.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    Пловдив

Моля Ви за помощ-как да разбера дали тя ме харесва?

Мммм от къде да започна... Моят проблем е доста сложничък...Аз съм момче на 14 години от Пловдив...Още от детската градина има едно момиче...в последствие бяхме в един клас...Още от самото начало сме МНОГО МНОГО добри приятели.Споделя ме си всичко, може да си говорим за всичко...На всякъде сме заедно и всички ни спрягат за гаджета, но водейки се по нейната реакция се казваме, че не е така(макар на мен да ми се иска да е така)...Всички, включително родителите ни ни мислят за гаджета, както казах се с насмешка - пак повтарям водейки се по нейните реакции отричаме този факт ! Аз изпитвам много специялни чувства към нея...Тя е уникална...Както споменах можем да си говорим за всичко, да си споделяме всичко...Но нейната реакция при коментарите на другите не ми позволява да дейстам напред...Знаете.. Излизаме често, но винаги с общи приятели...На кино.....Плажчета и т.н...Което пак е пречка да останем на саме...Вече не знам какво да правя...Страх ме е да действам директно ( по скайп, телефон и някъде, където сме насаме), защото ако ме отреже и ... израснали сме заедно, но имам ПО-СПЕЦИАЛНИ чувства и не знам дали тя изпитва същото...Моля Ви за помощ !!! Благодаря предварително !!! [/b]
    Хубавите неща искат време, прекрасните стават веднага!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Брат нема смисъл да рискуваш приятелството ви !Това е моето мнение...щом тя реагира "НЕЕЕ не сме гаджета" трябва да те навежда на факта че те приема само като най-добрия и прител!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Еми признай си хаха и ще видиш дали и тя те харесва..

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Брат нема смисъл да рискуваш приятелството ви !Това е моето мнение...щом тя реагира "НЕЕЕ не сме гаджета" трябва да те навежда на факта че те приема само като най-добрия и прител!
    Може пък да си мисли,че той не я харесва,а я възприема само като приятелка и затова да побърза тя да си покаже първа реакцията.
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Може пък да си мисли,че той не я харесва,а я възприема само като приятелка и затова да побърза тя да си покаже първа реакцията.

тогава разговор...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Нямаше нужда 100 пъти да повтаряш "нейната реакция" ,за да раберем за какво става дума

Говори с нея....Това е начинът,по-сигурен няма.Но не в интернет.Разговорът ви трябва да се проведе на живо!!Тези сериозни неща винаги трябва да стават очи в очи ,защото на живо няма как да излезе "извън линия" примерно или да се опита да избяга ,ако и е неловка ситуацията.А и шансът да те излъже е по-малък ,защото изражението и поведението и винаги ще я издадат

П.П. Пише се "отреже" !

--------------------------------------------------------

Не те харесва.Ти си и приятелка.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Говори с нея....Това е начинът,по-сигурен няма.Но не в интернет.Разговорът ви трябва да се проведе на живо!!Тези сериозни неща винаги трябва да стават очи в очи ,защото на живо няма как да излезе "извън линия" примерно или да се опита да избяга ,ако и е неловка ситуацията.А и шансът да те излъже е по-малък ,защото изражението и поведението и винаги ще я издадат
    Подкрепям мнението на BlueFace.

Ние няма как да знаем какво изпитва тя към теб. А това нейно отричане не значи абсолютно нищо. Може да е поради хиляда прични, например : чувства се неловко т.е срам; притеснява се от реакцията ти; не е уверена; чувства те само, като приятел; просто инстинктивно "нее",защото дефактно наистина не е така; пука и от мнението на другите и ред други и други. Можем само да гадаем, така че послушай BlueFace и действай.

П.С Само това за лъжата, което каза Blu не съм съгласна. Има такива лъжци/лъжкини, че могат толкова уверено да те гледат в очите и пак да те лъжат, просто те я още малка и да кажем, че не е напълно способна да постъпва по този начин.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Щом си на 14 значи няма да загубиш ако почакаш още няколко години да пораснеш...

anonymous708973
    Guest
    Няма смисъл.
    Поне аз не бих излизала с момче, което познавам от детство. Знам всичко за него - къде е тръпката от научаването на нови и нови неща покрай него?

Град
    Rousse

Re: Моля Ви за помощ-как да разбера дали тя ме харесва?

Цитирай Първоначално написано от Squidoo
    Мммм от къде да започна... Моят проблем е доста сложничък...Аз съм момче на 14 години от Пловдив...Още от детската градина има едно момиче...в последствие бяхме в един клас...Още от самото начало сме МНОГО МНОГО добри приятели.Споделя ме си всичко, може да си говорим за всичко...На всякъде сме заедно и всички ни спрягат за гаджета, но водейки се по нейната реакция се казваме, че не е така(макар на мен да ми се иска да е така)...Всички, включително родителите ни ни мислят за гаджета, както казах се с насмешка - пак повтарям водейки се по нейните реакции отричаме този факт ! Аз изпитвам много специялни чувства към нея...Тя е уникална...Както споменах можем да си говорим за всичко, да си споделяме всичко...Но нейната реакция при коментарите на другите не ми позволява да дейстам напред...Знаете.. Излизаме често, но винаги с общи приятели...На кино.....Плажчета и т.н...Което пак е пречка да останем на саме...Вече не знам какво да правя...Страх ме е да действам директно ( по скайп, телефон и някъде, където сме насаме), защото ако ме отреже и ... израснали сме заедно, но имам ПО-СПЕЦИАЛНИ чувства и не знам дали тя изпитва същото...Моля Ви за помощ !!! Благодаря предварително !!! [/b]

ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.... порасни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си