- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета на училище ?
За... ;d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
За разбира се,аз рядко мога да ходя на нещо по-различно от ток...
мен много ме дразнят някой дето са качили на една педия ток и като духне малко вятъра и падат като зрели круши,като вземат да облекат с тон с обувките някфо курвенско облекло и са ужасни,мен лично момичетата по ме кефат с кацове или маратонки![]()
нямам против ама като ще ходят на токове поне да се научат първо.. някви 5-ти клас пикли ми ходят на токове алооо осъзнайте се ... аз лято зима си ходя с верните приятели кецовете ^^
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Ще е глупаво ако някой каже, че е против. Това, че носиш токчета не те прави уличница или някаква повлекана. Всеки си има стил. Все едно да бъдеш против кецовете, широките дънки, момчета с дълги коси. Всеки си има начин на обличане и само един ограничен човек би бил против това. Разбира се и аз съм против някои неща, които ми се виждат недопустими: къси поли и силен грим при малките момичета и т.н, но само неща от този род![]()
Аз лично не нося токчета, но пък като има хора, които искат да носят - да си носят.
Все пак ми става смешно за някои като тръгнат с токчета и целите треперят - като все едно, че са листо и вятъра ги духа.Или пък както се каза по - горе още от 5 клас - токчета - не мога да го възприема, но все пак всеки сам си решава. Колкото и да не ми харесва нищо не мога да направя.
напълно съм съгласна .. тва че едно момиче иска да изглежда по женствено и се грижи за себе си не значи ,че е кифла и се забива със всеки срещнатПървоначално написано от xSANYAx
![]()
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
а колко са бе, funny one?Първоначално написано от smallly
Мале, как преувеличават някои....от ПЕТИ клас на ДВАНАЙСЕТ сантиметра ток, с УЛТРА КЪСА пола, с УЛТРА КЪСО потниче. Някой ако е виждал наистина нещо такова, нека ми се обади. Снимковият материал е задължителен. Лични координати- на ЛС.Смешници.
абе за 5 не знам, не съм виждала, ама от 7 се почва..Първоначално написано от TheNewReligion
Ми аз принципно съм за токчетата, но не някакви по 12-15 см .. щото стои грозно, особено на малко момиче.. сега ще съм осми клас, миналата година зимата си носех редовно токчета, не съм ги мерила, но не са повече от 4-5 см, то са два чифта боти ..та така .. не мисля и по-високи да обувам, първо, защото не съм ниска, и второ, защото няма да ми е удобно, пък и няма да стои красиво. .
Да съм казала, че отказвам се?!
защо ти пука за чуждото мнение? Ако не ти пукаше, нямаше да кажеш, че няма да стои хубаво.. височината ти не прави никаква разлика.. по-ниско гадже - виж това е много голям проблем, как така ше ходиш с по-ниско момче.. добре, че ни има и нас - високите пичаги.. щом не си ниска, защо носиш токчета..? Изглеждаш добре в очите на другите? Удобно ти е? Водиш се по модата?Първоначално написано от bloodyred
Ако аз се водех по модата сега щях да съм около 90кг и да блъскам всеки ден във фитнеса, да нося тесни тенисчици и изобщо дрешки, които да подчертават мускулатурата ми, да нося маркови дрехи, да се мъкна с дънки, които не позволяват на краката ми да дишат, но "who cares?!" Аз съм модерен! Всичките момичета са хукнали по мене.. е, и? Кво печеля с това - слава.. славата е разтегливо понятие и определено променя човека.. както и парите, но това е отделен въпрос..
успех с токчетата след 7-8 години.. и с кръста също..
Да, зависи от възрастта и да не са мнг високи![]()
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
не харесвам момичета с токчета. не че обувките са определящи, но според мен въобще не правят момичето по-секси. до колкото съм гледал почти само тъпите кифли са на токчета без да има повод - бал или тържество. предпочитам да носят кецове.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Какво лошо има в токчетата пък. Аз да имам два- три чифта обувки , които да нося и тока им да е под 6см. Това не ми пречи нито на ученето, нито на поведението. Какво лошо има в това да се харесваш повече на висока обувка.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и За и Против.
Зависи от годините и самата обувка.
Не ме интересува кой с какво е убут.
А за мен си:
Бих носила на много 5-6 см или по-ниска платформа.
Важното е обувката да е у удобна. За това предпочитам конвърски или пантофки.![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Аз от тази годинаа, 8ми клас съм и не виждам нищо лошо в това ..
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Мда,токчета защо не? Обичамда ходя на токчета но не и от по 10-15 сантима ....![]()
Sometimes the only thing left to do..is to smile. [!]