.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 280
    Добре,че взима цитатите от нета ,иначе какво ли щеше да ти каже?!

И ЗА за бога!!!!

TheNewReligion,като начало ще отговоря на първия ти въпрос-не,не съм тъпа!
    Второ-просто изказах мнение,както и другите писали по темата,както и ти също...Обличай ,каквото ти харесва и ,с каквото се чувстваш добре.Аз лично съм против ТОКЧЕТАТА (ето написах го,за да не си мислиш,че пиша само за полите и грима).Никой не ми е насаждал абсолютно нищо,но то си е до възпитание(ако си мислиш ,че и възпитанието е насаждане на някакви убеждения от страна на родителите ми-грешиш..).

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от teddyx33

И ЗА за бога!!!!
    Тая па си говори сама...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    който носи токчета, си личи... толкова бойно защитават себеподобните, че.. не е истина просто хубаво бе, ходете си на токчета... Отокчета после ше имате.. след 5-6 годинки, ама кой да мисли за тва.. гръбнака ви ше си е*е майката, ама кво ви пука за тва.. носете си ги, няам против...

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

И ЗА за бога!!!!
    Тая па си говори сама...
    Щом и отговаряш на постовете,значи не си

А иначе аз не нося токчета,така,че все ми е тая.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix

И ЗА за бога!!!!
    Тая па си говори сама...
    Теб пък някой да те пита?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix

И ЗА за бога!!!!
    Тая па си говори сама...
    Теб пък някой да те пита?
    усещаш ли, че само ти мислиш цялата простотия, избръщолевена от теб, за забавна?

Повече от фен Аватара на qsiii
    Не съм против, ама някакви лигли на 12 да тръгнат с 10 сантиметрови токчета и с някакви къси полички + 100 тона грим . Иначе за 11 12 клас съм по-съгласна
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на Di
    изобщо не ми пука
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от qsiii
    Не съм против, ама някакви лигли на 12 да тръгнат с 10 сантиметрови токчета и с някакви къси полички + 100 тона грим . Иначе за 11 12 клас съм по-съгласна
    Oфф пак тея къси поли.
    Къде подяволите в темата се иска мнението ви за късите поли и тоновете гирм !?
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Всеки да ходи с каквото му е удобно.От 6.клас нося токчета и смятам,че по-удобна обувка не може да съществува.Никога не съм се гримирала или обличала по някаква мода.Нося това,което ми харесва и което смятам,че ми отива

Мега фен Аватара на December
    Е ама защо си мислите,че само кифлите ходят с такива токчета.
    Аз съм си момиче,няма да се намъкна със изсухлените дънки и маратонки.Не ми е удобно така,не че имам нещо против тези момичета които ходят така.И все пак 10-11клас вече малко по малко трябва да се заглеждат в огледалото,все пак това е жена.

Началото и краят на годината,когато е топло ходя със чехли на платформи или от онези красиви сандали с много каишки.Но най-много до 8см, защото иначе много се клатушкам ;д
    Имам и сладки балетки <33 Любимият ми тип обувки,много са удобни,леки и красиви <33 Имам и така наречените "котешки токчета",за тея които не знаят -> токчета не по високи от 5см. Като от филмите от 50те са <33 Имам с по 3см. токче и каишки,чернички,направо да затракаш един степ

Абе рано или късно,ти идва "женското" на сърцето.На мене ми е дошло по-рано.Харесвам си този стил.А като слушам рок и метъл,не е задължително да се обличам като клошарка.Стига с тия клишета и измислени моди и стилове.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Всеки да ходи с каквото му е удобно.От 6.клас нося токчета и смятам,че по-удобна обувка не може да съществува.Никога не съм се гримирала или обличала по някаква мода.Нося това,което ми харесва и което смятам,че ми отива
    удобно... след 5-6 годинки ше се оплакваш от оток и болки в кръста...

December, да не би момичето като стане вече жена да трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е с токчета?! Щото това е много, ама много смешно!

Супер фен Аватара на radeberger
    Нямам нищо против .

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Ти откъде знаеш, че не са удобни ?
    Да не си пробвал
    Има и неудобни, но има и такива, дето са страхотни!!

"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

То аз не ходя на 20 см обувки,щото нямам намерение да ставам баскетболистка,ама
    А и е по-добре да не си на равна подметка,вредно е за стъпалото

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Ти откъде знаеш, че не са удобни ?
    Да не си пробвал
    Има и неудобни, но има и такива, дето са страхотни!!

не казвам, че не са удобни, не ви знам колко са удобни.. просто факт е, че с така повдигната пета нагоре се получават увреждания на гръбначния стълб... също както и носенето на модерни чантички, пълни с какви ли не глупости (бях видял "Капчица" в чантата на една съученичка)... кой ли обаче мисли в перспектива, давай сега да сме модерни

Не е хубаво обувките да са напълно равни. Съвсем друг е въпросът, че някои девойки нямат усет как да се държат и обличат, и смятат за много удачно да крачат с 15 см ток по училищните коридори.
    Но определно не зяпам всяка в краката и не ме дразнят токовете. В моето училище не съм виждала някоя с повече от 5 см ток, примерно, не знам вие къде учите.

модерни чантички, пълни с какви ли не глупости (бях видял "Капчица" в чантата на една съученичка)... кой ли обаче мисли в перспектива, давай сега да сме модерни
    Да не става въпрос за мен, защото имам такъв навик (просто винаги обувките ми се разлепят, счупват или не знам си какво още по средата на деня).
    А за токчетата - на училище не съм носила, не смятам и да нося. Първо, защото учителите няма да си направят добро мнение за мен. Второ, защото на разходките едва ги изтрайвам ((знам ли, май трябва да си взема по-удобни), на училище съвсем ще пощурея.
    Трето, защото не биха ме пуснали в даскало с повече от 6 см токче и последно, защото когато започнат да мият коридорите, със сигурност ще падна накрая .
    Но според мен е най-добре чак от 10 клас да започнат да ходят с токчета в училище.
    Но ако някой иска да си вземе такива обувки сега - нека поне да не е по-високо от 7 см, иначе изглежда смешно.

Град
    Дружба
    тя обувката нека е равна, ама стелката вътре да ти отговаря на формата на крака... не знам кво се опитват да постигнат тия "мацки" в даскало като ходят с 10+ см ток и кви ли не други "модерни" лайна... хорското мнение не е чак толкова важно...

December, да не би момичето като стане вече жена да трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е с токчета?! Щото това е много, ама много смешно!
    Не е само до токчетата.До самото отношение като цяло.Ти остави токчетата,не са чак толкова важни.Примерно има едно много красиво момиче от форума(моята любимка де,иде ми да си обърна резбата ;д) което има някакъв проблем с краката и не може да носи токчета.Затова я кара само на балетки.Но пак е много елегантна и женствена,просто знае дрехи как да подбира,косата,грима,обнос ите,всичко й е на шест

А като цяло за това със "превръщането в жена" Не можеш цял живот да ходиш със кецовете и дънките.И това казвах,че д/г към 10-11 клас момичетата почват да се виждат като нещо повече,грижат се повече за "красотата" си като цяло.(Тука говоря за нормалните момичета,а не за разни си кифли.То тяхното е грозно.Гримът е за да подчертае красотата ти,а не да зи правиш маска от фдт). За държанието - да не псува като някаква селянка(което доста често забелязвам в "момичетата" около мен),да знае как да говори като цяло.Тука почнах като някаква баба викторианка ;д
    И най-важното - ако иска обувки на Лубутен сама да си ги осигури като работи здравата.А не като е красива да очаква всякакви подаръци и подеяния...

Като цяло,не е до едни токчета и един грим.Цяла философия си е

Какво лошо има в това да се носят токчета?Разбира се не постояно ,но от време на време не виждам защо не? Особено тези ,които са ниски ,няма нищо лошо в това... Лично аз нося много рядко понеже съм висока,но като се кача някой път се чувствам толкова яко И си е вярно ,че някак си токчетата те направят по женствена . за съм ,но разбира се в границите на нормалното

http://www.net-a-porter.com/product/48417 искам гиии <33
    Стоят чудесно и на офицялна рокля,и на дънки.Много са практични,и тези червени подметки ух ля ля <33

Момичетата трябва да ходят на училище с къси поли и потничета, дълги токчета и... изброих всичко без да искам

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от December
    А като цяло за това със "превръщането в жена" Не можеш цял живот да ходиш със кецовете и дънките.И това казвах,че д/г към 10-11 клас момичетата почват да се виждат като нещо повече,грижат се повече за "красотата" си като цяло.
    тук не съм съгласен - не на всяка жена й ходят токчета, не всяка жена иска да носи роклички, полички и други такива официалности... това си е чисто твое мнение как ти си (или ще си)... що пък да не може да ходи с кецове и т.н.? Сестра ми си ходи с дънки и кецове, а е вече на 24... Не е някаква кифла, а зряла жена, омъжена е дори.. не й пречи да прави и сполучливи комбинации - пола + кецове Давай, докажи ми, че не е жена :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си