.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 280
    Ами на училище не ходя с токчета, защото не ми е удобно. НО иначе не ми пречи кой с какво идва - стига да му е удобно. Все пак всеки сам решава как се облича и обува.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    За

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    пф..все ми е тая кой с кфо ходи на училище, но лично аз мразя токчтата.Предпочитам си кецовете и маратонките !! ;]]

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    твърдо против от 5 до 9 клас. Може би и 10-ти също, но за 11 и 12ти клас е нормално.
    На това мнение съм и аз, като 10ти клас сякаш им отиват токовете с определени резерви.

Разбира се, че не говорим за кокили. На мен кокилите по презумция не са ми симпатични за даскало. За някое коктейлче, дискотечка, специален повод, да, ама за у-ще сякаш не върви да катериш стълби с тях.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

за съм само ако може да ходят!!!! иначе тая година се нагледах на патици, някви прегърбени дет си свиват колената и т.н. смешна картинка
    tell me what i wanna hear . .

Супер фен Аватара на spopi
    Не ми пречат да ходи кой как иска. Не ми дреме важното е на мен да ми е удобно пък като искат си трошат краката.

Който както иска да ходи, стига да може да върви на високо
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    Против-като искаш да изглеждаш така-високи токчета,прекалено къси поли,разолени като цяло,си помисли дали има смисъл да ходиш на училище...За какво отиваш-да си покажеш новите токчета,да се гримираш в часовете?Предпочитам-кецове,гуменки,маратонки.Н кои ще кажат-на 15 години с кецове?-УЖАС!Да ама не ,аз предпочитам да изглеждам така,а не да ходя в училище облечена като 30 годишна.То затова сме на такова положение българите.Къде по цял свят е позолено в 6,7,8,9, клас с токчета,грим?
    Не казвам да изглеждаме,както преди 40 години.За мен едно прилично облекло за училище е -тениска,ризка,тънки,кецове.
    Хаха, извинявай, но ние не говорим за '' прекалено късите поли " и т.н. , а за токчетата. Не виждам каква е връзката. Няма лошо да отидеш така, кой е казал, че като обуеш обувки с токчета, значи мязаш на 30 годишна. о.О Аз специално рядко ходя с токчета на училище, предпочитам кецове и маратонки, пък и съм висока.
    За токчетата според мен няма определена възраст. Е, да .. смешно е малко момиче да ходи така, но ние не говорим за деца 3-ти клас все пак, нали? Така че съм ЗА.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Обичам да нося токчета, но до сега не съм ходила с тях на училище. Някак ми се струва безкрайно мъчително на всеки 45 мин. да слизам и да се качвам по безкраааайните стъпала с тях
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от BlackRose7
    Ами на училище не ходя с токчета, защото не ми е удобно. НО иначе не ми пречи кой с какво идва - стига да му е удобно. Все пак всеки сам решава как се облича и обува.
    ла-ла-ла

Въпреки че не нося нямам нищо против токчетата, стига да не са смешни или да ги е обула 2-метрова кобила

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Пхах..не ми пука кой какво иска да носи,аз си нося кецките и маратонките ,пък ако някой иска може и с плавници да се появи..не ме засяга

Град
    BurgasS
    мм аз нямам нищо против момичетата с токчета в училище,защото и аз обичам да нося такива
    иначе на училище по принцип не обувам токчета

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Зависи от токчето.
    Ето такива горе-долу бива.. ;д http://images.ibox.bg/2007/08/02/heel/256x232.jpg
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Аз съм против.

Цитирай Първоначално написано от mea96
    Пхах..не ми пука кой какво иска да носи,аз си нося кецките и маратонките ,пък ако някой иска може и с плавници да се появи..не ме засяга
    съгласна съм

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    По-ниските точкета не са проблем, но тези по 10-15см са просто... Не може на училище да с ходиш с кокили.

Е на който както му е удобно

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Аз не мога да разбера защо ако някое момиче под 18 се облича по-женствено вече е долна кифла,както всеки би я опорочил.По-хубаво ли ще е със смъкнати дънки и шапка с козирка обърната с козирката настрани или назад като някой рапър?Много е тъпо това.
    • Обичай,за да те обичат! •

По ниските токчета са приемливи но не и тези по 10-15 см. на у-че ли са или по кафетата и дискотеките
    КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Аз не мога да разбера защо ако някое момиче под 18 се облича по-женствено вече е долна кифла,както всеки би я опорочил.По-хубаво ли ще е със смъкнати дънки и шапка с козирка обърната с козирката настрани или назад като някой рапър?Много е тъпо това.
    Напълно съм съгласна!!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ако могат да ходят на тях, без да им треперят краченцата и да си подгъват коленете, не ми пречат.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    лично аз не нося обувки с каквито и да е токчета, нямам нищо против момичетата да си ги носят където и да е, обаче се дразня като започнат да се оплакват, че не можели да правят едно или друго нещо заради обувките си, или да се оплакват, че ги болят краката ....
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Не съм голяма почитателка на носенето на токчета в училище, но всеки избира стила си.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    Против-като искаш да изглеждаш така-високи токчета,прекалено къси поли,разолени като цяло,си помисли дали има смисъл да ходиш на училище...За какво отиваш-да си покажеш новите токчета,да се гримираш в часовете?Предпочитам-кецове,гуменки,маратонки.Н кои ще кажат-на 15 години с кецове?-УЖАС!Да ама не ,аз предпочитам да изглеждам така,а не да ходя в училище облечена като 30 годишна.То затова сме на такова положение българите.Къде по цял свят е позолено в 6,7,8,9, клас с токчета,грим?
    Не казвам да изглеждаме,както преди 40 години.За мен едно прилично облекло за училище е -тениска,ризка,тънки,кецове.
    Абсолютно съм съгласна. Мн мразя кифлите в даскало Надявам се в новия клас да няма много, въпреки че те са НАВСЯКЪДЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си