- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичетата...
Радко - така си е брат
Експлататор съм си отвсякъде![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Поредния прецакан от някоя кифла дето не знае какво иска... Споко, след време ще почнеш сам да преценяваш коя си струва и коя не![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Това, което се случва с теб, с жените около теб, с емоциите ти, за всичко вина имаш единствено и само ти, защото си позволил да се случи.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Първоначално написано от valdesbg
![]()
Е, не! Умирам!
![]()
Уинтърфрешчо, айде по-леко с общите знаменатели. 100% от момичетата, които хващат окото на всеки, са курви!?!
Познавам поне 4-5 момичета, които са страшно красиви (не просто чаровни) и момчетата лапват по тях, но те не са курви грам! От форума също има 2-3 адски красавици, но едва ли са курви - нищо че не ги познавам.
Авторе... какво да ти кажа. Влади го е казал... Гей-обществото те зове. Язък, че няма да си от готините гейове - те са ценители на жените.![]()
Извиняям се ако съм обидил някой , просто бях мноу здухан от една случка вчераа иии просто тряяше .. деазнам , да го постна някъде![]()
Отново се извинявам ако съм обидил някой .. Ай със здраве
((( House Music )))
Другия път си го напиши на кyра и не ни занимавай с детински истории
Мен слабо ме засяга че имаш неустойчиви настроения. Девойките във форума още по малко. И едно извинявай няма да е достатъчно.
Dr. Gregory House
ко нападате момчето бе ??? Просто споделя пък вие всичките започнахте да го тропате.
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Това,че си се разочаровал от едно,две или три момичета не прави всички курви. Имаш адски тъпа мисъл човече.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от toxique
ЧовекО...една случка,една твоя случка не обхваща и няма да обхваща всички. Тъй,че е глупаво да говориш така и да проявяваш такъв сексизъм.
4XCOKИ
Кво сте се събрали да му приказвате колко е тъп?Той сам ще го разбере след време .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
1,2,3,4...ии toxique си изправя,но valdesbg с преценен шут в корема го връща отново на пода на ринга..1,2,3..10!Каква победа дами и господа!Първоначално написано от valdesbg
хаха извини се момчето,остави ги да си пишат децата все пак това е тийн форум винаги ще се пишат глупости![]()
ЕДИТ: я Щрудел мод ^^ (wave)
ЩруделаПървоначално написано от Sh@d0w
Oправи си го че ей сега ще те нарочи. Много мрази да и се бърка ника.
Иначе... приказвайте си бе, лошо няма. Аз също си коментирам и така. Весело да става![]()
Dr. Gregory House
fixed.
^Има има
И с телефони се снимат (: И безбожно глупави теми пишат (: И ние ги търпим, щото иначе ще сме безработни (:
Dr. Gregory House
Разбира се. Не забравяй,че си уникален...както всички останали.
4XCOKИ
Ами, то по този логика да кажем, че момчетата са бройкаджии... Недей да слагаш всички под общ знаменател!
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Тоя владката доста философии казва ;дд брао опраихте ми деня хора![]()
((( House Music )))
Много е лошо положението...Все някой друг Ви е крив на ВасЗащо изобщо трябва всьо и вся да попада под общ знаменател,да вкарваме всичко в някакви норми,незнайно от кого наложени,да слагаме всичко в отделни чекмедженца и подразделения и прочие(да не продължавам,че става дълго...)?Защо просто не си живуркате спокойно,а не да обвинявате всичко и всички при всеки скандал с новото гадженце или при някой спор с "бфф
" (Това пък "бфф" колко го мразя не е истина,ама да не се отсичам от темата...)?Много интересно как все другите са Ви виновни,а Вие все сте невинни,като монахини...
Абе оправяйте се...Комплексари и "недоразбрани" навсякъде...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ами хвани си момче... то няма да е курва и ти ще си доволен!!!![]()
стани педалче тогава и няа да имаш проблеми![]()
ДА, ДА, ДА, ДА, ДА!!! Някой най-накрая да си го каже както трябва! Рядко пиша тук, но този път реших да пиша, за да похваля този индивид!Първоначално написано от mrfahrenheit
![]()
Не всички, но почти половината.
Разбира се, има и много свестни момичета, които не се поддават на тенденциите да са кифли, к**ви и т.н., за което шапка им свалям.![]()
Facebook | Skype - wheelie.master
не са хора жените, тва е ясно
Блестиш, братко, блестиш. Истински генийПървоначално написано от fungus
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last