Здравейте. знам, че е глупаво да пиша тук вместо да правя нещо по въпроса, но вече съм в задънена улица. С приятелят ми сме заедно от 9 месеца и аз страшно много го обичам. В началото беше много интересно всичко, но вече го опознах доста. Изключително приятно ми е снего, но понякога той изпада в странни състояния и целия свят му е крив. Малко импулсивен е и понякога нз как да се държа с него. Искам да му е интересно с мен и всеки път да е различно. Всеки път като излизаме се туткам да изглеждам добре, а принципно съм от хората, които мятат по една тениска и панталонки и са ок, но сега искам да съм идеална за него. Живеем в София и развлеченията са на всякъде, а ние като се видим отиваме само да хапнем някъде и аз се прибирам, защото още нямам 18 за да оставам до късно. Всеки път ми казва няма проблеми малко остава и като направиш 18 ще ходим навсякъде. Да но искам разнообразие сега. Бяхме преди няколко дена на море само 2мата и видях, че му е скучно с мен А това ни беше 1вото лято и аз исках да е незабравимо, а друго стана... Кажете ми някакви места на които можем да ходим, някакви неща с които мога да го изненадам и така нататък. Ако вие бяхте на моето място какво бихте направили ? Не искам да изчезне това '' влюбен съм в теб'' и да се превърне '' свикнах с теб''. Моля ви помогнете ми