- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ножички за филиране!!
Гледам в интернет има ножички за филиране ,н0 са от 50лв наг0ре.. пък на мен мног0 ми трябва такава н0жичка! ии ак0 някой знае нещ0 дали м0гат да се намерят п0 евтинкимоля да пише , защ0то мн0гоо0 ми трябва! [sorry ак0 има такава тема!] мерси предварителн0!
![]()
Можеш и с нормална ножица : ) Става също и със самобръсначка или бръснарско ножче![]()
Чувала съм ,че тези ножички доста накъсват косъма![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
По магазините има,мойта е за 7лв![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Да ти кажа честно специално не съм гледала, но когато имах страничен бретон го филирах със самобръсначка и резултатът беше абсолютно същия като при фризьорката![]()
А някой в Русе да е срещал такава ножица ? Или да ми каже - как става номера с бръснарското ножче или със самобръсначката![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами както си се бръснеш ..по дължината на косъма обаче за да те се накъсва ..и леко от горе надолу минаваш краищата на косата {или зависи каде ще филираш }няколко пъти до постигане на желания ефектПървоначално написано от SmilezZz
![]()
То било простоПървоначално написано от mey_si
![]()
Ще опитам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
може да откраднеш от фрзорски салон ако фризьорката е една :P
иначе са мн скьпи 70лв
Голям съвет и даде браво!!!Първоначално написано от xxKiFlA
По темата сигурно в сайта си гледала някои по професионални потърси по магазините по-евтини ще са...
Какви 70лв. бълнувате всички в един сайт за 10 лв. гледах![]()
Кой е този сайт?
На мен също ми трябва, но където и да търся са над 50 лв., а не ми се дават толкова за една ножица.
Аз един път си търсих такава и попитах в един магазин за козметика. Жената там ми каза, че са попринцип към 100 лв. Аз затова и не си поръчах. Не знам къде сте намерили такава за 7 лв., обаче аз лично никъде не ги срещам...![]()