- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля Ви за помощ-как да разбера дали тя ме харесва?
Мммм от къде да започна...![]()
![]()
Моят проблем е доста сложничък...Аз съм момче на 14 години от Пловдив...Още от детската градина има едно момиче...в последствие бяхме в един клас...Още от самото начало сме МНОГО МНОГО добри приятели.Споделя ме си всичко, може да си говорим за всичко...На всякъде сме заедно и всички ни спрягат за гаджета, но водейки се по нейната реакция се казваме, че не е така(макар на мен да ми се иска да е така)...Всички, включително родителите ни ни мислят за гаджета, както казах се с насмешка - пак повтарям водейки се по нейните реакции отричаме този факт ! Аз изпитвам много специялни чувства към нея...Тя е уникална...Както споменах можем да си говорим за всичко, да си споделяме всичко...Но нейната реакция при коментарите на другите не ми позволява да дейстам напред...Знаете..
![]()
![]()
Излизаме често, но винаги с общи приятели...На кино.....Плажчета и т.н...Което пак е пречка да останем на саме...Вече не знам какво да правя...Страх ме е да действам директно ( по скайп, телефон и някъде, където сме насаме), защото ако ме отреже и ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
израснали сме заедно, но имам ПО-СПЕЦИАЛНИ чувства и не знам дали тя изпитва същото...Моля Ви за помощ !!! Благодаря предварително !!!
![]()
![]()
[/b]
Хубавите неща искат време, прекрасните стават веднага!
Брат нема смисъл да рискуваш приятелството ви !Това е моето мнение...щом тя реагира "НЕЕЕ не сме гаджета" трябва да те навежда на факта че те приема само като най-добрия и прител!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Еми признай си хаха и ще видиш дали и тя те харесва..
Може пък да си мисли,че той не я харесва,а я възприема само като приятелка и затова да побърза тя да си покаже първа реакцията.Първоначално написано от Valento
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Първоначално написано от SladkotoPoly
тогава разговор...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Нямаше нужда 100 пъти да повтаряш "нейната реакция" ,за да раберем за какво става дума
Говори с нея....Това е начинът,по-сигурен няма.Но не в интернет.Разговорът ви трябва да се проведе на живо!!Тези сериозни неща винаги трябва да стават очи в очи ,защото на живо няма как да излезе "извън линия" примерно или да се опита да избяга ,ако и е неловка ситуацията.А и шансът да те излъже е по-малък ,защото изражението и поведението и винаги ще я издадат![]()
П.П. Пише се "отреже" !
--------------------------------------------------------
Не те харесва.Ти си и приятелка.
Подкрепям мнението на BlueFace.Първоначално написано от BlueFace
Ние няма как да знаем какво изпитва тя към теб. А това нейно отричане не значи абсолютно нищо. Може да е поради хиляда прични, например : чувства се неловко т.е срам; притеснява се от реакцията ти; не е уверена; чувства те само, като приятел; просто инстинктивно "нее",защото дефактно наистина не е така; пука и от мнението на другите и ред други и други. Можем само да гадаем, така че послушай BlueFace и действай.
П.С Само това за лъжата, което каза Blu не съм съгласна. Има такива лъжци/лъжкини, че могат толкова уверено да те гледат в очите и пак да те лъжат, просто те я още малка и да кажем, че не е напълно способна да постъпва по този начин.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Щом си на 14 значи няма да загубиш ако почакаш още няколко години да пораснеш...
Няма смисъл.
Поне аз не бих излизала с момче, което познавам от детство. Знам всичко за него - къде е тръпката от научаването на нови и нови неща покрай него?![]()
Първоначално написано от Squidoo
ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.... порасни...