.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Имам нужда от помощ моля ви ;( , имам голям проблем!

Истеглих 1 приложение , но във него имаше някакъв хак или нз какаво е , когато го отворих и ми излезе това http://prikachi.com/images/971/2394971y.jpg То ми държи мишката и немога да я мърдам от там намерих как да започна да я мърдам , но немога да го махна стои отдоло , а там кадето съм оцветил в червено на снимката с 1 синя точка трябва да имам Windows Task Manager с което да го спра ама тва нещо го е деактивирало , моля ви помогнете ми ;( , реснах компа поне 10 пъти и не помагама моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ ;(
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

ми това е част от синята долна лента

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Явно е направен при старт на компютъра да го пуска. Преинстал ще свърши работа сигурно но преди това пробвай Алт + ф4 (така правя когато ме нерви някоя програма )

Има една програма RegCleaner се казва.. Тя премахва стартирането на програмите, когато се пусне компютъра ;]
    най-щастливата :PpP

Пробвай да влезеш под "Save Mode"

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    аз имах нещо подобно - пускаше ми се уйнамб агент със старта, ама от регистрите, направо от regedit, там из папките рових и си го изтрих..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Стартирай Task Manager - Ctrl + Shift + Esc.
    Намери процесът на въпросната програма и го "убий" (с камъни)
    Натисни Start - Run - regedit
    Намери тази папка в регистратурата:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
    Виж какво се стартира, ако видиш програмата там, просто маркирай ключа от дясната страна и натисни Del - това ще изтрие стойността.
    Ако я няма там, провери HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run

пробвах със Task Managera , ама ми излиза това :

http://www.prikachi.com/images/911/2398911n.jpg

някви идеи ?

На всякво включване на компа ми се появява тоя трап , иначе го махам нали , а като отворя Task Managera ми излиза това което ви показах...

Проблема с "Task Managera" можеш да го оправиш от "Group Policy Editor"-а.

1. Отвори меню "Run" и там напиши "gpedit.msc" (без кавичките).
    2. След това влез в категория: "User Configuration" -> "Administrative Templates" -> "System" -> "Ctrl+Alt+Del Options" и от там щракаш десен бутон върху "Remove Task Manager" и от падащото меню избираш "Edit". От новопоявилият се прозорец избираш статус "Disabled" и щракаш бутона "ОК". Ето така (щракни върху снимката за да я видиш в цял размер):

Успех от мен!

Проблемът е решен ! ! ! : )) , Благодаря на DoomKiller , че ми каза как да оправя Task Managera , намерих файлът който го пуска тва чудо и го истрих , но все пак благодаря за Task Managera , както благодаря и на всички останали за оказаната "подкрепа"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си