- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Токчета на училище ?
Зависи. Ако може да върви и не е някакво барби 4 клас защо не? Но не ми харесав гледката на момиче, което не може да върви на токчета,какот и прекаленооо високите токчета за училище.
Аз пък съм виждала нещо подобно, май беше в училище, но не съм сигурна.Първоначално написано от TheNewReligion
Момиче мисля че беше точно 5 клас, най-много 6ти,на високи токчета и със силен грим.
Тези, които могат да ходят /а не само да задържат равновесие/ на токове да си ги носят където си искат. Тези, които не могат, да се скрият някъде. За жалост, обаче, няма кой да каже на тези, които не могат да ходят, да тръгнат с равни обувки. Или ако има, те не го слушат... патки.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
естествено, че съм ЗА .. особенно ако става въпрос за момиче в гиманзията.. та един ток прави момичето да изглежда по представителна !
Все ми е тая, стига да знаят как се ходи на висок ток, да не вземе някой да се сгромоляса върху мен докато се учи..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Принципно за,но в подходяща възраст и само ако могат да ходят на тях.
напълно против...на училище се ходи за да се учи..токчета?!?? да не можеш да разбереш тва ученичка ли е или учителка.. има си училищни правилници които забраняват тези работи..като например грима, лаковете и т.н., но за жалост много малко хора ги спазват..
![]()
ами който може-да ходи,но наистина е смешно да видиш 12-13-14 годишно как се клатушка на 10 см токче Д:
да се клатушкаПървоначално написано от malkasladkabishkotka
![]()
![]()
![]()
Очакваме и циците да забранят. Ще си ги държите вкъщи.Първоначално написано от martina22961
Не става въпрос за това...а и да искаш циците не можеш да си ги оставишПървоначално написано от Chacho2
въпроса е, че това е училище..не е нормално да се гримирват..ем кат нз кво си..а и повечето не знаят как да го правят...
Те повечето не знаят как да.. много неща и на тях контрастира качественото. Няма лошо да се носи някакъв ток, макар че съм фен само на ниските токове, високите правят момичето много изкуствено. Все тая, мисълта ми е, че трябва да ходиш както си искаш, стига да ти приляга.
Аз съм ЗА само,ако не са прекалено високи и тънки токчетата и разбира се не се носят всеки ден.
Не ми пречат токчетата. Е, стига да не е някое лапе на 11-12-13, което не знае как се ходи с такива обувки, ама ги носи.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Значи... за мен е повече от глупаво да се ходи с токчета на даскало, независимо кой клас си.
Най-простичко обяснено - даскалото е място, което се посещава, за да се налее акъл в главите на децата и е крайно смешно, когато вместо това една такава сграда започне да се третира по-скоро като помещение, в което се излагат на показ най-новите ни дрешки, обувки, гримове и прочие.
Другото което е аз от понеделник до петък имам тренировки и направо си съкратявам живота ако трябва да нося допълнително маратонки.
И един плюс! Ако си с обувки по-ниски от дължината на средния ти пръст, винаги можеш да избягаш от даскало тихо и незабелязано... както и бързо, за разлика от останалите които проплакват още на 10-тия метър, 'щото видиш ли са на токове и краката ги заболяли от бързане, после пък са ги навехнали е не знам си още к'во.
И така... много дълго стана, ама имам време за "убиване"...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм за !
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
ТВЪРДО ПРОТИВ! Ужасявам се от такива хора, с ток на по 15 сантиметра, 2 килограма грим и супер къса пола... Училище е все пак, има правила. Аз лично ходя на училище с маратонки, панталон и тениска (за физкултура - анцуг). Редовно по коридорите срещам момичета със пет пласта грим и супер къса пола... Накъде отива света...![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън