.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 280
    Зависи. Ако може да върви и не е някакво барби 4 клас защо не? Но не ми харесав гледката на момиче, което не може да върви на токчета,какот и прекаленооо високите токчета за училище.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Мале, как преувеличават някои....от ПЕТИ клас на ДВАНАЙСЕТ сантиметра ток, с УЛТРА КЪСА пола, с УЛТРА КЪСО потниче. Някой ако е виждал наистина нещо такова, нека ми се обади. Снимковият материал е задължителен. Лични координати- на ЛС. Смешници.
    Аз пък съм виждала нещо подобно, май беше в училище, но не съм сигурна.
    Момиче мисля че беше точно 5 клас, най-много 6ти,на високи токчета и със силен грим.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Тези, които могат да ходят /а не само да задържат равновесие/ на токове да си ги носят където си искат. Тези, които не могат, да се скрият някъде. За жалост, обаче, няма кой да каже на тези, които не могат да ходят, да тръгнат с равни обувки. Или ако има, те не го слушат... патки.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Според мен могат да се носят!!! да речем до 7см най-много!!!>...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    за, разбира се
    awerw

ток

естествено, че съм ЗА .. особенно ако става въпрос за момиче в гиманзията.. та един ток прави момичето да изглежда по представителна !

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Все ми е тая, стига да знаят как се ходи на висок ток, да не вземе някой да се сгромоляса върху мен докато се учи..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Принципно за,но в подходяща възраст и само ако могат да ходят на тях.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Принципно за,но в подходяща възраст и само ако могат да ходят на тях.
    аха

Фен
    Град
    russe
    напълно против...на училище се ходи за да се учи..токчета?!?? да не можеш да разбереш тва ученичка ли е или учителка .. има си училищни правилници които забраняват тези работи..като например грима, лаковете и т.н., но за жалост много малко хора ги спазват..

ами който може-да ходи,но наистина е смешно да видиш 12-13-14 годишно как се клатушка на 10 см токче Д:

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от malkasladkabishkotka
    ами който може-да ходи,но наистина е смешно да видиш 12-13-14 годишно как се клатушка на 10 см токче Д:
    да се клатушка

Цитирай Първоначално написано от martina22961
    напълно против...на училище се ходи за да се учи..токчета?!?? да не можеш да разбереш тва ученичка ли е или учителка .. има си училищни правилници които забраняват тези работи..като например грима, лаковете и т.н., но за жалост много малко хора ги спазват..
    Очакваме и циците да забранят. Ще си ги държите вкъщи.

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2
    Цитирай Първоначално написано от martina22961
    Очакваме и циците да забранят. Ще си ги държите вкъщи.
    Не става въпрос за това...а и да искаш циците не можеш да си ги оставиш въпроса е, че това е училище..не е нормално да се гримирват..ем кат нз кво си..а и повечето не знаят как да го правят...

Те повечето не знаят как да.. много неща и на тях контрастира качественото. Няма лошо да се носи някакъв ток, макар че съм фен само на ниските токове, високите правят момичето много изкуствено. Все тая, мисълта ми е, че трябва да ходиш както си искаш, стига да ти приляга.

Супер фен Аватара на zero
    след 11 клас - можи
    Преди това даже и си вредите :}

Не съм голяма фенка на токчетата. Иначе одобрявам платформите..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз съм ЗА само,ако не са прекалено високи и тънки токчетата и разбира се не се носят всеки ден.

Не ми пречат токчетата. Е, стига да не е някое лапе на 11-12-13, което не знае как се ходи с такива обувки, ама ги носи.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Значи... за мен е повече от глупаво да се ходи с токчета на даскало, независимо кой клас си.
    Най-простичко обяснено - даскалото е място, което се посещава, за да се налее акъл в главите на децата и е крайно смешно, когато вместо това една такава сграда започне да се третира по-скоро като помещение, в което се излагат на показ най-новите ни дрешки, обувки, гримове и прочие.

Другото което е аз от понеделник до петък имам тренировки и направо си съкратявам живота ако трябва да нося допълнително маратонки.

И един плюс! Ако си с обувки по-ниски от дължината на средния ти пръст, винаги можеш да избягаш от даскало тихо и незабелязано... както и бързо, за разлика от останалите които проплакват още на 10-тия метър, 'щото видиш ли са на токове и краката ги заболяли от бързане, после пък са ги навехнали е не знам си още к'во.

И така... много дълго стана, ама имам време за "убиване"...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    твърдо против от 5 до 9 клас. Може би и 10-ти също, но за 11 и 12ти клас е нормално.
    +1

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    За.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    Против-като искаш да изглеждаш така-високи токчета,прекалено къси поли,разолени като цяло,си помисли дали има смисъл да ходиш на училище...За какво отиваш-да си покажеш новите токчета,да се гримираш в часовете?Предпочитам-кецове,гуменки,маратонки.Н кои ще кажат-на 15 години с кецове?-УЖАС!Да ама не ,аз предпочитам да изглеждам така,а не да ходя в училище облечена като 30 годишна.То затова сме на такова положение българите.Къде по цял свят е позолено в 6,7,8,9, клас с токчета,грим?
    Не казвам да изглеждаме,както преди 40 години.За мен едно прилично облекло за училище е -тениска,ризка,тънки,кецове.
    ++1

Град
    Sliven
    Аз съм за !
    Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
    Намерих те,без да знам какво чувствам!
    Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
    Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
    Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    ТВЪРДО ПРОТИВ! Ужасявам се от такива хора, с ток на по 15 сантиметра, 2 килограма грим и супер къса пола... Училище е все пак, има правила. Аз лично ходя на училище с маратонки, панталон и тениска (за физкултура - анцуг). Редовно по коридорите срещам момичета със пет пласта грим и супер къса пола... Накъде отива света...
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си