- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета на училище ?
Ами на училище не ходя с токчета, защото не ми е удобно. НО иначе не ми пречи кой с какво идва - стига да му е удобно. Все пак всеки сам решава как се облича и обува.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
пф..все ми е тая кой с кфо ходи на училище, но лично аз мразя токчтата.Предпочитам си кецовете и маратонките !! ;]]
На това мнение съм и аз, като 10ти клас сякаш им отиват токовете с определени резерви.Първоначално написано от ecstazy
Разбира се, че не говорим за кокили. На мен кокилите по презумция не са ми симпатични за даскало. За някое коктейлче, дискотечка, специален повод, да, ама за у-ще сякаш не върви да катериш стълби с тях.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
за съм само ако може да ходят!!!! иначе тая година се нагледах на патици, някви прегърбени дет си свиват колената и т.н. смешна картинка
tell me what i wanna hear . .
Не ми пречат да ходи кой как иска.Не ми дреме важното е на мен да ми е удобно пък като искат си трошат краката.
![]()
![]()
Който както иска да ходи, стига да може да върви на високо
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Хаха, извинявай, но ние не говорим за '' прекалено късите поли " и т.н. , а за токчетата. Не виждам каква е връзката. Няма лошо да отидеш така, кой е казал, че като обуеш обувки с токчета, значи мязаш на 30 годишна. о.О Аз специално рядко ходя с токчета на училище, предпочитам кецове и маратонки, пък и съм висока.Първоначално написано от wasser
За токчетата според мен няма определена възраст. Е, да .. смешно е малко момиче да ходи така, но ние не говорим за деца 3-ти клас все пак, нали? Така че съм ЗА.
Обичам да нося токчета, но до сега не съм ходила с тях на училище. Някак ми се струва безкрайно мъчително на всеки 45 мин. да слизам и да се качвам по безкраааайните стъпала с тях![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
мм аз нямам нищо против момичетата с токчета в училище,защото и аз обичам да нося такива
иначе на училище по принцип не обувам токчета![]()
Зависи от токчето.
Ето такива горе-долу бива.. ;д http://images.ibox.bg/2007/08/02/heel/256x232.jpg
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Първоначално написано от mea96
съгласна съм
![]()
Е на който както му е удобно![]()
Аз не мога да разбера защо ако някое момиче под 18 се облича по-женствено вече е долна кифла,както всеки би я опорочил.По-хубаво ли ще е със смъкнати дънки и шапка с козирка обърната с козирката настрани или назад като някой рапър?Много е тъпо това.
• Обичай,за да те обичат! •
По ниските токчета са приемливи но не и тези по 10-15 см. на у-че ли са или по кафетата и дискотеките
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от xSANYAx
Ако могат да ходят на тях, без да им треперят краченцата и да си подгъват коленете, не ми пречат.
лично аз не нося обувки с каквито и да е токчета, нямам нищо против момичетата да си ги носят където и да е, обаче се дразня като започнат да се оплакват, че не можели да правят едно или друго нещо заради обувките си, или да се оплакват, че ги болят краката ....
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Не съм голяма почитателка на носенето на токчета в училище, но всеки избира стила си.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от wasser
Мн мразя кифлите в даскало
Надявам се в новия клас да няма много, въпреки че те са НАВСЯКЪДЕ!!!
![]()