- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали се прави или аз съм се научил
Значи имал съм 7 приятелки и те охкаха като правим секс ама тази нещо
много ме връзва ,нямам голям чеп 15см и не е много дебел на 17 години съм,значи като го правим явно трудно и го вкарвам и е много тясна,към 15минута почва да ме дере по гърба като съм отгоре и вика силно после към 20 сякаш ще ги гръмне чепа като е в нея и постоянно излиза охка още повече дали се стиска или?/,Като свършим и треперят краката и само се смее ,Дали се прави или и идва?
Как да се изразя ,когато момичето получи оргазъм тя започва да се свива така да се каже.Според мен не се прави.
Мисля ,че в случая само ти можеш да прецениш,не я оправям аз,че да ти кажа.Според мен не се прави,ако описваш точно,но може и да греша.
Благодаря за отговорите ,явно не се прави
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Не мисля, че тази ситуация може да се изиграе .. извод?! Не се прави!![]()
Може, можеПървоначално написано от ReachlessGirl
Чудя се обаче точно ти откъде знаеш че не може? Пробвала ли си? (:
Иначе- научил си се явно, авторе (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1! Щом е стигнала и до дране, значи не се прави, сериозна работа...Първоначално написано от pitbullxx
![]()
![]()
П.П. - ако имаш после рани по гърба - намажи се с Нивеа, подхранва много!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Не ми се е налагало да пробвам ..Първоначално написано от valdesbg
А би ли искала да пробваш.Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
Опа.. Off Topic
.
Сега по темата: Еми .. незнам какъв е смисълът, да се ''Прави''.. както Van Diesel каза: "" Мисля ,че в случая само ти можеш да прецениш. Но според мен не се предструва.![]()
![]()
![]()
"гръмне чепа като е в нея и постоянно излиза охка "
Умирам от желание да ми обясниш по-подробно тази "сентенция", че нещо не разбрах...![]()
Ооо .. според мен не се прави....
![]()
Елементарно е да се хване момиче което симулира.
1во - при оргазъм контракциите на мускулите на влагалището са в определен интервал от време (да сега ще заплямпате, че не е така и бла бла бла.. Това, че вие си мислите, че можете да контролирате контракциите или да добавяте/спирате свивания е тотална глупост и лъжа).
2ро 99% от момичетата като свършат следващите няколко минути мазгата е някак по разводнена, не е така мазна.
Сега ще почнете да ме опреквате, всяко момиче е различно, всяка може да се направи и т.н.... Има неща, които НЕ МОЖЕ да се контролират...
предполагам си искал да се изфукаш, така че браво![]()
ми може да не се прави и на мен ми се е случвало да пиша от удоволствие и да треперя и най-вече като получавах 2 оргазма един след друг леле .Да свършвам за 5-10 мин само при игра без да ми го вкарва за кво говори.Така ,че можа ти да го правиш както на нея и харесва.Първоначално написано от loko1
sleda ot lubovta
мне мисля, че се преструва брат ... земи я излижи като почустваш,че и идвааз така правя, че да съм убеден, че на мойта и е харесало :P
![]()
1во. Тоз магически чеп незнам откаде го извади ...
2ро. Може да е наистина възбудена НО може да се преструва за да те надъха !!! Не се мисли че хуя ти кат е дебел 10 санта и си краля на оргазма ... Просто вагината е доста пластичен орган които може да се овори доста широко![]()
В повечето случаи е важен чалъма не размера !!!
Моя е 19 далаг 15 дебел ... приятелката ми винаги остава задоволена след мен ... Прекарваме си страхотно двамата ... Това е най-важното за мен ... Така че Не мисли че като те драскоти и кат охка правиш нещо ... Те много могат да оохкат и да те дерат....Само ти можеш да разбереш дали се прави
![]()
Дръж мъжки...с тея 15см и тва треперене с краката ше и докараш инсулт някой ден.. (от кеф естествено)![]()
Иначе по темата..според мен не се прави.![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
А така! Научил си се!Първоначално написано от teen14
![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
и при мен е така в началото понякога ме боли и след края ми треперят краката, само че не дера а стискам силно за ръцетеПървоначално написано от loko1
Hahaha батко ти разби всичко мъжко в мен.... от няколко дена не съм се смял така :Д:Д:Д:Д ЕВАЛА
.. Ако имаш толкова големи съмнения, защо просто не я попиташ дали симулира?![]()