С момичето (на живота ми) се разделихме-по скоро тя ме заряза.Аз все още имам чувства към нея защото ви бяхме казали Обичам те.В днешно време хората си казват тези думи като здрасти,но има хора като мен за който тези две думи означават наистина много.Не мога туко така да забравя , обичам я и ще е така.Ясно ми е че не иска да се с мен щом ме е зарязала,но не можем да си пишем по скайп като нормални хора.Винаги тя се заяжда защото аз се опитвам да покажа че още я обичам.Как да постъпя?Ясно ми е че за да се съберем трябва да започнем от самот начало (от приятели) как да я спечеля като приятел ? Дайте ми съвет Как да се държа по скайп (в момента това ни е начина за комуникация) за да започнем като приятели и да и се върнат в последствие чувствата.Конкретния ми въпрос е: Как да се държа с нея за да ме хареса като приятел и в последствие да запаля отново интереса и към мен ????

ИСКАМ ДА СИ Я ВЪРНА КАТО ПРИЯТЕЛКА ДА СЕ ЗБЛИЖА С НЕЯ А СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА СИ Я ВЪРНА,НО ПРОСТО МИ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАК ДА СИ Я ВЪРНА КАТО ПРИЯТЕЛКА?

П.П. Незнам дали е важно но скъсахме защото аз завладян от любов и съмнения се превътнах в лиглиьо . Започнах да се държа брутално мило.А тя ядосана от това започна да се заяжда за щяло и нещяло.