.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 280
    Senior Member Фен

Re: Токчета на училище ?

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Дайте си мнението ? за или против момичетата с токчета на училище ?
    Време е на някой хора да им влезе малко акъл в главата Как на училище с токчета ? Не ме разбирайте погрешно, но на мен ми е супер смешно да видя някакво момиче на токове да ми обикаля коридорите по цял ден Пък ако става въпрос за 12/13 годишните ***** ( както искате си я представете думата със звездичките ) не ДУМАЙ !
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: Токчета на училище ?

Цитирай Първоначално написано от SilverPoint
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Дайте си мнението ? за или против момичетата с токчета на училище ?
    Време е на някой хора да им влезе малко акъл в главата Как на училище с токчета ? Не ме разбирайте погрешно, но на мен ми е супер смешно да видя някакво момиче на токове да ми обикаля коридорите по цял ден Пък ако става въпрос за 12/13 годишните ***** ( както искате си я представете думата със звездичките ) не ДУМАЙ !
    да обикаля..... еми да ще обикаля кво да прави
    awerw

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Твърдо ЗА, но за момичета над 15год. включително.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    awerw

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Понякога ходя и с токчета на училище, сега щем съм и 11 клас, тъй че не виждам какво лошо!
    maDamn

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от to0niTy
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    твърдо против от 5 до 9 клас. Може би и 10-ти също, но за 11 и 12ти клас е нормално.
    И аз съм на същото мнение .. Не е нормално момичета на по 12 години да ходят с 10-15 сантиметрови токчета

съгласна съм!!!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24
    Нямам нищо против, но зависи кой клас си.Смешно ми става когато видя 10 годишна пикла с токчета, а дори не може да ходи.
    А още по - смешно е, когато видиш голямо момиче на токове и то не може да ходи
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от granger
    Понякога ходя и с токчета на училище, сега щем съм и 11 клас, тъй че не виждам какво лошо!
    +1

11-12 годишни с токове 10-15 см, това къде? Никога не съм се натъквала на подобни екземпляри

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    ПРОТИВ ... първо щото ненавиждам токчета и второ щото смятам че даскалото не е моден подиум
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Твърдо ПРОТИВ!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Не разбирам защо под "токчета" разбирате 10-15 сантиметрови точно. А не може ли едно токче да е нормално .. 5-6 .. 7 сантиметра дори? Аз нося такива и съм ЗА. Зависи и от човека. Има момичета, които не могат да вървят на висока обувка .. има и други, на които им отива и с кеф си ги носят. Който, както му е удобно.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Нито за,нито против. В 8 клас ходех на токчета,ама само за да разбера,че това не е за мен. Просто се бях влюбила в едни боти,пък те бяха с ток ии...иначе Първо че с моите 175см ставам доооста височка,2ро,че са доста неудобна обувка. и все пак въпрос на избор е.

Но не подкрепям идеята подрастващи момичета на токчета...

Аз моите ги носих седмица и нещо,колкото и да беше силна любовта ми към тях..ги зарязах
    ла-ла-ла

Амии стига да не са 20 см. защо не .. :P
    По-добре неуспешен опит, отколкото пропусната възможност... !

Цитирай Първоначално написано от stefybe
    Амии стига да не са 20 см. защо не .. :P

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    А дотогава да се задоволяват с платформи и то отново не накакви страшно високи.

Против твърде екстравагантните и твърде високи обувки. Ходила съм няколко пъти, по скоро когато има някакво събитие в училището или празник и не са били кой знае колко високи....Определено не са най-подходящите за училище, но всеки си решава.

Аз само на тържества нося токчета, които са 4-5 см.
    Но все пак, да ако са под 7 см няма проблем :Д но е смешно някой който не може да носи токчета да ходи като няква пребита манекенка
    Say eye.... Okay..
    Spell map...
    And say ness.
    Now say that out loud together.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Нямам нищо против, ама е смешно в 5 клас с 15 см ток, с 3-5см става.
    Но съм против токчета комбинирани с анцунг
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Определено съм ЗА! Как може да свързвате високите токчета с к*рвите, кифлите и тн ? Просто съм потресена от мненията ви! Казвате ми, че ако се кача на 8-9-10 см. ток съм к*рва? Значи бих казала само, че съжалявам до какво ниво е паднало българското общество!!!! Токчетата придават по-скоро женственост, а не к*рвенски вид! Моето облекло е: дънки/панталон с ниска талия, потниче/блузка с к. или дълъг ръкав и токчета! Ако е по-топличко.. някъде към юни-юли ходя и с някоя друга поличка, но нима това е к*рвенско? Боже, до къде стигнахме! Това е СТИЛ на обличане... да не би, като се облечеш с смъкнати дънки, блуза до з*дника и друби обувки като (кецове) си мн привлекателна? Да, може и за някои да си, но спецялно аз не удобрявам този тип облекла! Всяка жена се облича така, както и харесва! Това вече, дали си курва или не, се определя по действието на дадена жена, а не това дали е на токчета или не! Господи, вие проумявате ли, колко смешно звучи следното: Щом си на ток си курва, кифла и тн.... ?!?!?!?! Боже... просто съм ужасно очудена на начина по които мислят металистките! ПОТРЕСЕНА СЪМ!

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Определено съм ЗА! Как може да свързвате високите токчета с к*рвите, кифлите и тн ? Просто съм потресена от мненията ви! Казвате ми, че ако се кача на 8-9-10 см. ток съм к*рва? Значи бих казала само, че съжалявам до какво ниво е паднало българското общество!!!! Токчетата придават по-скоро женственост, а не к*рвенски вид! Моето облекло е: дънки/панталон с ниска талия, потниче/блузка с к. или дълъг ръкав и токчета! Ако е по-топличко.. някъде към юни-юли ходя и с някоя друга поличка, но нима това е к*рвенско? Боже, до къде стигнахме! Това е СТИЛ на обличане... да не би, като се облечеш с смъкнати дънки, блуза до з*дника и друби обувки като (кецове) си мн привлекателна? Да, може и за някои да си, но спецялно аз не удобрявам този тип облекла! Всяка жена се облича така, както и харесва! Това вече, дали си к***а или не, се определя по действието на дадена жена, а не това дали е на токчета или не! Господи, вие проумявате ли, колко смешно звучи следното: Щом си на ток си к***а, кифла и тн.... ?!?!?!?! Боже... просто съм ужасно очудена на начина по които мислят металистките! ПОТРЕСЕНА СЪМ!
    МЕТЪЛИСТКИТЕ Не, просто в ученическа възраст няма никакъв смисъл да си натоварваш ежедневието, тормозейки си краката с високи обувки... А и в училище точно трябва да ти е много удобно. На тая възраст високите обувки чат-пат или на някакъв повод.. и вечерно време евентуално.

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Определено съм ЗА! Как може да свързвате високите токчета с к*рвите, кифлите и тн ? Просто съм потресена от мненията ви! Казвате ми, че ако се кача на 8-9-10 см. ток съм к*рва? Значи бих казала само, че съжалявам до какво ниво е паднало българското общество!!!! Токчетата придават по-скоро женственост, а не к*рвенски вид! Моето облекло е: дънки/панталон с ниска талия, потниче/блузка с к. или дълъг ръкав и токчета! Ако е по-топличко.. някъде към юни-юли ходя и с някоя друга поличка, но нима това е к*рвенско? Боже, до къде стигнахме! Това е СТИЛ на обличане... да не би, като се облечеш с смъкнати дънки, блуза до з*дника и друби обувки като (кецове) си мн привлекателна? Да, може и за някои да си, но спецялно аз не удобрявам този тип облекла! Всяка жена се облича така, както и харесва! Това вече, дали си к***а или не, се определя по действието на дадена жена, а не това дали е на токчета или не! Господи, вие проумявате ли, колко смешно звучи следното: Щом си на ток си к***а, кифла и тн.... ?!?!?!?! Боже... просто съм ужасно очудена на начина по които мислят металистките! ПОТРЕСЕНА СЪМ!

съгласна съм
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

:)

ами аз съм за , винаги ходя с боти с токче или ботуши с токче ест не 20 см високо
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Супер фен Аватара на badsector
    Против токчета като цяло. Разрушават фибрите в прасеца и мускулът се деформира. В резултат се получава напрежение в разни точки на тялото, което довежда до ставни болести. Така де, никой не живее 100 години, но и 60 да живея, предпочитам да съм здрав.

Град
    Пловдив
    Е , аз съм за . Ходя с ток 7 см , но не на училище, само за излизане, и понякога , не всеки ден !

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Училището е последното място, където трябва да се носи токчета, на ревю ли отивате или да учите? Така, че дами, така де, момиченца, 100% против.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си