- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Развлечение
Здравейте. знам, че е глупаво да пиша тук вместо да правя нещо по въпроса, но вече съм в задънена улица. С приятелят ми сме заедно от 9 месеца и аз страшно много го обичам. В началото беше много интересно всичко, но вече го опознах доста. Изключително приятно ми е снего, но понякога той изпада в странни състояния и целия свят му е крив. Малко импулсивен е и понякога нз как да се държа с него. Искам да му е интересно с мен и всеки път да е различно. Всеки път като излизаме се туткам да изглеждам добре, а принципно съм от хората, които мятат по една тениска и панталонки и са ок, но сега искам да съм идеална за него. Живеем в София и развлеченията са на всякъде, а ние като се видим отиваме само да хапнем някъде и аз се прибирам, защото още нямам 18 за да оставам до късно. Всеки път ми казва няма проблеми малко остава и като направиш 18 ще ходим навсякъде. Да но искам разнообразие сега. Бяхме преди няколко дена на море само 2мата и видях, че му е скучно с менА това ни беше 1вото лято и аз исках да е незабравимо, а друго стана... Кажете ми някакви места на които можем да ходим, някакви неща с които мога да го изненадам и така нататък. Ако вие бяхте на моето място какво бихте направили ? Не искам да изчезне това '' влюбен съм в теб'' и да се превърне '' свикнах с теб''. Моля ви помогнете ми
![]()
ти изглеждаш добре !!! идеална си (видях на снимкитеПървоначално написано от nia711
)
за другото друг да каже не съм компетентна по въпроса
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
17 след 4 месеца на 18Първоначално написано от radeberger
А той е на 22 и по цял ден е на работа и искам се видим да мога да го накарам да се отпусне и да му е приятно и забавно с мен.
Първоначално написано от SladkotoPoly
о много ти благодаря. Тва е проблема, че той не е някъв романтичен тип и колкото и да се контя той няа да се сети някой път да ми каже '' много си хубава слънце'' или нещо такова. И ми става много гадно понякога, защото той е човекът които трябва да ми го казва, а не няква мацка от някъв форум
нищо лично мерси даже ама не е толкова трудно да го каже... :/
Мила авторке има много други места на които може да отидете различни от дискотеките, баровете или тем подобни клубове. Въпрос на личен избор е, стига и на двама ви да се хареса. Може да отидете някъде на разходка из природата нещо по различно, разчупено, но не знам дали би ви се харесало. Въпреки, че съм пълнолетна и мога да ходя по тези клубове аз лично винаги съм предпочитала пред тях някое хубаво кътче от природата. Едвали да не са останали места на които може да отиде без да се съобразявате с това на колко години си ти. Ако и двамата го искате ще намерите мястото.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta
Не аз нямам в предвид клубове или дискотеки. Не е по наш вкус. Имам в предвид, че той по цял ден е на работа и когато се видим имаме около 2 часа да правим нещо интересно преди да тръгна да се прибирам. Ако бях пълнолетна щяхме да имаме много повече време за нас и за някви по интересни неща. Като например някоя вечер да идем на боулинг или нещо такова. Нашите имат вила извън София и понякога ходим там и се откъсваме от гадната и тъпа София, но когато сме тук какво да правим ? Не може да ходим и на много различни заведения, защото докато идем и седнем трябва да ставаме за да се прибирам.Принципно ходим в борисова пием по няколко бири приятели и това е тряа да се прибирам. И сценария се повтаря много кратно. Искам да му е интересно с мен и всеки път да го изненадвам с нщо или поне по някой път.
Това, че не може да прекарате достатъчно дълго време заедно не означа, че не си му интересна. Май прекалено много се тревожиш.Първоначално написано от nia711
![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Ми на кино не обичате ли да ходите?![]()
И да беше пълнолетна, просто на човекът са му изтощени батериите. В София е пълно със забавления - ако толкова иская да разупиш нещата, отидете след 12 вечерта пред народния театър - винаги ще намериш музикантчета от всякакви групи, които импровизират - пие се алкохол, пуши се, хек, лисича опашка и всякакви други екзотики.
Другото е Южния парк и градинката зад City Center Sofia - отново можеш да срещнеш всякакви хора, занимания и спортове.
до сега обяснявах, че след 12 не мога да ходя на никъде хаха иначе мерси ще го имам в предвидПървоначално написано от bratignat
![]()
Еми ходим понякога, но да кажем 1 в месеца.Първоначално написано от S1lv3r
еми не е точно така, защото усещам, че му е скучно с мен понякога. все едно и също правим. Вярно е, че ако спра да се тревожа ще е по-добре, но аз по-скоро търся някой да ми каже какво развлечение мога да измисля. Нямам никакви идеи. Веднъж пробвах да го изненадам като ида у тях и го посрещна от работа, но много лошо стана и много се скарахме, защото стана някво недуразумение. Той ми беше казал, че се прибира след работа, а пък излязъл на по бира с някъв колега. За това не смея 2ри път да пробвам хахаПървоначално написано от Smrazqvashta
защо не го поканиш у вас,да гледате някой филм?друг варянт е да отидите на кино
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
запишете се на нещо заедно, някакъв курс, знам ли, танци?
вечер за един час, ала-бала, после друг или няколко и всякакви нови, прекрасни неща.:Д
светът е необятен дори преди 12 и встрани от Народния;
Първоначално написано от soul1199
+1 Поръчай и пица или може и да сготвиш и ти нещо![]()
мии от 9 месеца сме заедно дали не е идвал у насПървоначално написано от soul1199
а в моемнта няма как щото сестра ми роди, а аз живея при нея и мъжа и пък и сега бебче си имат и приятеля ми няма как да остава :/
Ем да. Може да направя някакъв десерт само за него. Той като хапне малко шоколад и пощръкляваПървоначално написано от S1lv3r
така, е може да го натъпа с шоколад хах иначе той готви всеки път като ходя у тях поне е мн добър готвач
![]()
това да се запишем на нещо е яка идеяПървоначално написано от Sham
проблема е че нямаме много време, но ще го имам в предвид
мерси :P Аз принципно ви питам ако имате идеи с какво да го изненадам. Да направя нещо интересно за него, не само да идем на ново място, ами например ако вие сте правели някаква изненада за любимия човек каква е била тя ? Аз си спомням една приятелка беше направила една игра с зарчета и картички и нз си какво само за нея и приятеля и и беше много яка. На картончетата пишеше нещо от сорта на ''а сега ми дължиш 5 целувки.'' или нещо такова.
Сещам се в началото на връзката ни бях измислила всеки да задава по 10 въпроса на другия за това какво знае за него и ако сбърка си сваля 1 дрехахитро беше
Ето това имам в предвид, ако някакви такива неща сте правели за любимия/ата
![]()
Не се опитвай постоянно да му се харесаш. Тея неща се усещат. Прави се понякога ти на разсърдена, вкарай го в някое филмче, правете секс на необичайни места. Парка, колата, на покрива, в конюшната на вилата ти или при кокошките, все тая.... На жена съм тръгнал да обяснявам как да врътка номера и да разчупва леда... Другият път като идете на кино пусни някоя ръка, лапай му, ако не е препълнена залата. Престани да се опитваш да се харесаш. Ставаш безинтересна и досадна. И ако му звъниш повече от един път на ден... ограничи го до един. Нека той да те търси.
Мислих си, че на всички ви е вродено това дeйба.
Temet Nosce
벨야카
^Тази вечер си много креативен нещо.![]()
абе мога да ти кажа, че твоя коментар най ми харесаПървоначално написано от umri
мерси има нещо вярно.
![]()
Ми къ иначе? Когато успееш да обърнеш така играта, че той да се опитва да мисли места което на теб да ти харесват и да не ти е на теб скучно, тогава си успяла. Все пак имай милост, ако работи или пък учи и работи.Първоначално написано от nia711
Я съм на моменти. Ту малоумен, ту правещ опити за разсъждение.Първоначално написано от babity
Temet Nosce
벨야카