Всички казват, че мастурбирането е нормално и даже полезно. Да, обаче едва ли е така за всеки. Всеки организъм е различен! Много мразя да мастурбирам, защото за момент хубаво после с дни ме боли глава и ми излизат пъпки. Освен това с дни след това се чувствам отпаднал и само ми се спи. И освен това като дълго време не съм се празнил пускам повече сперма и е по-хубаво. Според вас трябва ли да намаля чикиите?
Чувал съм, че не е много полезно да прекаляваш с мастурбирането, защото с прекалено честото изпразване се губи цинк и ти намалява тестостерона.
Забелязах, че когато не мастурбирам дълго време не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и пъпките по лицето ми изчезват и имам повече енергия. Освен това като че ли явно излъчвам повече феромони, защото мацките ме заглеждат повече.
Като почна да си бия чикии твърде често пъпките се връщат и постоянно ми се спи и се чувствам много отпаднал и се депресирам по-лесно и ставам нервен. Не ми се говори с никого. Така съм постоянно от няколко години - от както взех да прекалявам с мастурбирането. От няколко дни спрях и тонусът ми се възвърна, не се чувствам отпаднал, не ми се спи постоянно и имам повече енергия. Писна ми от това - има ли и други, които се чувстват така?