.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 280
    За... ;d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX
    против.. : ))

За разбира се,аз рядко мога да ходя на нещо по-различно от ток...

мен много ме дразнят някой дето са качили на една педия ток и като духне малко вятъра и падат като зрели круши,като вземат да облекат с тон с обувките някфо курвенско облекло и са ужасни,мен лично момичетата по ме кефат с кацове или маратонки

нямам против ама като ще ходят на токове поне да се научат първо.. някви 5-ти клас пикли ми ходят на токове алооо осъзнайте се ... аз лято зима си ходя с верните приятели кецовете ^^
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Град
    Варна
    Ще е глупаво ако някой каже, че е против. Това, че носиш токчета не те прави уличница или някаква повлекана. Всеки си има стил. Все едно да бъдеш против кецовете, широките дънки, момчета с дълги коси. Всеки си има начин на обличане и само един ограничен човек би бил против това. Разбира се и аз съм против някои неща, които ми се виждат недопустими: къси поли и силен грим при малките момичета и т.н, но само неща от този род

Аз лично не нося токчета, но пък като има хора, които искат да носят - да си носят.
    Все пак ми става смешно за някои като тръгнат с токчета и целите треперят - като все едно, че са листо и вятъра ги духа. Или пък както се каза по - горе още от 5 клас - токчета - не мога да го възприема, но все пак всеки сам си решава. Колкото и да не ми харесва нищо не мога да направя.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Аз не мога да разбера защо ако някое момиче под 18 се облича по-женствено вече е долна кифла,както всеки би я опорочил.По-хубаво ли ще е със смъкнати дънки и шапка с козирка обърната с козирката настрани или назад като някой рапър?Много е тъпо това.
    напълно съм съгласна .. тва че едно момиче иска да изглежда по женствено и се грижи за себе си не значи ,че е кифла и се забива със всеки срещнат

Обичам те !

за за! много са гот високите обувки

против!Не ходим на модно ревю все пак ... но айде за 11-12 клас бих се съгласила..

Голям фен Аватара на SWT
    Ами аз съм ЗА

мда аз ходя,но токовете ми не са 12 санта
    Don't let your fears stray the goal. : ))

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от smallly
    мда аз ходя,но токовете ми не са 12 санта
    а колко са бе, funny one?

Мале, как преувеличават някои....от ПЕТИ клас на ДВАНАЙСЕТ сантиметра ток, с УЛТРА КЪСА пола, с УЛТРА КЪСО потниче. Някой ако е виждал наистина нещо такова, нека ми се обади. Снимковият материал е задължителен. Лични координати- на ЛС. Смешници.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Мале, как преувеличават някои....от ПЕТИ клас на ДВАНАЙСЕТ сантиметра ток, с УЛТРА КЪСА пола, с УЛТРА КЪСО потниче. Някой ако е виждал наистина нещо такова, нека ми се обади. Снимковият материал е задължителен. Лични координати- на ЛС. Смешници.
    абе за 5 не знам, не съм виждала, ама от 7 се почва..

Град
    Пловдuв
    за .. нищо , че не нося.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ми аз принципно съм за токчетата, но не някакви по 12-15 см .. щото стои грозно, особено на малко момиче.. сега ще съм осми клас, миналата година зимата си носех редовно токчета, не съм ги мерила, но не са повече от 4-5 см, то са два чифта боти .. та така .. не мисля и по-високи да обувам, първо, защото не съм ниска, и второ, защото няма да ми е удобно, пък и няма да стои красиво. .
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Ми аз принципно съм за токчетата, но не някакви по 12-15 см .. щото стои грозно, особено на малко момиче.. сега ще съм осми клас, миналата година зимата си носех редовно токчета, не съм ги мерила, но не са повече от 4-5 см, то са два чифта боти .. та така .. не мисля и по-високи да обувам, първо, защото не съм ниска, и второ, защото няма да ми е удобно, пък и няма да стои красиво. .
    защо ти пука за чуждото мнение? Ако не ти пукаше, нямаше да кажеш, че няма да стои хубаво.. височината ти не прави никаква разлика.. по-ниско гадже - виж това е много голям проблем, как така ше ходиш с по-ниско момче.. добре, че ни има и нас - високите пичаги.. щом не си ниска, защо носиш токчета..? Изглеждаш добре в очите на другите? Удобно ти е? Водиш се по модата?

Ако аз се водех по модата сега щях да съм около 90кг и да блъскам всеки ден във фитнеса, да нося тесни тенисчици и изобщо дрешки, които да подчертават мускулатурата ми, да нося маркови дрехи, да се мъкна с дънки, които не позволяват на краката ми да дишат, но "who cares?!" Аз съм модерен! Всичките момичета са хукнали по мене.. е, и? Кво печеля с това - слава.. славата е разтегливо понятие и определено променя човека.. както и парите, но това е отделен въпрос..

успех с токчетата след 7-8 години.. и с кръста също..

Да, зависи от възрастта и да не са мнг високи
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

не харесвам момичета с токчета. не че обувките са определящи, но според мен въобще не правят момичето по-секси. до колкото съм гледал почти само тъпите кифли са на токчета без да има повод - бал или тържество. предпочитам да носят кецове.
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Какво лошо има в токчетата пък. Аз да имам два- три чифта обувки , които да нося и тока им да е под 6см. Това не ми пречи нито на ученето, нито на поведението. Какво лошо има в това да се харесваш повече на висока обувка.

и За и Против.
    Зависи от годините и самата обувка.
    Не ме интересува кой с какво е убут.
    А за мен си:
    Бих носила на много 5-6 см или по-ниска платформа.
    Важното е обувката да е у удобна. За това предпочитам конвърски или пантофки.
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

Аз от тази годинаа, 8ми клас съм и не виждам нищо лошо в това ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

2-3
    ся ще почвам и правилника

Мда,токчета защо не? Обичамда ходя на токчета но не и от по 10-15 сантима ....
    Sometimes the only thing left to do..is to smile. [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си