- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичетата...
така е. благодаря, сестроПървоначално написано от LadyDi
![]()
Поредният ограничен пубер,готов да сложи всички под общ знаменател заради първото си любовно разочарование...![]()
Колко елементарно ....
--------------------------------------------------------
Не е така. Явно си бил наранен и затова разсъждаваш по този начин. Не спирай да губиш вяра във момичетата. Има различни момичета,както и различни момчета,просто не си попаднал на подходящата.
Щото не може да задържите едно момиче,и после ние излизаме курви ли ?
Ъх...бих казал че сравнението на интелигентността на автора на темата с тази на обвивка от домат макар и уместно е недостатъчно силно за да впрегне цялата идиотщина на която въпросното показва че е способно...направо ме вдъхновява да изпростея...
то не че има какво толкова смислено да се каже по тая тема...ясно е че не всички момичета са курви(айде някой да дефинира 'курва' че аз не се наемам...говоря според представата си за това което си мисля че е общото впечатение от думата...)...и че автора е типичен пример за това че има хора които са готови да говорят генерално вследствие на ЕДНА!!! случка която виждате ли не задоволява представите им за това как аджеба трябва да се развиват нещата у тоо свет...
Казах ви че се вдъхновявам да изпростея покрай тая тема...ъх...неяма да се занимавам с нея че ще почна да ръся банални глупости...
Peace y'all...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
За първи път в живота ми се случва да срещна, някой който открито си признава че става пед***сПървоначално написано от toxique
![]()
![]()
![]()
Алоо голямото прозрение к'ви са тия простотии? Жените били курви, а вие мъжете к'во сте? Невинни овчици, безгрешници, перфекти и разбира се толкова милички и великодушни. Хайде да не слагаш всички под един знаменател това че си попаднал на някоя кифла си е лично твой проблем. Като имаш такива "велики" прозрения ходи да ги псоделяш със някой който ще оцени "гениалностат" ти и ще те подкрепи. Ако става на въпрос от мъжете по големи к*рви нямае има и малки изключения но те са 1 на милион. Хайде и ти със здраве кат жените са ти к*рви стани обратен лесно решение
![]()
аз не се и занимавам
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
хайде, хайде... утре ще намериш някоя друга и пак ще я боготвориш..най-мразя да се поставя под общ знаменател.. разберете не всички са еднакви
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от toxique
Брат ми я разкажи кво е станало, че мислиш тъй лошу за тес лошите момичета
Момчета - женомразци, аз като една "кучка" ('щот нали съм момиче) ви съветвам да хванете под ръчица и да хващате първия самолет за Холандия - там гей браковете са позволени.
![]()
I still have feelings...
you are my passion.
![]()
![]()
Какви открития за света. Всеки месец някой в този форум си мисли, че е открил топлата вода.
Ти па що намесваш сички... Мойта ходеше с 2-ма и.. не ми пречешеПървоначално написано от Lovegood
е само когато показаше бележниците уж така и ейго тос ейго оня
![]()
очевидно органът, отговорен за себеуважението, е закърнял при теб.Първоначално написано от truculent
А дубре си е, просто си падам малко исползвач разбираш ли![]()
хаха. Сигурен съм, че нямаш нищо общо с 13 годишно неграмотно хлапе, което си мисли, че е оригинално.
Ако това, което твърдиш е реално, то е много тъжно,че не осъзнаваш кой кого използва![]()
Кхх може да съм неграмотен но по оригиналност немож ма минакакто и да е... А пъз за следващото ти твърдение аз не съм ти
Брейй всички ... нима си минал всички, че знаеш какви са, не си спомням да сме се срещали![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Първоначално написано от GreenMimss
![]()
![]()
+++
Пълни глупости ... не съди по 1 момиче 10 примерно .. то че има има .. ама чак пък всички... не се изхвърляй толкова .. това ,че си попаднал веднъж
на такава не означава че всички са такива![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
ауеее брат ,, стегни се малко .. тва че вие ( момчетата ) незнаете как да се държите с нас ( момичетата ) .. Ние не сме виновни .. Това че някой ти е разбил сърцето НЕ означава ,че момичетата са курви .. означава че просто си вложил много чувства във нищото ..![]()
много ясно че не всички са еднакви .. просту не си намерил подходяштото момиче .. окааааауу ?Първоначално написано от bathory
![]()
SUCK
Авторе, ясно, че като малък са те учили, как ако дойдеш с добро, ще те посрещне добро...технически погледнато в някой ситуации е така.
При жените, обаче трябва да си хищник. Да си силния. Иначе, не те уважават.
В твоя случай си правя заклчючение, че си стабилен, колкото уран 235. А ти трябва да си стабилният. Когато твоето момичето, ти си този, който ще разпръсне перушината на душманите й. Но бидейки нестабилен и променлив, като пролетта (която не случайно е от женски род) си бита карта.
Какво можеш да направиш? - Стегни се. И най-милото и благодродно момиче ще ти разкатае фамилията и ескумира прадедите ти, ако имаш скапан подход. Просто им е в природата. Освен това е модерно (справка "Кексът и гладът"). За това научи се да си стабилен, да си държиш на думата и да не я даваш на всеки. Чети и спортувай. Последните две неща, пряко ще ти помогнат да забравиш кифлата, защото ти си стабилен и няма да тичаш след чипото й еклерово дупе, нали?
не е редно след като ти е разбила сърцето да я наричаш курва ,,Първоначално написано от SunSetBeach
мн интересно как до ся ее била най - хубавата най- добрата и кат ти тегли чертата да е курва ,,
бе аи сички момчета мислете кфо приказвате докато сте в връзка с някой и след тфа да я подритвате като нищо ,, интересни същества сте всички ,, може момичето наистина да е направило гадни неща , може наистина да е курва обаче не всички са курви ,,
че то една като е такава сички са такива лии ?? ее аайййдее беее ,,
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!