.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от fungus
    не са хора жените, тва е ясно
    Блестиш, братко, блестиш. Истински гений
    така е. благодаря, сестро

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Поредният ограничен пубер,готов да сложи всички под общ знаменател заради първото си любовно разочарование... Колко елементарно ....

--------------------------------------------------------

Не е така. Явно си бил наранен и затова разсъждаваш по този начин. Не спирай да губиш вяра във момичетата. Има различни момичета,както и различни момчета,просто не си попаднал на подходящата.

Град
    В мислите ти..
    Щото не може да задържите едно момиче,и после ние излизаме курви ли ?

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Ъх...бих казал че сравнението на интелигентността на автора на темата с тази на обвивка от домат макар и уместно е недостатъчно силно за да впрегне цялата идиотщина на която въпросното показва че е способно...направо ме вдъхновява да изпростея...

то не че има какво толкова смислено да се каже по тая тема...ясно е че не всички момичета са курви(айде някой да дефинира 'курва' че аз не се наемам...говоря според представата си за това което си мисля че е общото впечатение от думата...)...и че автора е типичен пример за това че има хора които са готови да говорят генерално вследствие на ЕДНА!!! случка която виждате ли не задоволява представите им за това как аджеба трябва да се развиват нещата у тоо свет...

Казах ви че се вдъхновявам да изпростея покрай тая тема...ъх...неяма да се занимавам с нея че ще почна да ръся банални глупости...

Peace y'all...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Rousse

Re: момичетата...

Цитирай Първоначално написано от toxique
    Ако мога дори тъй да ги наричам ?? Днес осъзнах нещо , което разби всичките ми надежди хах ... Всички момичета са к*рви брааааттт , не им се хващайте на квото и да било .. Не правете тая грешка като мен

Ай със здраве
    За първи път в живота ми се случва да срещна, някой който открито си признава че става пед***с

Алоо голямото прозрение к'ви са тия простотии? Жените били курви, а вие мъжете к'во сте? Невинни овчици, безгрешници, перфекти и разбира се толкова милички и великодушни. Хайде да не слагаш всички под един знаменател това че си попаднал на някоя кифла си е лично твой проблем. Като имаш такива "велики" прозрения ходи да ги псоделяш със някой който ще оцени "гениалностат" ти и ще те подкрепи. Ако става на въпрос от мъжете по големи к*рви няма е има и малки изключения но те са 1 на милион. Хайде и ти със здраве кат жените са ти к*рви стани обратен лесно решение

Град
    Plovdiv
    аз не се и занимавам
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    хайде, хайде... утре ще намериш някоя друга и пак ще я боготвориш.. най-мразя да се поставя под общ знаменател.. разберете не всички са еднакви
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от toxique
    Ако мога дори тъй да ги наричам ?? Днес осъзнах нещо , което разби всичките ми надежди хах ... Всички момичета са к*рви брааааттт , не им се хващайте на квото и да било .. Не правете тая грешка като мен

Ай със здраве

Брат ми я разкажи кво е станало, че мислиш тъй лошу за тес лошите момичета

Момчета - женомразци, аз като една "кучка" ('щот нали съм момиче ) ви съветвам да хванете под ръчица и да хващате първия самолет за Холандия - там гей браковете са позволени.
    I still have feelings...
    you are my passion.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Какви открития за света. Всеки месец някой в този форум си мисли, че е открил топлата вода.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Lovegood
    Момчета - женомразци, аз като една "кучка" ('щот нали съм момиче ) ви съветвам да хванете под ръчица и да хващате първия самолет за Холандия - там гей браковете са позволени.
    Ти па що намесваш сички... Мойта ходеше с 2-ма и.. не ми пречеше е само когато показаше бележниците уж така и ейго тос ейго оня

Мега фен Аватара на w0sh
    Град

Цитирай Първоначално написано от truculent

Ти па що намесваш сички... Мойта ходеше с 2-ма и.. не ми пречеше е само когато показаше бележниците уж така и ейго тос ейго оня
    очевидно органът, отговорен за себеуважението, е закърнял при теб.

и last.fm-ец

А дубре си е, просто си падам малко исползвач разбираш ли

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    хаха. Сигурен съм, че нямаш нищо общо с 13 годишно неграмотно хлапе, което си мисли, че е оригинално.

Ако това, което твърдиш е реално, то е много тъжно,че не осъзнаваш кой кого използва

и last.fm-ец

Кхх може да съм неграмотен но по оригиналност немож ма мина както и да е... А пъз за следващото ти твърдение аз не съм ти

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Брейй всички ... нима си минал всички, че знаеш какви са, не си спомням да сме се срещали
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Цитирай Първоначално написано от GreenMimss
    затова гей ''индустрията'' прогресира напоследък
    +++

Пълни глупости ... не съди по 1 момиче 10 примерно .. то че има има .. ама чак пък всички... не се изхвърляй толкова .. това ,че си попаднал веднъж
    на такава не означава че всички са такива
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

ауеее брат ,, стегни се малко .. тва че вие ( момчетата ) незнаете как да се държите с нас ( момичетата ) .. Ние не сме виновни .. Това че някой ти е разбил сърцето НЕ означава ,че момичетата са курви .. означава че просто си вложил много чувства във нищото ..

Цитирай Първоначално написано от bathory
    хайде, хайде... утре ще намериш някоя друга и пак ще я боготвориш.. най-мразя да се поставя под общ знаменател.. разберете не всички са еднакви
    много ясно че не всички са еднакви .. просту не си намерил подходяштото момиче .. окааааауу ?

Авторе, ясно, че като малък са те учили, как ако дойдеш с добро, ще те посрещне добро...технически погледнато в някой ситуации е така.

При жените, обаче трябва да си хищник. Да си силния. Иначе, не те уважават.

В твоя случай си правя заклчючение, че си стабилен, колкото уран 235. А ти трябва да си стабилният. Когато твоето момичето, ти си този, който ще разпръсне перушината на душманите й. Но бидейки нестабилен и променлив, като пролетта (която не случайно е от женски род) си бита карта.

Какво можеш да направиш? - Стегни се. И най-милото и благодродно момиче ще ти разкатае фамилията и ескумира прадедите ти, ако имаш скапан подход. Просто им е в природата. Освен това е модерно (справка "Кексът и гладът"). За това научи се да си стабилен, да си държиш на думата и да не я даваш на всеки. Чети и спортувай. Последните две неща, пряко ще ти помогнат да забравиш кифлата, защото ти си стабилен и няма да тичаш след чипото й еклерово дупе, нали?

Цитирай Първоначално написано от SunSetBeach
    Говориш глупости само защото си наранен и разочарован.Не слагай всички под общ знаменател-има и добри момичета,не само к**ви (както ти ги нарече). Това,че една такава ти е разбила сърцето,не значи,че и другата,ще го направи.
    не е редно след като ти е разбила сърцето да я наричаш курва ,, мн интересно как до ся ее била най - хубавата най- добрата и кат ти тегли чертата да е курва ,, бе аи сички момчета мислете кфо приказвате докато сте в връзка с някой и след тфа да я подритвате като нищо ,, интересни същества сте всички ,, може момичето наистина да е направило гадни неща , може наистина да е курва обаче не всички са курви ,, че то една като е такава сички са такива лии ?? ее аайййдее беее ,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си