кое да избера![]()
също така и още много ризи-сини бели на рета, зелени, но с тази сивата сякаш най ми отива
и аз такаПървоначално написано от IAmJustAKid
![]()
awerw♥
С една бяла рокля и сандали![]()
ако е студено анцунга и суитшъра ако е топличко една тениска и хавайййки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Малее, като гледам всички ще сте някво спортно- облечениаз няма да съм спорна, но няма да съм и много официалнаа
![]()
do vsi4ki macki
slagaite kasite poli4ki i pra6kite i be6 na daskalo:P
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
И аз съм тва мнениеПървоначално написано от avtoeksport
![]()
![]()
За 15-ти септември в нашето даскало (НАГ) си имаме нещо като униформаЗа момичетата е бяла риза с пола или черен панталон,а за момчетата е бяла риза с черен панталон
Аз си купих боти и черни дънки,а ризата използвам от предишната ми униформа а върху нея едно черно елече
![]()
Ох че трудно станаааа
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Подкрепям каузатаПървоначално написано от Foreverbg