Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
Мила авторке има много други места на които може да отидете различни от дискотеките, баровете или тем подобни клубове. Въпрос на личен избор е, стига и на двама ви да се хареса. Може да отидете някъде на разходка из природата нещо по различно, разчупено, но не знам дали би ви се харесало. Въпреки, че съм пълнолетна и мога да ходя по тези клубове аз лично винаги съм предпочитала пред тях някое хубаво кътче от природата. Едвали да не са останали места на които може да отиде без да се съобразявате с това на колко години си ти. Ако и двамата го искате ще намерите мястото.

Не аз нямам в предвид клубове или дискотеки. Не е по наш вкус. Имам в предвид, че той по цял ден е на работа и когато се видим имаме около 2 часа да правим нещо интересно преди да тръгна да се прибирам. Ако бях пълнолетна щяхме да имаме много повече време за нас и за някви по интересни неща. Като например някоя вечер да идем на боулинг или нещо такова. Нашите имат вила извън София и понякога ходим там и се откъсваме от гадната и тъпа София, но когато сме тук какво да правим ? Не може да ходим и на много различни заведения, защото докато идем и седнем трябва да ставаме за да се прибирам. Принципно ходим в борисова пием по няколко бири приятели и това е тряа да се прибирам. И сценария се повтаря много кратно. Искам да му е интересно с мен и всеки път да го изненадвам с нщо или поне по някой път.